Säilytä hiusväri Björn Axénin uutuussarjan avulla – Discover The Color Seal Routine

Etsitkö värjätyille hiuksille tarkoitettua hiustenhoitosarjaa, joka säilyttää hiusten värin, suojaa hiuksia ja pitää hiukset kosteutettuina, sileinä, kiiltävinä ja pehmeinä? Björn Axénin uusi Color Seal -tuotesarja on kuin maaginen taikajuoma värjätyille hiuksillesi, pitäen hiuksesi eloisina ja upeina – aina kuin vastavärjättyinä.

Björn Axénin kampaamoissa tehdään noin 80 000 hoitoa vuodessa, ja brändi tiedostaakin sen, että monet hiuksia värjäävät ihmiset kokevat, että väri haalistuu liian nopeasti ja hiukset menettävät kiiltonsa. Siksi he lanseeraavat nyt uuden Color Seal -sarjan. Täydellinen sarja sinulle, joka haluat estää värisi nopean haalistumisen ja kiillon menettämisen.

Vegaaninen ja dermatologisesti testattu sarja sisältää neljä tuotetta, jotka on suunniteltu värjätyille hiuksille, mutta ne sopivat kaikille hiustyypeille. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme käytettäväksi koko Color Seal -hiustenhoitorutiinia. Vaalennetuille hiuksille suosittelemme Repair-tuotesarjaa.

Sarjan tuotteet:

 1. Color Seal Shampoo 250 ml

  Björn Axén

  Hellävarainen shampoo värjätyille hiuksille, rikastettu Color Protect Complexilla, joka säilyttää hiusten värin. Kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Tuloksena on kiiltävät hiukset, joissa on paljon kiiltoa.

 2. Color Seal Conditioner 250 ml

  Björn Axén

  Hoitoaine värjätyille hiuksille, rikastettu Color Protect Complexilla, joka säilyttää hiusten värin. Vahvistaa hiuksia ja pitää ne kosteutettuina, sileinä, kiiltävinä ja pehmeinä painamatta niitä. Estää pörröisyyttä ja auttaa selvittämään takkuisia hiuksia.

 3. Color Seal Hair Mask 200 ml

  Björn Axén

  Erittäin kosteuttava hiusnaamio värjätyille hiuksille. Rikastettu Color Protect Complexilla, joka säilyttää hiusten värin. Vahvistaa hiuksia ja pitää ne kosteutettuina, sileinä, kiiltävinä ja pehmeinä painamatta niitä. Estää pörröisyyttä ja auttaa selvittämään takkuisia hiuksia.

 4. Color Seal Leave-in Treatment 125 ml

  Björn Axén

  Hiuksiin jätettävä hoitoaine värjätyille hiuksille, rikastettu Color Protect Complexilla, joka säilyttää hiusten värin. Vahvistaa hiuksia ja pitää ne kosteutettuina, sileinä, kiiltävinä ja pehmeinä painamatta niitä. Estää pörröisyyttä ja auttaa selvittämään takkuisia hiuksia.

Kerro ystävillesi!