Tutustu Bianca Ingrosson Clinique-suosikkeihin!

Oletko kiinnostunut tietämään, mitä meikkejä ja ihonhoitotuotteita Bianca Ingrosso käyttää? Lue hänen kauneussuosikeistaan täältä.

Nordicfeelin trenditiimi

Clinique Moisture Surge

Onko sinulla kuiva ja kosteutta janoava iho? Moisture Surge on Cliniquen suosituin ihonhoitosarja ja on helppo ymmärtää miksi. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle. Tuotteet sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa (kosteutta sitova) sekä aloe veraa (kosteuttava), jotka yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään kosteuden jopa 72 tuntia. 

 

Kaikki Cliniquen tuotteet on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa, allergiatestattu ja 100% tuoksuttomia. Ne sopivat täydellisesti sinulle, jolla on herkkä iho! 

 

Bianca Ingrosson ihonhoitorutiini

Perusteellinen ihonhoitorutiini antaa pitkäkestoisia vaikutuksia. Oikeilla tuotteilla saat ihosi hehkumaan, aivan kuten Biancalla!  

 

Biancan Clinique-rutiini koostuu kasvojen puhdistuksesta, kasvovedestä, seerumista, kosteusvoiteesta, silmänympärysvoiteesta ja kasvonaamiosta. Kerromme sinulle mitä tuotteita sinulta pitäisi löytyä onnistuneen ihonhoitorutiinin saavuttamiseksi. Täällä voit tutustua Biancan kauneussuosikeihin!

 

Kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistus on ensimmäinen – ja tärkein – vaihe ihonhoitorutiinissasi. Puhdistuksen tehtävä on poistaa meikki, lika sekä saasteet iholta. Valitse kasvojenpuhdistusaine, joka sopii sinun ihollesi. Viimeistele puhdistus kasvovedellä, esimerkiksi Moisture Surge Face Sprayllä, joka on kosteuttava kasvosuihke, jota voi käyttää milloin tahansa päivän aikana saaden lisää kosteutta. 

 

Seerumi

Boostaa ihoasi ravitsevalla ja kosteuttavalla seerumilla! Biancan suosikki on Hydrating Supercharged Concentrate – geeli-seerumi, joka antaa iholle välitöntä kosteutta ja pitää kosteuden 24 tuntia. 

 

Kosteutus

Jotta ihosi voisi hyvin, tarvitsee se kosteutta! 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator kosteuttaa ihoa jopa 72 tunniksi. Tuloksena pehmeä ja sileä iho täynnä hehkua. Ihosi tulee rakastamaan sinua! 

 

Älä unohda silmänympärysvoidetta! All About Eyes piristää jopa väsyneimmät silmät. Pehmeä voide auttaa turvonneisiin silmiin sekä tummiin silmänympäryksiin ja kuiviin kohtiin yhdellä pyyhkäisyllä. 

 

Kasvonaamio

Anna kasvonaamion vaikuttaa yön yli! Overnight Mask tekee ihmeitä kuivalle ja hilseilevälle iholle. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille, anna vaikuttaa yön yli ja herää hehkuvalla iholla. 

 

Kerro ystävillesi!