3 ihonhoitotuotesuosikkia jotka kuuluvat kylpyhuoneen kaappiisi

Pidätkö tehokkaasta ihonhoidosta luonnollisin ainesosin? Siinä tapauksessa voimme suositella Hey Honeyn tuotteita, joita on rikastettu hunajalla ja propoliksella.

NordicFeel Lifestyle

Seerumi

Henkilökohtainen suosikkini, Good Morning vaikuttaa kuin seerumi, öljy ja pohjustusvoide yhdessä! Se tuntuu todella kevyeltä iholla, eikä jätä ihoa rasvaiseksi, vaan luo täydellisen pohjan meikille. Tuote antaa kevyen kuullon, mistä pidän, sillä ihoni tyypillisesti rasvoittuu päivän mittaan, enkä halua siitä kuitenkaan liian kiiltävää.

Puhdistus

Don’t Miss a Spot tekee, mitä lupaa: se puhdistaa tehokkaasti! Sen kevyt koostumus puhdistaa kuivattamatta. Tosin se ei mielestäni tunnu kaikkein riittoisimmalta tuotteelta. Siitä huolimatta suosittelen sitä niille, jotka pitävät luonnollisista tuotteista, ja jotka eivät käytä reilusti meikkiä.

Kasvonaamio

Ylellisen Show Your Glow’n sanotaan vähentävän ikääntymisen merkkejä ja juonteita, ja antavan iholle kunnon glow’n. En tietenkään pysty vahvistamaan tai kumoamaan väitettä ikääntymisen merkkien ja juonteiden vähentämisestä, mutta sen voin sanoa, että se on todella miellyttävä naamio, joka antaa aivan upean hehkun!
Iho tuntuu todella kevyeltä ja kosteutetulta, ja sen huomaa, että ainesosat vaikuttavat ihoa rauhoittavasti.

Suosittelemme

Good Morning Honey Silk Facial Serum 30ml

Hey Honey
Lue enemmän

Don't Miss a Spot Fresh Honey Cleansing Foam 150ml

Hey Honey
Lue enemmän

Show Your Glow Gold Mask 50ml

Hey Honey
Lue enemmän

Hey Honeysta

Hey Honey on merkki, jonka olemassaolosta en edes tiennyt ennen sen lanseerausta NordicFeelillä. Eikä mikään ihmekään, kun merkki on vasta kolme vuotta vanha ja tulee alunperin USA:sta. Ainesosat ovat luonnollisia ja johdettu hunajasta sekä propoliksesta, jotka vaikuttavat sekä antiseptisesti että antibakteerisesti.
Tuotteet tuntuvat todella ylellisiltä (pakkaukset saavat 10/10 pistettä) ja niissä ei ole voimakkaita tuoksuja, jotka voisivat ärsyttää. Itse henkilökohtaisesti olen aika tarkka, mitä tulee ihonhoitotuotteiden tuoksuihin, ja siksi nämä ovat mielestäni täydellisiä! Tuotteet ovat yksinkertaisia, eivätkä lupaa liikaa tai liian vähän. Mielestäni ne ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia, erityisesti jos pitää luonnollisista raaka-aineista.
Täältä voit lukea lisää Hey Honeysta.
Kerro ystävillesi!