TOP 10 ihonhoitotuotteet Suomessa

NordicFeel Lifestyle

Pidä huolta ihostasi!

Eri vuodenajat vaativat ihonhoitotuotteilta erilaisia ominaisuuksia. Kesällä ilman kosteuspitoisuus on korkeampi ja tekee hyvää iholle, mutta suolainen merivesi, kuivattava katupöly ja ihoa vanhentava aurinko haastavat ihoasi. Kasvojen ja vartalon kuorinta ja huolellinen suojaaminen auringolta ovat palvelus tulevaisuuden sinulle. Ota tavaksi kuoria vartalon iho kahdesti viikossa ja kasvot ihotyypin mukaan 1-2 kertaa viikossa ja helli kasvoja kuorinnan jälkeen kosteuttavalla naamiolla. Ihana rentouttava rituaali vaikkapa mökkisaunaan.

Tarkista tuotteen parasta ennen -päiväys

Useimmat ihonhoitotuotteet säilyvät 12 kk avaamisesta. Aurinkosuojatuotteet on vaihdettava kerran vuodessa, sillä aurinkovoiteen teho heikkenee merkittävästi, jos tuote on ollut avattuna liian pitkään. Lyhyestä kesästä nauttivalle mielelle niin tärkeä lämpö valitettavasti heikentää kosmetiikkatuotteiden säilyvyyttä, joten ennen aurinkokauden alkua on syytä päivittää SPF-tuotteet. Vanhentunut tuote ei suojaa ihoa.

Itseruskettavat auringon sijaan?

Itseruskettavat tuotteet ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti ja ne ovat turvallinen ja kätevä tapa päivettää iho ilman auringon haittavaikutuksia. Parhaan tuloksen saat kuorimalla ja kosteuttamalla ihon huolellisesti ennen itseruskettavan tuotteen levitystä. Huomioi valmistelussa erityisesti kyynerpäät, polvet ja jalat, jotka nappaavat väriä muuta ihoa hanakammin. Pese kädet heti levityksen jälkeen ja kosteuta iho joka päivä itseruskettavan tuotteen levityksen jälkeen. Muistathan, että itseruskettavat tuotteet eivät suojaa ihoa auringolta!

TOP 10 ihonhoitotuotteet

 1. 1

  Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml

  The Ordinary
  10,90 € Loppuunmyyty
 2. 2

  Eight Hour Cream 50 ml

  Elizabeth Arden
 3. 3

  Bye Bye Dry Skin Nourishing Face Mask

  Nivea
 4. 4

  Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml

  The Ordinary
 5. 5

  Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

  The Ordinary
 6. 6

  Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml

  The Ordinary
 7. 7

  Count On Me 50 ml

  Löwengrip
 8. 8

  Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

  The Ordinary
Kerro ystävillesi!