Näin valitset oikean FOREO Luna -kasvoharjan

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa ja me autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Nordicfeelin trenditiimi

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat tehostavat ihonpuhdistusta ja ovat 35 kertaa hygieenisempiä kuin muut vastaavat laitteet, sillä ne valmistetaan silikonista. Silikoniharja on pehmeä ja hellävarainen, mutta tehokas. Kasvoharjojen salaisuus perustuu T-Sonic-värähtelyteknologiaan, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi ihonpuhdistustuote (mieluiten vaahtoava), levitä se kasvoille ja puhdista iho kasvoharjalla kevyin, pyörivin liikkein.

Nordicfeel myy useita erilaisia FOREO Luna -vaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi esimerkiksi ihotyypin tai vaikkapa laitteen värin perusteella. Tämän oppaan avulla löydät tarpeitasi vastaavan FOREO Luna -laitteen.

FOREO Luna -vaihtoehdot

 1. -15%

  Luna Play Aquamarine

  Foreo

  Luna Play on loistava tuote ensimmäiseksi FOREO-kasvoharjaksi, mikäli haluat testata tuotetta. Luna Play on edullinen ja helppokäyttöinen ja kestää 100 käyttökertaa.

  26,31 € 30,95 € Lue enemmän
 2. -15%

  LUNA Play Plus Mint

  Foreo

  Luna Play Plus on edullinen, pieni ja kevyt. Laite toimii vaihdettavilla paristoilla ja on pitkäikäisempi kuin Luna Play.

  43,77 € 51,50 € Lue enemmän
 3. -15%

  LUNA Fofo Purple

  Foreo

  Luna Fofo on täydellinen laite ihonhoitoon tutustuvalle nuorelle. Edistyksellisen teknologian ansiosta Fofo-kasvoharja on yhdistettävissä älypuhelimeen ja laite luo käyttäjälleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin, jonka avulla ihonhoidon perusteisiin on helppo perehtyä.

  75,61 € 88,95 € Lue enemmän
 4. -15%

  Luna Go Normal Skin

  Foreo

  Luna Go on kätevä matkakumppani, sillä se on pieni, tehokas ja kätevä kasvoharja. Laite on ladattava ja pitkäikäinen. Yksi lataus riittää 30 käyttökertaan.

  86,66 € 101,95 € Lue enemmän
 5. -15%

  Luna Mini 2 Sunflower yellow

  Foreo

  Luna Mini 2 -kasvoharjan tehokkuutta voit säätää 8-portaisella asteikolla. Laite tehokas, edistyksellinen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Yksi lataus riittää 300 käyttökertaan.

  112,63 € 132,50 € Lue enemmän
 6. -15%

  Luna 2 Sensitive Skin

  Foreo

  Luna 2 -kasvoharjassa on 12-portainen värähtelyasteikko ja anti-age-hoitopinta muiden ominaisuuksien lisäksi. Yksi lataus riittää 450 käyttökertaa.

  156,36 € 183,95 € Lue enemmän
Kerro ystävillesi!