Joululahjavinkki: Ylellistä pohjoismaista ihonhoitoa LNDA Skincarelta

Täydellinen joululahja jollekin, jolla on jo kaikkea: LNDA:n ihonhoitotuotteet! Täältä löydät kauneustuotteet kaikille ihotyypeille tehokkailla ainesosilla, jotka antavat loistavia tuloksia.

Hemmottele rakastamaasi henkilöä ylellisellä kasvovoiteella. Luxe Lift -voiteessa on kermainen helposti imeytyvä koostumus, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tehostaen ihon elstisuutta ja kimmoisuutta. Voide sopii ikääntyvälle iholle sekä kaikille heille, jotka haluavat kohottavan vaikutuksen upealla hehkulla.

 1. No.1 Day Cream 50 ml

  Linda Johansen Skincare
  98,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Nestemäistä kultaa lahjaksi? Kyllä kiitos! 24K Gold Serum sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Seerumi keskittyy tehostamaan ihosolujen uusiutumista, mikä johtaa terveeseen, säteilevään ja kosteutettuun ihoon.

 1. -25%

  24K Gold Serum 10 ml

  Linda Johansen Skincare

LNDA tarjoaa useita tehokkaita seerumitehosteita erilaisiin tarpeisiin. Multi Peptide on täynnä aminohappoja, antioksidantteja ja ravintoaineita, jotka vahvistavat ja korjaavat kypsää ihoa kiinteyttäen ja lisäten ihon elastisuutta.

 1. -35%

  Multi Peptide Skin Booster 15 ml

  Linda Johansen Skincare
  34,42 € 52,95 € Loppuunmyyty

Face Saver Mask on täydellinen lahja niille, jotka ovat aina liikkeessä. Vain viidessä minuutissa naamio lukitsee kosteuden jopa 24 tunniksi, parantaa ihon rakennetta ja antaa silkkisen sileän lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

 1. -25%

  SOS 5-Minute Rescue Mask 100 ml

  Linda Johansen Skincare
Kerro ystävillesi!