Näin valitset oikean FOREO Luna -kasvoharjan

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa ja me autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Nordicfeelin trenditiimi

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat tehostavat ihonpuhdistusta ja ovat 35 kertaa hygieenisempiä kuin muut vastaavat laitteet, sillä ne valmistetaan silikonista. Silikoniharja on pehmeä ja hellävarainen, mutta tehokas. Kasvoharjojen salaisuus perustuu T-Sonic-värähtelyteknologiaan, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi ihonpuhdistustuote (mieluiten vaahtoava), levitä se kasvoille ja puhdista iho kasvoharjalla kevyin, pyörivin liikkein.

Nordicfeel myy useita erilaisia FOREO Luna -vaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi esimerkiksi ihotyypin tai vaikkapa laitteen värin perusteella. Tämän oppaan avulla löydät tarpeitasi vastaavan FOREO Luna -laitteen.

FOREO Luna -vaihtoehdot

 1. Luna Play Aquamarine

  Foreo

  Luna Play on loistava tuote ensimmäiseksi FOREO-kasvoharjaksi, mikäli haluat testata tuotetta. Luna Play on edullinen ja helppokäyttöinen ja kestää 100 käyttökertaa.

  30,95 € Lue enemmän
 2. LUNA Play Plus Mint

  Foreo

  Luna Play Plus on edullinen, pieni ja kevyt. Laite toimii vaihdettavilla paristoilla ja on pitkäikäisempi kuin Luna Play.

  51,50 € Lue enemmän
 3. LUNA Fofo Purple

  Foreo

  Luna Fofo on täydellinen laite ihonhoitoon tutustuvalle nuorelle. Edistyksellisen teknologian ansiosta Fofo-kasvoharja on yhdistettävissä älypuhelimeen ja laite luo käyttäjälleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin, jonka avulla ihonhoidon perusteisiin on helppo perehtyä.

  88,95 € Lue enemmän
 4. Luna Go Normal Skin

  Foreo

  Luna Go on kätevä matkakumppani, sillä se on pieni, tehokas ja kätevä kasvoharja. Laite on ladattava ja pitkäikäinen. Yksi lataus riittää 30 käyttökertaan.

  101,95 € Lue enemmän
 5. Luna Mini 2 Sunflower yellow

  Foreo

  Luna Mini 2 -kasvoharjan tehokkuutta voit säätää 8-portaisella asteikolla. Laite tehokas, edistyksellinen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Yksi lataus riittää 300 käyttökertaan.

  132,50 € Lue enemmän
 6. Luna 2 Sensitive Skin

  Foreo

  Luna 2 -kasvoharjassa on 12-portainen värähtelyasteikko ja anti-age-hoitopinta muiden ominaisuuksien lisäksi. Yksi lataus riittää 450 käyttökertaa.

  183,95 € Lue enemmän
Kerro ystävillesi!