Kenza by Nordicfeel – uusi hajuvesi

Nordicfeel ja ruotsalainen muotivaikuttaja Kenza julkaisevat yhteistyössä Kenza-hajuveden! Kenzan suunnittelema eksoottinen ja naisellinen tuoksu kantaa nimeä ALANI.

Nordicfeelin trenditiimi

ALANI by Kenza on naisellinen ja lämmin hajuvesi, jossa yhdistyvät hedelmäiset, kukkaisat ja täyteläistä pehmeyttä tuovat vivahteet.

— Tiesin että oikea tuoksu oli löytynyt, kun testasin tätä, enkä voinut olla tuoksuttamatta rannettani noin sataan kertaan, koska rakastin tuoksua niin paljon, Kenza kertoo.

Miten päädyit julkaisemaan tuoksun yhteistyössä Nordicfeelin kanssa?

— Olen aina haaveillut omasta hajuvedestä, sillä en ole löytänyt täydellistä tuoksua – vaikka vaihtoehtoja tuntuu olevan loputtomasti. Tästä syystä en oikeastaan kovin usein edes käytä hajuvettä, mikä on vähän sääli. Kun idea tuli puheeksi, ei ollut vaikeaa hypätä mukaan kehittämään omaa tuoksua. 

Miten nimi ALANI syntyi?

— Halusin tuoksulle lyhyen ja naisellisuutta henkivän nimen, joka kuvastaisi yhtä suosikkinuoteistani eli appelsiininkukkaa. Sana “alani” tarkoittaa havaijiksi appelsiinipuuta ja tuoksun nimenä ALANI kuvaa mielestäni hyvin sen eksoottisuutta ja sensuelliutta. Näin se syntyi!

Tulee myyntiin 18.9.2019

  1. ALANI by Kenza 50 ml

    Kenza by Nordicfeel
    56,50 € Loppuunmyyty

Miten oman hajuveden luominen tapahtuu?

— Kerroin Nordicfeel-tiimille, millaisen hajuveden haluaisin luoda ja sain eteeni lukuisia ranskalaisen parfymöörin luomia vaihtoehtoja. Sitten istuin tuoksuttelemaan vaihtoehtoja, enkä edes muista montako kertaa koostumuksia muutettiin ja viimeisteltiin, ennen kuin olin varma siitä, että täydellinen tuoksu on valmis. Intensiivinen tuoksuttelu sattui juuri raskauden loppuhetkiin ja yliherkän tuoksuaistin kanssa homma ei ollut sieltä helpoimmasta päästä, hehe!

Mistä tiesit, että oikea tuoksu on löytynyt?

— Testailin tuoksuja, enkä sitten malttanut olla tuoksuttamatta rannettani noin sataan kertaan, koska pidin tuoksusta niin paljon. Silloin tiesin, että oikea kokonaisuus on löytynyt.

Kenelle ALANI-tuoksu sopii?

— Äitini rakastaa tuoksua. Samanikäiset kaverini rakastavat tuoksua. Kymmenenvuotias sukulaistyttöni rakastaa tuoksua. Sanoisin siis, että tuoksu sopii monenikäiselle ja monenlaisiin tilanteisiin arjesta juhlaan.

Millaisia tunteita haluat herättää tuoksullasi?

— Naisellisuutta ja itsevarmuutta, sekä tunteen lämpimästä myöhäiskesän illasta Välimeren rannalla. Sinne haluan ajatuksissani paeta syksyn viimaa.

Onko ALANI päivä- vai iltatuoksu?

— Ilman muuta molempia.

Käytätkö tuoksua itse?

— Ilman muuta – nyt minulla on viimeinkin täydellinen tuoksu!

Yhteistyö Nordicfeelin kanssa on juuri alkanut, millaisia ajatuksia se herättää? 

— Seuraajani ovat pitkään olleet kiinnostuneita käyttämistäni kauneustuotteista, joten henkilökohtaisten vinkkien ja suositusten jakamisesta tulee ehdottomasti hauskaa.

Millainen on tämänhetkinen kauneusrutiinisi?

— Huolehdin siitä, että kynsillä on aina siisti geelilakkaus, myös varpaissa. Haluan ylläpitää ihon päivetystä myös talvella, joten käytän itseruskettavia tuotteita. Silloin oloni on siisti ja viimeistelty! Kulmiin olen ottanut microblading-vahvistuksen ja rakastan lopputulosta. Muutaman kerran vuodessa käyn kasvohoidossa ottamassa iholle tehokkaan kosteuspommin.

Mistä kauneustuotteista et voisi luopua?

— Äskeisten lisäksi tarvitsen ehdottomasti pehmentävän huulivoiteen, öljymäisen seerumin kasvoille, nestemäisen korostustuotteen, kulmakarvageelin ja ripsentaivuttimet.

Sait hiljattain lapsen, miltä tuntuu olla äiti?

— Se on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut! Vaikka Nikola syntyi kesäkuussa, hädin tuskin muistan enää elämää ilman häntä. Hän on kaikkeni.

Onko äitiyslomalla ollut sellaista kuin ajattelit?

— Sanoisin, että äitiyslomalla on itse asiassa ollut kymmenen kertaa mukavampaa kuin ajattelin. Välillä on haastavaa, etenkin ensimmäisinä viikkoina kipuineen, mutta lapsen saamisen jälkeen koko elämä on oikeastaan muuttunut paremmaksi. Herään pienen perheeni vierellä hymyillen, joka aamu.

Kerroit avoimesti vaikeudesta saada lapsia. Millaisia reaktioita tämä on herättänyt?

— Olen saanut ainoastaan positiivista palautetta. Monet ovat kiitelleet siitä, että jaoin tarinani, sillä se lievittää asiaan liittyvää yksinäisyyden tunnetta. Ja juuri siksi valitsin puhua aiheesta avoimesti, vaikka näin henkilökohtaisen asian avaaminen miljoonille ihmisille hirvittikin. Olen iloinen, että tein niin.

Miten löydät tasapainon äitiyden, työn ja vapaa-ajan välillä?

— “Vapaa-aikaa” en ole oikeastaan viettänyt äidiksi tulon jälkeen, eli noin kolmeen kuukauteen, mutta en ole oikeastaan kaivannutkaan sitä vielä. Äitiyslomailu ja oma yritys eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä, vaikka olenkin vähentänyt töitä ja pyrin työskentelemään enemmän kotoa käsin. Viikossa voi olla kahdet kuvaukset ja nauhoitukset sekä kolmen kaupallisen yhteistyön julkaisu, mutta hyvällä suunnittelulla saamme asiat onnistumaan yhdessä lapsen isän kanssa. Myös isoäiti auttaa mielellään ja vie lapsen kävelylle, niin että voin tehdä töitä tai käydä rauhassa suihkussa. Perhe on kullanarvoinen apu.

Millaisia unelmia sinulla on tulevaisuuden varalle?

— Haaveilen suuresta perheestä ja toivon rakkautta ja hyvinvointia itselleni ja läheisilleni. Toivottavasti saan myös jatkaa rakkaan työni parissa ja olla onnellinen.

 

LUE LISÄÄ TUOKSUSTA TÄÄLTÄ.

Kerro ystävillesi!