Näin valitset oikean FOREO Luna -kasvoharjan

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat ovat erittäin suosittuja apuvälineitä kasvojen puhdistukseen ympäri maailman. Me autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Nordicfeelin trenditiimi

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat tehostavat ihonpuhdistusta ja ovat 35 kertaa hygieenisempiä kuin muut vastaavat laitteet, sillä ne valmistetaan silikonista. Silikoniharja on pehmeä ja hellävarainen, mutta tehokas. Kasvoharjojen salaisuus perustuu T-Sonic-värähtelyteknologiaan, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi ihonpuhdistustuote (mieluiten vaahtoava), levitä se kasvoille ja puhdista iho kasvoharjalla kevyin, pyörivin liikkein.

Nordicfeel myy useita erilaisia FOREO Luna -vaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi esimerkiksi ihotyypin tai vaikkapa laitteen värin perusteella. Tämän oppaan avulla löydät tarpeitasi vastaavan FOREO Luna -laitteen.

FOREO Luna -vaihtoehdot

 1. LUNA 4 go Pistachio

  FOREO

  Luna 4 Go on kätevä matkakumppani, sillä se on pieni, tehokas ja kätevä kasvoharja. Laite on ladattava ja pitkäikäinen. Yksi lataus riittää 30 käyttökertaan.

 2. Luna Mini 2

  FOREO

  Luna Mini 2 -kasvoharjan tehokkuutta voit säätää 8-portaisella asteikolla. Laite tehokas, edistyksellinen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Yksi lataus riittää 300 käyttökertaan.

 3. LUNA 3 Men

  FOREO

  Luna 3 Men -kasvoharjan T-Sonic™-sykähtely poistaa öljyn ja lian syvältä ihosta, jolloin ihostasi ja ihohuokosistasi tulee puhtaammat ja kirkkaammat jo yhdessä minuutissa.

  201,90 € Lue enemmän
 4. LUNA 3 for Normal Skin

  FOREO

  Luna 3 -laitteessa on edeltäjäänsä LUNA™ 2 -laitetta laajempi harjapinta sekä pidemmät ja pehmeämmät harjakset syvemmän ja perusteellisemman puhdistuksen takaamiseksi. Sopii normaalille iholle.

 5. LUNA Mini 3

  FOREO

  Tämä kaikille ihotyypeille sopiva kasvojenpuhdistuslaite kuorii ihon hellävaraisesti jättäen iholle pohjan, jolle käyttämäsi kauneudenhoitotuotteet imeytyvät erinomaisesti.

 6. LUNA 4 mini Arctic Blue

  FOREO

  LUNA™ 4 mini tarjoaa 30 sekunnin Glow Boost -tilan nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen.

 7. LUNA 4 go Peach Perfect

  FOREO

  Matkaystävällinen puhdistusharja mahdollistaa sinulle räätälöidyn puhdistuksen muutamassa sekunnissa. LUNA™ 4 go poistaa lian ja ylimääräisen öljyn vain minuutissa.

 8. LUNA 4 Balanced Skin

  FOREO

  LUNA™ 4:ssä voit valita gentle- (hellän), normal- (normaali) ja deep- (syvä) puhdistuksen väliltä. Gentle-tila antaa hellävaraisen puhdistuksen, joka sopii täydellisesti herkille kasvojen alueille. Deep-tila tarjoaa syvän kuorinnan, joka kulkeutuu aina syvimmän ihokerroksen läpi. Normal-tila on yhdistelmä gentle -ja deep-tilaa.

  298,90 € Lue enemmän
 9. LUNA 4 Combination Skin

  FOREO

  LUNA™ 4:ssä on säädettävät T-sonic-pulsaatiot, joiden avulla voit räätälöidä puhdistusta. LUNA™ 4:ssä voit valita gentle- (hellän), normal- (normaali) ja deep- (syvä) puhdistuksen väliltä. Deep-tila tarjoaa syvän kuorinnan, joka kulkeutuu aina syvimmän ihokerroksen läpi.

  257,90 € Lue enemmän
 10. LUNA 4 Sensitive Skin

  FOREO

  LUNA™ 4:ssä voit valita gentle- (hellän), normal- (normaali) ja deep- (syvä) puhdistuksen väliltä. Gentle-tila antaa hellävaraisen puhdistuksen, joka sopii täydellisesti herkille kasvojen alueille.

  257,90 € Lue enemmän
 11. LUNA 4 Men

  FOREO

  Erityisesti miesten iholle suunniteltu kasvoharja. LUNA™ 4 Men pehmentää ihoa ja auttaa välttämään parranajon aikana mahdollisesti ilmenevää ärsytystä ja sisäänkasvaneiden karvojen ongelmia.

  257,90 € Lue enemmän
Kerro ystävillesi!