Kauneustuotteet & järjestelmällisyys

Järjestele kauneustuotteesi ja saavuta ylellinen ja järjestelmällinen tunne kotonasi. Jaamme sinulle vinkit, jotka säästävät aikaa, ja jotka tekevät suosikkituotteistasi tyylikkäitä sisustusyksityiskohtia.

1 Organisoi suosikkituotteesi

Tarkista kylpyhuoneen kaappisi ja järjestele tuotteet käytön jälkeen paikoilleen stressin minimoimiseksi. Aseta päivittäiset meikkisuosikkisi etummaisiksi ja harvemmin käyttämäsi tuotteet/juhlatuotteet kauemmaksi tai erilliseen meikkipussiin.

2 Beauty to go

Mitkä tuotteet kuuluvat kylpyhuoneen kaappiin ja mitkä tuotteet saavat kulkea mukana laukussa? Pyri luomaan meikki, joka kestää koko päivän, ja joka edesauttaa valmistautumistasi spontaaneihin menoihin. Pääsääntöisesti levitämme kosteusvoiteen ja meikkivoiteen aamuisin, kun taas peitevoide, huulipuna, huulikiilto ja puuteri ovat tuotteita, jotka mielellään kulkevat mukana laukussa. 

Vinkki: Meikinkiinnityssuihke viimeistelee meikkisi, mutta se on myös hyvä kantaa mukana laukussa, sillä se kosteuttaa ja antaa kaunista hehkua päivän aikana. 

3 Investoi useampaan

Mitkä ovat tuotteet, joita ilman et halua olla? Osta useampi kappale näitä päivittäin käytettäviä tuotteita, kuten peitevoide, aurinkopuuteri, huulipuna tai meikinkiinnityssuihke. Kun sinulla on yksi kappale kotona ja toinen laukussa tai toimistolla, et riskeeraa jäädä ilman suosikkituotettasi silloin, kun tarvitset sitä eniten.

4 Meikkituotteet sisustusyksityiskohtina

Luonnollinen paikka kauneustuotteiden säilyttämiseen on kylpyhuone. Mutta tiesitkö, että lämpö ja ​​kosteus – kuten myös suora auringonvalo – ovat syyllisiä, jotka lyhentävät tuotteiden säilyvyyttä ja edesauttavat bakteerien kasvua. Löydä kohtuullisen valoisa ja viileä paikka, kuten makuuhuone, ja anna kauneussuosikkiesi tulla ylelliseksi osaksi kotisi sisustusta. Laita kauniit huulipunat kulhoon tai aseta hajuvedet, seerumit ja kasvoöljyt kauniille astialle tai koristeelliselle alustalle.

Vinkit sisustusystävällisiin tuotteisiin

 1. -20%

  Clean Reserve Warm Cotton Reserve Blend 50 ml

  Clean

  Tuoksu täynnä raikkautta, puhtautta ja lämpöä.

 2. Golden Milk

  WoodWick

  Tuoksukynttilä, jossa on puinen sydänlanka, joka rätisee aivan kuin elävä tuli.

  17,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 3. Northern Dawn Hand Soap 490 ml

  Meraki

  Anna käsisaippuan olla koristeellinen yksityiskohta kylpyhuoneessa, keittiössä tai pesutilassa.

 4. Scandinavian Garden Diffuser 120 ml

  Meraki

  Tuoksutikut (7kpl), jotka antavat lempeän ja aistillisen tuoksun Scandinavian Gardenista.

 5. Body lotion 300 ml

  X by Margaux

  Vartalovoide, jossa on bergamotin, mandariinin ja ylang ylangin tuoksu.

  14,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!