Multimasking

Multimasking – saa paras tulos kasvonaamiostasi!

Mitä on Multimasking ja mitkä ovat kyseisen metodin hyödyt?

Multimasking

Lue miten saat optimaaliset hyödyt kasvonaamiostasi. Multimasking tekee mahdolliseksi sen, että voit hoitaa useita eri iho-ongelmia samanaikaisesti. 

Mitä tarkoittaa Multimasking?
Multimasking on metodi, jota on käytetty pitkään ihonhoitoalalla. Siinä käytät useita eri kasvonaamioita kasvojen eri osilla saadaksesi parhaan mahdollisen kasvohoidon juuri sinun ihollesi. Näin voit hoitaa useita eri iho-ongelmia samanaikaisesti. Ei ole esimerkiksi lainkaan epätavallista, että on rasvaisempi t-alue ja kuivemmat posket kasvoissa, jolloin multimasking on loistava metodi hoitaa ihoa.

Kuinka tehdä Multimask-hoito?
Ennen kuin aloitat metodin tulisi sinun mielellään kuoria iho, jotta kuolleet ihosolut poistuvat ja näin hoito pääsee vaikuttamaan syvemmällä ihossa. Tehokkainta on tehdä kuorinta lämpimän suihkun tai kylvyn jälkeen.
Mitkä kasvonaamiot sopivat hyvin multimaskingia varten?
Ensiksi sinun tulee selvittää mitä ihosi ravitsee. Katso läpi alla olevat iho-ongelmat ja mieti mitä sinun ihosi tarvitsee juuri nyt. Kun olet päässyt selville siitä mitä kasvonaamioita ihosi kaipaa, olet valmis aloittamaan!
Kuivat kohdat – Mikäli sinulta löytyy kuivia kohtia kasvoistasi, esimerkiksi poskista tai otsasta, voit käyttää kosteuttavaa kasvonaamiota näissä erityisen kuivissa kohdissa.

Multimaskingin jälkeen
Huuhtele iho huolellisesti. Viimeistele hoito tämän jälkeen kosteuttavalla kasvovedellä, seerumilla ja kosteusvoiteella.

Täältä löydät kaikki kasvonaamiot.
1. Mask Frenzy 300 ml Peter Thomas Roth
Multimasking-setti Peter Thomas Rothilta, josta löytyy kuusi eri kasvonaamiota; muun muassa suosittu kultanaamio 24K Gold Mask.
2. Purifying Glowing Metallic Wash-Off Masks 50 ml Spascriptions
SpaScriptions-merkin multimasking-setti kolmella suosituimmalla kasvonaamiolla; Purifying, Age Defying sekä Glowing -naamioilla.
3. Superfoods Masks Blueberry Watermelon Avocado 50 ml
Spascriptions-merkin Multimasking-setti kolmella Superfood-kasvonaamiolla; Blueberry (antioxidantteja), Watermelon (ravitseva) sekä Avocado (kosteuttava).
4. Mask Mashup 84 ml Peter Thomas Roth
Mini-setti Peter Thomas Rothilta, samat kasvonaamiot kuin yllä.

 1. Purifying Glowing Metallic Wash-Off Masks 50 ml

  SpaScriptions

  SpaScriptions Purifying Glowing Metallic Wash-Off Masks

  9,50 € Loppuunmyyty
 2. Superfoods Masks Blueberry Watermelon Avocado 50 ml

  SpaScriptions

  SpaScriptions Superfoods Masks Blueberry Watermelon Avocado

Kerro ystävillesi!