Näin valitset oikean FOREO Luna -kasvoharjan

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa ja me autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Nordicfeelin trenditiimi

FOREO Luna -tuotesarjan kasvoharjat tehostavat ihonpuhdistusta ja ovat 35 kertaa hygieenisempiä kuin muut vastaavat laitteet, sillä ne valmistetaan silikonista. Silikoniharja on pehmeä ja hellävarainen, mutta tehokas. Kasvoharjojen salaisuus perustuu T-Sonic-värähtelyteknologiaan, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. FOREO Luna -ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Valitse haluamasi ihonpuhdistustuote (mieluiten vaahtoava), levitä se kasvoille ja puhdista iho kasvoharjalla kevyin, pyörivin liikkein.

Nordicfeel myy useita erilaisia FOREO Luna -vaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi esimerkiksi ihotyypin tai vaikkapa laitteen värin perusteella. Tämän oppaan avulla löydät tarpeitasi vastaavan FOREO Luna -laitteen.

FOREO Luna -vaihtoehdot

  1. Luna Mini 2

    FOREO

    Luna Mini 2 -kasvoharjan tehokkuutta voit säätää 8-portaisella asteikolla. Laite tehokas, edistyksellinen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Yksi lataus riittää 300 käyttökertaan.

Kerro ystävillesi!