Xlash – kuvat ennen ja jälkeen käytön

Oletko utelias ja kiinnostunut Xlash-ripsiseerumista, mutta yhä hieman skeptinen tuloksen suhteen? Tästä artikkelista löydät puhutun seerumin ennen ja jälkeen -kuvat. Katso ja ihastu!

Xlash on valloittanut koko maailman Xlash & Xlash Pro -ripsiseerumeillaan. Mutta toimivatko ne todella? Saatko haluamasi tulokset? Olemme ottaneet esiin aitoja kuvia tavallisilta henkilöiltä, jotka näyttävät ripsiensä tilanteen ennen Xlash-seerumin käyttöä ja sen jälkeen.

Kuvat ennen ja jälkeen Xlash-ripsiseerumin käytön:

Kuinka usein Xlash-seerumia tulee käyttää?

Xlashin käyttö on yksinkertaista: Levitä seerumia eyelinerin tavoin yläripsien tyveen, aivan ripsien juureen,  kerran päivässä. Noin 4 viikon kuluttua tulokset näkyvät ja huomaat, että ripset näyttävät pidemmiltä, ​​paksummilta, vahvemmilta ja täyteläisemmiltä. Myöhemmin 6-8 viikon Xlash-ripsiseerumin käytön jälkeen voit vähentää käytön kahteen kertaan viikossa säilyttääksesi ripsien pituuden ja täyteläisyyden. Xlashin käytön lopettamista ei ole rajoitettu, sillä seerumi sisältää vain ravintoaineita. Tunne, kokeile ja vähennä määrää omien mieltymystesi mukaan, kun olet saavuttanut halutun tuloksen.

Mitä tuotteita Xlash tarjoaa?

Xlash on tuote, joka nosti Xlashin kartalle, mutta valikoimasta löydät paljon muitakin tehokkaita kosmetiikkatuotteita. Ripsien kasvua kiihdyttävän seerumin tapaan on olemassa myös Xbrow-kulmakarvaseerumi, joka antaa täyteläisemmät kulmakarvat. Niille, jotka haluavat täyteläisemmät huulet, brändi tarjoaa myös Xlash XLips Plumper -huultenpullistajan. Valikoimasta löydät myös useita meikkituotteita, kuten tuuheuttavan Xlash Mascaran ja Eyelinerin, sekä uuden ihonhoitotuotesarjan, kuten Instant Hydration -kasvovoiteen. Oletko kokeillut kuuluisia virkistäviä Xlash Rejuvenating Eye Gel Pads -silmänalusnaamioita? Kokeile yhdessä uuden Collagen Night Mask -yönaamion kanssa antaaksesi ihollesi täyteläisyyttä, kosteutta ja hehkua.

 

TÄÄLTÄ löydät kaikki Xlash-tuotteet.

 1. Xlash 3 ml

  Xlash
  45,95 € Loppuunmyyty
 2. Xbrow 3 ml

  Xlash
  45,95 € Loppuunmyyty
 3. Xlips 6 ml

  Xlash
  23,95 € Loppuunmyyty
 4. Xlash 7 g

  Xlash
  21,95 € Loppuunmyyty
 5. Instant Hydration 50 ml

  Xlash
  33,50 € Loppuunmyyty
 6. Rejuvenating Eye Gel Pad

  Xlash
  50,50 € Loppuunmyyty
 7. Collagen Night Mask 50 g

  Xlash
  37,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!