Suojaavat arkipäivän pelastajat

Valkoiset rajat, valuvat aurinkorasvat ja Mallorca-akne ovat enää vain muisto. Nykyisin on paitsi hyväksyttyä, myös trendikästä suojata ihoa auringolta - myös tuotteet ovat seuranneet kehitystä

NordicFeel Lifestyle

Aurinkosuojan merkitys

Vaikka ihomme on noin 2 neliömetrin kokoinen ja painaa melkein 4 kiloa, tuntuu välillä, että sen hyvinvoinnin merkitystä ei täysin ymmärretä. Suositukset aurinkosuojista ovat vaihdelleet vuosien saatossa, mutta selvää kuitenkin on, että iho vaatii erityishuomiota ja suojaa auringon voimakkaita säteitä vastaan.

Kaikki ihmiset eivät vieläkään käytä aurinkosuojia, osasyynä lienee epätietoisuus oikean aurinkosuojan valinnasta. Suurta perehtyneisyyttä aurinkosuojien saloihin ei tarvita. Tämän hetkisen käsityksen mukaan  suihkutettavien aurinkosuojatuotteiden suoja ei ole riittävä. Hyvä ohjesääntö onkin tehdä pohja voidemaisella/emulsiomaisella tuotteella ja lisätä päivän mittaan suihkemaista suojaa aurinkosuojan ylläpitämiseksi. Suojakertoimien määrän lisäksi tärkeää on käyttää aurinkosuojaa riittävän suuri määrä; esimerkiksi kasvoille teelusikallinen on hyvä määrä.

Kaunis ja viimeistelty

Yksinkertaistetusti voit myös suojata ihoa SPF:ää sisältävien meikkituotteiden avulla. Valitse meikkivoiteesi, CC-voiteesi tai mineraalipuuterisi aurinkosuojan kera.

Ihoterapeutit arvioivat kuitenkin usein, että meikkituotteet eivät sisällä riittävästi aurinkosuojaa. Pidä siis huoli siitä, että meikin pohjavoide kosteuttaa ja suojaa ihoasi sekä UVA- ja UVB-säteiltä.

Fiksu valinta

Riippumatta siitä, mitä kauneustuotteita valitset, on myös tärkeää miettiä, minkälaisia kesäpäiviä vietät. Valitsetko kenties yleensä varjon ja pukeudut peittävästi vai rakastatko pitkiä aurinkoisia kävelyretkiä luonnossa? Vai oletko kenties vedessä ilakoiva vesihirmu?

Oikean aurinkotuotteen valinta ei säästä sinulta pelkästään aikaa ja rahaa vaan myös tarpeettoman huolen ja kivun auringonpolttamasta ihosta.

Vinkkejä aurinkosuojiin

Sun Wrinkle Control Cream For Face UVB 30 75ml

Clarins

Suojaa ihoa kuivumiselta ja auringonpaisteelta sekä vähentää ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä ihossa.

Lue enemmän

Sunscreen Mousse SPF20 150ml

EVY Technology

EVY:n aurinkosuojavaahto, joka sopii sekä vartalolle että kasvoille. Tämä tuote sopii hyvin myös käytettäväksi meikin alle. Vaahto kuivuu nopeasti, ei kiillä eikä tahmaa. Hajusteeton tuote, joka ei tuki ihohuokosia.

Lue enemmän

Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream SPF50 50ml

Decléor

Aroma Sun Expert Anti-Wrinkle Cream on suojaava aurinkovoidetta erityisesti suunniteltu suojaamaan kasvot anti-aging vaikutus

Lue enemmän

Herkät huulet

Kasvoillasi on vielä alue, joka tarvitsee erityistä huomiota – huulesi. Kukapa meistä ei olisi joskus unohtanut huulten suojauksen seurauksella, että huulet ovat palaneet ja siitä johtuen kivuliaat. Jos tiedät olevasi pitkään auringon alla, esimerkiksi pyöräretkellä, muista suojata huulesi UV-suojan sisältävällä huulivoiteella.

Lip Gloss Mango Papaya SPF25 20ml

Hawaiian Tropic

Kosteuttava tuote, joka ei tahmaa, vastustamaton hedelmämaku

Lue enemmän

Lip Gloss Island Berry SPF25 20ml

Hawaiian Tropic

Kosteuttava huulikiilto, joka kimaltelee kilpaa auringonsäteiden kanssa.

Lue enemmän

Sun Protection Lip Balm 4,3g

Hurraw!

Loistava tuote aurinkoisille huulille

Lue enemmän
Kerro ystävillesi!