Bianca Ingrosson joululahjavinkit

Etsitkö hyviä joululahjoja, joita vastaanottajat tulevat rakastamaan? Täällä Bianca Ingrosso jakaa parhaat lahjavinkkinsä, jotka ovat täydellisiä tuotteita paketoitavaksi ja piilotettavaksi kuusen alle.

Bianca Ingrosson joululahjavinkit

Unelmaseerumi siskolle

”Biancan mielipide”

Kuuluisa unelmaseerumi Double Serum, on 2-in-1 seerumi, joka antaa kosteutetun ihon täynnä hehkua. Auttaa lisäksi tasoittamaan epätasaista ihonsävyä, hienoja juonteita ja suurentuneita ihohuokosia. En saa tarpeekseni siitä  – fiksussa tuotepakkauksessa on pyörivä painike, joka mahdollistaa kätevästi tuotteen annostelun säätelyn. Täydellinen lahjavinkki jollekin, joka haluaa ylellisen, mutta käytännöllisen ihonhoitotuotteen.
Vinkki: Lisää hieman seerumia meikkivoiteesi sekaan saadaksesi kasvoillesi lisähehkua.

 1. Double Serum 30 ml

  Clarins

Perfektionistille

”Biancan mielipide”

Ghd on vertaansavailla oleva tuotemerkki, kun puhutaan muotoilutyökaluista! Tähän vuodenaikaan voit hankkia suositun Gold styler -suoristusraudan upeassa satiininvalkoisessa värissä kullanhohtoisella viimeistelyllä. Huolimatta siitä haluatko tehdä laineita, kiharia tai suoristaa hiukset silkinpehmeiksi, lopputulos on uskomattoman kaunis – joka kerta!

 1. Gold Styler Gift Set

  ghd
  221,95 € Loppuunmyyty

Glowkuningattarelle

”Biancan mielipide”

Onko sinullakin ystävä, jonka tavoitteena on saada niin paljon glowta kuin mahdollista? Siinä tapauksessa täydellinen lahja ystävällesi on Oxygen-Glow Mask! Kyseessä on pikanaamio, joka kuorii ihoa hellästi, heleyttää, kosteuttaa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria. Vain 10 minuutissa saat pirteän ja kosteutetun ihon sekä tasaisen ihotekstuurin. Ja tottakai paljon glowta!

 1. Oxygen-Glow Mask 75 ml

  Filorga

Hiustenhoitonörtille

”Biancan mielipide”

Dark Oil Gift Setin trio tuoksuu aivan ihanalta ja tuotteet antavat hiuksillesi todellisen kosteusboostin. Hiusöljy sisältää santelipuuta ja arganöljyä, joka hoitaa hiuksia sisältä käsin. Erittäin ylellinen hiustenhoitosetti, joka siältää shampoon, hoitoaineen ja hiusöljyn, joka antaa tekstuuria, kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä

 1. Dark Oil Gift Box

  Sebastian
  55,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!