12 tuoksua jotka matchaavat syksyn muotitrendeihin

Muodin hauskin vuodenaika, syksy, on vihdoin täällä. Kun valitset asuasi, täydennä se matchaavalla tuoksulla saadaksesi aikaan oikean asenteen päivään tai iltaan. Näin matchaat muotitrendit ja tuoksut.

NordicFeel Lifestyle

Syksyn tärkeimmät värit

1. Hopea

Futuristinen look tuntuu juuri sopivalta vuoden pimeimpinä kuukausina. Matchaa tämä vähän edgy look arvoitukselliseen Muglerin Alieniin. Tuoksun vivahteet kehittyvät kukkaisesta puumaiseen, päättyen meripihkaan.

2. Punainen

Burgundi ja muut syvänpunaiset värit kaivetaan aina syksyisin esiin, mutta tänä vuonna lyö läpi kirkkaanpunainen sävy, grenadiini, jossa on aavistus oranssia. Tähän kuumaan trendiin sopii täydellisesti Paco Rabannen Black XS. Alussa tuoksuvat chili ja karpalo, jotka pehmenevät kaakaopavun, orvokin ja ruusun tuoksuun. Tuoksu päättyy vaniljaan, patchouliin ja puisiin vivahteisiin.

3. Vaaleanpunainen

Sävy, jota kutsutaan myös nimellä “millennial pink” on uusi nude, ja saa syksyllä entistä suuremman jalansijan. Sinä, joka panostat tänä syksynä kalpeampiin sävyihin, satsaa myös Valentinon Donna Aquaan. Se on yhtä elegantti ja raikas kuin syksyn vaaleanpunaiset vaatteet. Ruusun ja huurteisen päärynän vivahteet tekevät siitä rakastettavan

Matchaa tuoksu väriin

1. Hopea

Mugler Alien EdP 30ml
Lue enemmän

2. Punainen

Paco Rabanne Black XS EdT 30ml
Lue enemmän

3. Vaaleanpunainen

Valentino Donna Acqua EdT 30ml
Lue enemmän

Syksyn seksikkäimmät materiaalit

1. Faux Fur

Tekoturkistrendi jatkuu vielä tänäkin vuonna, mutta nyt siihen lisätään väriä (vihreä, sininen ja roosa vaikuttavat juuri sopivilta) ja kuvioita. Toinen trendi tekoturkiksissa on hienoinen vintage look. Matchaa lookki sensuelliin tuoksuun. Dieselin Loverdose sopii täydellisesti. Tuoksu alkaa mandariinilla ja tähtianiksella, ja kehittyy jasmiinin kautta lopuksi lakritsaan, vaniljaan ja meripihkaan.

2. Glitter

Säästätkö glitterin yleensä vain uuden vuoden juhliin? Mietipä uudelleen! Tänä vuonna koko syksy on glitteriä. Anna valon tulla pimeyteen ja tuoksu itsekin säihkyvältä. Suosikki Hugo Bossilta, The scent for her, tekee syksystä hauskemman olemalla makean persikkainen ja hunajainen, päättyen paahteiseen kaakaopapuun.

3. Mesh/verkkokangas

Trendien haistelijat tulevat huomaamaan paljon vaatteita mesh- ja verkkokankaasta (tai niiden kombosta!). Matchaa tyyli Desigualin Love tuoksuun. Se on raikas, mustikan ja  mustan viinimarjan tuoksu ja hivenen sensuelli. Aivan kuten mesh ja verkkokangas. Greippiä, suklaata ja sandaalipuuta. Kaikkea mitä tuoksulta kaipaat.

Matchaa tuoksu materiaaliin

1. Faux Fur

Diesel Loverdose EdP 30ml
Lue enemmän

2. Glitter

Hugo Boss Boss The Scent For Her EdP 30ml
Lue enemmän

3. Mesh/verkkokangas

Desigual Love EdT 50ml
Lue enemmän

Syksyn trendikkäimmät kuosit

1. Ruudut

Hameissa, housuissa, jakuissa. Tämä kuvio näkyy kaikessa. Se on klassinen kuosi, joka ei vanhene koskaan. Satsaa värilliseen ruutuun tai mustavalkoiseen värillisin asustein, ja Tom Fordin Black Orchid -tuoksuun. Tuoksu alkaa jasminilla,tryffelillä ja ylang ylangilla, kehittyy tummaan suklaaseen, puisiin tuoksuihin kieloon ja päättyy vaniljaan ja balsamiin. Klassinen tuoksu twistillä.

2. Kukat

Toinen trendi, joka yleensä esiintyy muina vuodenaikoina kuin syksyllä, on kukkakuosiset vaatteet. Supertrendikäs satsaa suuriin kuvioihin, joiden kanssa näyttää sulautuvan kotisohvaan (kyllä, lupaamme). Pionia, silkkilehteä, nektaria ja vaniljaa. Kyllä, kiitos! Tuoksu yhtä ihanalta kuin näytät. Valitse Elie Saabin Rose Couture.

3. Mix’n’match

Muotimoka vai muotia ihan oikeasti? Muotia, sanovat vuoden muotiexpertit. Uskalla sekoittaa kuoseja luodaksesi upean lookin. Skippaa klassiset kukkais- ja hedelmäiset tuoksut, ja satsaa Elizabeth Ardenin Green Teahin. Tässä tuoksuvat kukkien sijaan aluksi raparperi, sitruuna ja appelsiininkuori. Sydäntuoksuina raikas piparminttu, vihreä tee ja neilikka. Tuoksu päättyy sammaleeseen, myskiin ja meripihkaan.

Matchaa kuosi tuoksuun

1. Ruudut

Tom Ford Black Orchid EdP 30ml
Lue enemmän

2. Kukat

Elie Saab Rose Couture EdT 50ml
Lue enemmän

3. Mix'n'match

Elizabeth Arden Green Tea EdP 50ml
Lue enemmän

Syksyn tärkeimmät vaatteet

1. Statement-jakkupuku

Bosslady on avainsana. Maskuliininen, leveät olkapäät ja suuria detaljeja. Siltä näyttää syksyn jakkupuku. Matchaa viileä look valtavan suosittuun Yves Saint Laurentin Black Opiumiin. Tuoksu avautuu rosépippurilla, appelsiinin kukilla ja päärynällä, kehittyy kahvin ja jasmiinin vivahteisiin, päättyen vaniljaan, patchouliin ja seetripuuhun.

2. Jakkutakki

Jos et halua laittaa kaikkea peliin, on pelkkä jakku loistava vaihtoehto. Myös siihen pätee leveät olkapäät ja oversize-mallit. Bossin Nuit Intense on hieman feminiininen ja alkaa valkoisella persikalla kehittyen jasmiiniin, orvokkiin ja valkoisiin kukkiin. Tuoksu päättyy sammaleeseen, lämpimään puuhun ja santelipuuhun.

3. Trenssi

Trenssi on avainvaate, joka palaa vuosi vuoden jälkeen, mutta vuonna 2017 siinä on paljon detaljeja ja usein jollain twistillä. Matchaa klassikko klassikkoon. Paco Rabannen Lady Million. Mielenkiintoinen yhdistelmä kukkaista, raikkaita ja puisia tuoksuja. Täydellinen tuoksu modernille tyylille.

1. Statement jakkupuku

Yves Saint Laurent Black Opium EdP EdP 30ml
Lue enemmän

2. Jakkutakki

Hugo Boss Boss Nuit Intense EdP 30ml
Lue enemmän

3. Trenssi

Paco Rabanne Lady Million EdP 30ml
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!