Näin valitset oikean FOREO Luna -kasvoharjan

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa ja me autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Nordicfeelin trenditiimi

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat tehostavat ihonpuhdistusta ja ovat 35 kertaa hygieenisempiä kuin muut vastaavat laitteet, sillä ne valmistetaan silikonista. Silikoniharja on pehmeä ja hellävarainen, mutta tehokas. Kasvoharjojen salaisuus perustuu T-Sonic-värähtelyteknologiaan, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi ihonpuhdistustuote (mieluiten vaahtoava), levitä se kasvoille ja puhdista iho kasvoharjalla kevyin, pyörivin liikkein.

Nordicfeel myy useita erilaisia FOREO Luna -vaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi esimerkiksi ihotyypin tai vaikkapa laitteen värin perusteella. Tämän oppaan avulla löydät tarpeitasi vastaavan FOREO Luna -laitteen.

FOREO Luna -vaihtoehdot

 1. Luna Play

  Foreo

  Luna Play on loistava tuote ensimmäiseksi FOREO-kasvoharjaksi, mikäli haluat testata tuotetta. Luna Play on edullinen ja helppokäyttöinen ja kestää 100 käyttökertaa.

  30,95 € Loppuunmyyty
 2. LUNA Fofo

  Foreo

  Luna Fofo on täydellinen laite ihonhoitoon tutustuvalle nuorelle. Edistyksellisen teknologian ansiosta Fofo-kasvoharja on yhdistettävissä älypuhelimeen ja laite luo käyttäjälleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin, jonka avulla ihonhoidon perusteisiin on helppo perehtyä.

  88,95 € Loppuunmyyty
 3. Luna Go

  Foreo

  Luna Go on kätevä matkakumppani, sillä se on pieni, tehokas ja kätevä kasvoharja. Laite on ladattava ja pitkäikäinen. Yksi lataus riittää 30 käyttökertaan.

  98,95 € Loppuunmyyty
 4. Luna Mini 2

  Foreo

  Luna Mini 2 -kasvoharjan tehokkuutta voit säätää 8-portaisella asteikolla. Laite tehokas, edistyksellinen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Yksi lataus riittää 300 käyttökertaan.

  148,95 € Lue enemmän
 5. Luna 2

  Foreo

  Luna 2 -kasvoharjassa on 12-portainen värähtelyasteikko ja anti-age-hoitopinta muiden ominaisuuksien lisäksi. Yksi lataus riittää 450 käyttökertaa.

  168,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!