Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöfin ihonhoitorutiini

Maja Nilsson LindelöfMaja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf

Mitä tuotteita käytät kasvojen puhdistamiseen?

— Juuri nyt käytän Clarinsin kasvojenpuhdistustuotetta niumeltään Gentle Foaming Cleanser. Se vaahtoaa ihanasti aivan kuten saippua samalla tuntuen yhtä miellyttävältä kuin puhdistusmaito. Rakastan sitä! Hyvä ja helppo puhdistustuote.
Puhdistuksen jälkeen käytän Clarinsin Toning Lotion With Chamomilea, jota myös rakastan! Kasvovettä käytän puhdistuksen jälkeen, mutta toisinaan ollessani laiska tai jos olen menossa vain kuntosalille pyyhin kasvot vain vanulapulla, jossa on kasvovettä.

Ihosi näyttää aina raikkaalta ja hehkuvalta. Miten teet sen?

— Tuntuu, että puhun tästä tuotteesta kaiken aikaa, mutta se yksinkertaisesti on suosikkini! Filorgan NCEF Essence on pre-serum -tuote, jota käytetään ennen seerumia ja kasvovoidetta kosteutetun ja hehkuvan ihon aikaansaamiseksi.
Aloitan puhdistamalla kasvot, sitten annostelen essencia kerroksittain, 4–5 kertaa on melko sopiva. Käytän tuotetta yleensä silloin, kun aion olla vain kotona, mutta haluan silti näyttää ja tuntea oloni raikkaaksi. Lopputuloksena on silkin sileä iho, tasainen ja hehkuva.

Käytkö kasvohoidoissa säännöllisesti?

— Haluaisin vastata kyllä, mutta harvoin tulee käytyä. Viime kerrasta on noin 1,5 vuotta aikaa. Luulen, että se johtuu siitä, että minulla on niin hyvä ihonhoitorutiini kotona. Tällöin kasvohoidoissa ei ole tarpeen käydä niin usein.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi tummien silmänalusten ja turvonneiden silmänympärysalueiden ehkäisemiseksi?

— Paras vinkkini on ehdottomasti Filorgan silmänympärysvoide nimeltään Optim Eyes. Säilytän omaani kylmässä. Se ehkä vaikittaa liioitetulta, mutta pidän sen viilentävästä vaikutuksesta. Käytän tuotetta puhdistuksenja seerumin jälkeen.

Mitä seerumia käytät?

— Käytän Clarinsin Double Serumia. Minulla on nyt menossa toinen tai kolmas pullo vain puolen vuoden sisään. Minulla on pakkomielle tästä seerumista! Käytän sitä sekä aamuisin että iltaisin kasvovoiteen alla. Rakastan tunnetta minkä saan sen käytöstä. Seerumi tuntuu öljyiseltä, mutta se imeytyy ihoon varsin nopeasti, mikä on parasta!

Mikä on suosikki-kasvonaamiosi?

— Ehdottomasti Clarinsin SOS Comfort. Tästä olen vinkannut aiemminkin, mutta kun löydän suosikkituotteen, se pysyy kylpyhuoneen kaapissani pitkään.
Palatessani Ruotsiin oli niin kylmä, että ihoni tuntui hyvin kuivalta. Tuolloin tarvitsin pikaisesti SOS-kasvonaamion, joka antaa pikaisia tuloksia. Minulla on tapana käyttää sitä matkustamisen jälkeen tai sinä aikana kun minulla on erityisen kuiva iho.
Silmänympärysalueelle käytän Hydra Essentiel Eye Maskia Clarinsilta. Silmänympärysiho on hyvin ohutta ja tarvitsee erityisen paljon kosteutusta, tämän vuoksi on tärkeää käyttää tuotteita, jotka ovat nimenomaan luotu sopimaan silmänympärysiholle. Tämä naamio on todellinen kosteuspommi.
Toinen suosikki on Filorgan Scrub & Detox. Se kuorii ihoa syvältä. Koen, että saan uskomattoman hehkun iholle sen käytön jälkeen ja lisäksi ihosta tulee tasaisempi.
Scrub & Detox -tuotetta käytetään kahdessa eri vaiheessa. Ensiksi sitä hierotaan pyörivin liikkein puhtaalle ja kostealle iholle. Kyseessä on kaksoisvaikuttava kuorinta. Kuorinta poistaa epäpuhtaudet ja ihosta tulee tasaisempi. Toisessa vaiheessa naamion annetaan vaikuttaa 2–3 minuuttia tasapainottavan vaikutuksen saamiseksi.

Kuinka hoidat finniä, kun sellainen ilmestyy ihollesi?

— Saan hyvin harvoin finnejä. Saan niitä ainoastaan silloin kun en seuraa ihonhoitorutiiniani. Mikäli saan sellaisen, annan sen olla. En purista sitä koskaan.

Kuinka usein teet kasvonaamion?

— Vähintään kerran viikossa, joskus kaksikin kertaa! Minulla on hyvä vinkki sinulle, jolla ei ole aikaa tehdä kasvonaamiota säännöllisesti: Filorgan Night Mask. Käytän sitä iltaisin yövoiteen sijaan. Se sisältää 50 aktiivista ainesosaa, jotka työskentelevät sillä aikaa, kun sinä nukut. Herätessasi ihosi on täynnä hehkua ja se tuntuu syväkosteutetulta.

Onko sinulla hyviä vinkkejä kosteuttavasta kasvovoiteesta?

— Käytän Plant Goldia Clarinsilta. Levitän tuotetta iltaisin tai silloin kun ihoni tarvitsee hieman extrakosteutta. Tuote on voiteen ja öljyn sekoitus, ja se tekee ihmeitä iholle. Useimpina päivinä käytän Filorgan Oxygen Glow Creamia. Sitä voin käyttää sellaisenaan tuomaan upean hehkun kasvoilleni. Aivan mieletön tuote!

Mitkä ovat parhaat vinkkisi pitämään huulet kosteutettuina?

— Minulla on aina käsilaukussa Clarinsin huulirasva. Käytän sitä ennen kuin levitän huulikiiltoa tai huulipunaa. Käytän huulivoidetta myös joka ilta ennen nukkumaan menoa.
Käytän myös Filorgan Nutri Filler Lipsiä, joka antaa pullistavan vaikutuksen. Käytän sitä huulivoiteen tai huulikiillon sijaan. Nutri Filler Lips on aina mukanani minne tahansa menenkin.

Kuinka kauan annat seerumin kuivua ennen kuin levität kosteusvoiteen?

— Annan sen kuivua 2–3 minuuttia jokaisen tuotteen välillä. En tiedä mitä pidetään sopivana aikana, mutta tuo aika tuntuu hyvältä ja silloin tuotteet kerkeävät imeytyä ihoon.

Jos saisit valita vain yhden tuotteen mitä ilman et voisi olla, mikä se olisi?

— Vaikea kysymys! En pysty valitsemaan vain yhtä tuotetta. Ihonhoitorutiini on se juttu ja en usko, että voi vain heittää kasvoille jotakin voidetta ja odottaa, että se tekee kaiken työn. Mutta jos minun on pakko valita yksi tuote, niin valitsen Filorgan Pore Expressin. Pakollinen tuote minulle ennen kuin meikkaan. Se tekee ihmeitä iholle pienentämällä ihohuokosia.

Käytätkö jotakin primeria?

— Käytän Clarins SOS Primeria värissä 00. Levitän primerin koko kasvoille, myös niinä päivinä, kun en käytä meikkiä, sillä tuote antaa mahtavan glown. Kaikki mitä käytän antaa glown, haha!

Millä tuotteilla on hyvä aloittaa rakentamaan ihonhoitorutiinia?

— Hyvä kasvojen puhdistus sekä kasvovoide ovat kaiken A ja O. Seerumi on myös tärkeä, sillä se tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta ihonhoitoritiinissasi.

Mitä tuotteita kannat aina mukanasi käsilaukussa?

— Clarinsin huulivoidetta ja My Clarins Re-Freshia, joka on kosteuttava kasvosuihke. Suihkutan sitä kasvoille milloin tahansa päivän mittaan.

Kerro ystävillesi!