Näin pidät ihosi hyvänä ympäri vuoden

Kun vuodenajat vaihtuvat, tulisi meidän vaihtaa myös ihonhoidon rutiineja. Lue tästä lisää, olemme listanneet 5 vinkkiä, jotta ihosi pysyisi hyvänä ympäri vuoden.

NordicFeel Lifestyle

Me pohjoisessa asuvat tiedämme, että iho joutuu sopeutumaan toisaalta kesän kuumuuteen ja toisaalta talven kylmyyteen. On tärkeää, että muutat myös ihonhoitorutiinejasi vuodenaikojen sään vaihteluiden tahdissa, jotta ihosi ei menettäisi sille luontaista tasapainoa.

Kun sää kylmenee, myös ilman kosteus vähenee. Tämä saattaa aiheuttaa myös ihosi kuivumista varsinkin sen pinnalta ja ihosi alkaa rasvoittumaan. Tässä kuitenkin muutama vinkki siihen, miten voit ehkäistä tai vähentää vuodenajan vaihtumisesta aiheutuvaa muutosta ihosi kunnossa.

Vaihda puhdistusaine

Kun ilma kylmenee, vaihda puhdistusaineesi mietoon ja kosteuttavaan tuotteeseen. Paras vaihtoehto on öljypohjainen puhdistusaine.

Osta rasvaisempi päivävoide

Syksyllä on parempi, että voiteesi on suojaava ja rasvainen. Ota kuitenkin huomioon myös ihotyyppisi erityispiirteet voidetta valitessasi.

Käytä kosteuttavaa seerumia

Käytä päivävoiteesi alla kosteuttavaa seerumia. Seerumin pienet molekyylit tunkeutuvat ihon läpi helpommin kuin paksumpi voide. Seerumi ravitsee, suojaa ja antaa ihollesi pehmeyttä.

Kuori iho säännöllisesti

Kuori ihosi säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa, jotta kuollut ihosolukko ei heikentäisi ihon kuntoa. Levitä sen jälkeen ravitseva kosteusnaamio, joka sekä kosteuttaa että luo kasvoillesi raikkaan ilmeen.

Muista aurinkosuoja

Vaikka ilma kylmenee ja auringon läsnäolo vähenee, tarvitset kuitenkin aurinkosuojaa ihollesi. Varsinkin pitkillä ulkoilulenkeillä käytä aurinkosuojan sisältämää päivävoidetta.

Suosittelemme

City Skin Age Defense SPF 50 PA++++ 50ml

Murad
Lue enemmän

Scrub & Mask 55ml

Filorga
Lue enemmän

Hydra Floral Ultra-moisturising & Plumping Expert Mask 50ml

Decléor
Lue enemmän

Sisu Recover & Protect Facial Oil 30ml

Lumene
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!