Mielenkiintoiset mutta kummalliset kirjainyhdistelmät – avaamme ne sinulle!

BB, CC, DD, EE, GG – nämä kirjainyhdistelmät näkyvät nyt kaikkialla meikkimaailmassa. Alla selvitämme sinulle eri kirjainyhdistelmät.

BB – Beauty Balm

Tässä meillä on Multitasking-tuote numero 1 – varsinainen hallelujamomentti arkipäivän kiireeseen! Saatavilla 5-1 ja jopa 9-1-muodoissa ja sisältää usein aurinkosuojan, primerin, concealer-peitevoiteen, kosteuttavan kasvovoiteen, illuminator-hohtovoiteen, meikkivoiteen ja puuterin.

Joissain tapauksissa myös anti-age-tehon ja aktiivisia ainesosia. Yksi ainoa tuote, joka tekee kaiken – voidaan sanoa, että saa aikaan lähes täydellisen ihon.

CC – Colour Correction

Punoittavatko kasvosi usein tai onko ihollasi pigmenttiläiskiä tai näkyviä verisuonia? Silloin elämästä tulee huomattavasti helpompaa CC-voiteen avulla.

Mikäli CC-voidetta vertaa BB-voiteeseen, on siinä hieman ohuempi koostumus, mutta se tekee ihmeitä tasoittaessaan ihonsävyä. Sopii täydellisesti rosacea-iholle.

DD – Daily Defense

Kun DD-voide lanseerattiin ensimmäistä kertaa, kuvailtiin sitä ekstratehokkaana kosteuttajana. Nykyään siitä puhutaan enemmänkin  Dynamic Do All -tuotteena. Kyllä, kuin ihmemies, mutta voiteen muodossa. DD-voide pienentää ihohuokosia, vähentää punoitusta, toimii primerinä, anti-age-tuotteena, kosteuttaa…

EE – Even Effect tai Extra Exfoliation

Se mitä EE-voiteella oikeastaan tarkoitetaan vaihtelee hieman merkeittäin. Estée Lauderin mukaan heidän EE-voide tarkoittaa Even Effect. Ajattele superohutta, hieman sävytettyä koostumusta, joka tasoittaa ihoa ja minimoi punaisuutta, läikkiä, ihohuokosia ja näppylöitä korkean aurinkosuojan ja useiden aktiivisten antioksidanttien avulla.

Muut merkit ehdottavat kirjainyhdistelmän tarkoittavan Extra Exfoliation, eli todellinen ihon suurpuhdistaja kuorintamuodossa tai miksei nestemäinen muoto suosituista kasvoharjoista.

GG – Genius Glow

Todennäköisesti L’Orèal oli ensimmäinen merkki, joka otti käyttöönsä viimeisimmän kirjainyhdistelmän: GG:n. Tässä meillä on voide, joka kosteuttaa, sisältää aurinkosuojan sekä bronzing micro-pigmenttiä, joka antaa iholle päivettyneen kaltaisen kuullon ja helmiäisen hehkua.

Täältä löydät kaikki Nordicfeelin meikkivoiteet. 

Suositut BB-voiteet

 1. Miracle Skin Perfector 50 ml

  Garnier

Suositut CC-voiteet

 1. Magic CC 5 in 1 30 ml

  L'Oréal Paris
 2. Revitalizing Supreme Anti-aging CC Cream SPF 10 30 ml

  Estée Lauder
  72,95 € Loppuunmyyty

Suositut DD-voiteet

 1. Derma Defense 40 ml

  Dermaceutic
  34,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
Kerro ystävillesi!