Hiusöljyjen TOP-lista

Etsitkö hiusöljyä? Tähän artikkeliin olemme koonneet parhaiten myyvät hiusöljymme TOP-listaksi.

Tuotteiden viidakosta ei ole aina helppoa löytää niitä itselle sopivimpia. Haluamme tehdä helpommaksi löytää juuri sinulle parhaat tuotteet! Siksi olemme listanneet 10 myydyintä hiusöljyämme. Hyvää shoppailua!

Tämän takia sinun kannattaa käyttää hiusöljyä

Hiusöljyjen käytöllä on useita etuja ja ne vaikuttavat useilla eri tavoilla. Sen lisäksi, että ne tuovat kiiltoa, ovat ne myös hoitavia ja kosteuttavia. Ne ovat fantastisia sähköisille ja kuiville hiuksille. Todellakin kunnon boostia. Monet kokevat, että hiusöljyä käyttämällä heidän hiuksistaan tulee helpommin harjattavat ja että ne takkuuntuvat vähemmän. Hiusöljyt tekevät hyvää erityisesti käsitellyille hiuksille.

Näin käytät hiusöljyä

Aluksi voi tuntua epäilyttävältä käyttää hiuksissa öljyä, mutta hiusöljyt on juuri hiuksille tarkoitettuja ja siksi kevyempiä kuin tavalliset öljyt. Jos sinulla on helposti rasvoittuva hiuspohja, laita öljyä vain hiusten latvoihin ja levitä sitä hiuksen pituudelle varovasti kerta kerralta ylemmäs.
Noudata öljypullon ohjeita. Joitakin käytetään märkiin hiuksiin suihkussa, kun taas toisia on tarkoitus käyttää pyyhekuiviin hiuksiin.
Öljyä käyttäessäsi, annostele sitä ensin kädellesi noin herneen kokoinen määrä, ja levitä sitten tasaisesti hiuksiin. Lopuksi voit muotoilla hiukset kuten yleensä.

Täältä löydät kaikki hiusöljyt.

TOP-lista hiusöljyt

System Professional Luxeoil 3 100ml

Wella
Lue enemmän

Diamond Oil Shatterproof Shine Oil 100ml

Redken
Lue enemmän

Aura Botanica Concentré Essentiel 50ml

Kérastase
Lue enemmän

Healing Oil Spray 125ml

Macadamia
Lue enemmän

Liquid Gloss 50ml

Sebastian
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!