Kauneusvinkit rasvoittuvalle iholle

Yleisin virhe rasvoittuvan ihon hoidossa on pyrkimys kuivattaa ihoa sen sijaan että sitä pitäisi kosteuttaa. Tästä voit lukea lisää, miten hoidat rasvoittuvaa ihotyyppiä.

NordicFeel Lifestyle

Rasvoittuva iho

Rasvoittuvan ihon tunnistat siitä, että iho useimmiten kiiltelee ja tuntuu rasvaiselta, ihohuokoset ovat normaalia suurempia. Mutta rypyt näkyvät rasvaisessa ihossa myöhemmin kuin kuivassa ihossa. Sitävastoin finnit viihtyvät rasvaisessa ihossa, ihon kuivattaminen ei kuitenkaan ole ratkaisu finnien vähentämiseen.

Miksi sinulla on rasvoittuva iho?

Syyt voivat olla geneettisiä, hormonaalisia tai käytät ihotyypillesi vääränlaisia tuotteita. Murrosiässä rasvoittuvuus yleensä johtuu siitä, että iho erittää enemmän testosteronia, mikä aiheuttaa usein ihon epätasapainoa.

Miten hoidat rasvoittuvaa ihoa?

Rasvoittuvan ihon kosteutus on vähintään yhtä tärkeää kuin kuivankin ihon jottei iho kompensoisi kuivuutta lisäämällä rasvan eritystä. Satsaa rasvaiselle iholle tarkoitettuihin kosteuttaviin voiteisiin ja geeleihin ja vältä ihon liiallista pesemistä vedellä. Valitse tuotteita, jotka sisältävät esim. silicaa ja merilevää. Ne sitovat ihon rasvaisuutta samalla kuitenkin ihoa kosteuttaen.

Suosittelemme

Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence 30ml

Lumene
Lue enemmän

Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance
Lue enemmän

Toning Lotion With Iris (Alcohol-free) Combination/Oily Skin 200ml

Clarins
Lue enemmän

Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer, 50ml

Clinique
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!