Exuviance

Toplista Exuviance

Mietitkö Exuviance-tuotteiden testaamista? Täältä voit lukea 10 suosituimmasta tuotteesta.

ExuvianceExuviance toplista
Exuviance

Exuviance

Exuviance valmistaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita aktiivisilla ainesosilla, jotka yhdessä työskentelevät parantaakseen sinun ihoasi. Useat tuotteista sisältävät BHA- ja AHA-happoja, jotka auttavat ihoa poistamaan kuolleita ihosoluja, jotta sinä saisit upean ihon täynnä hehkua. Täältä voit lukea merkin top-10-tuotteista juuri nyt. Lista päivitetään säännöllisesti, jotta sinulla on aina tieto viimeisimmistä hittituotteista.

Exuviance toplista

 1. Evening Restorative Complex 50 g

  Exuviance

  Syvävaikutteinen yövoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja jälleenrakentaa ihoa. Vahvistaa ihon suojamuuria ja parantaa ihon vastustuskykyä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle.

  48,95 € Loppuunmyyty
 2. Vespera Bionic Serum 30 ml

  Exuviance

  Tämä seerumi kosteuttaa intensiivisesti kaikkia ihotyyppejä ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Vähentää ikääntymisen merkkejä tasoittamalla ihon rakennetta, vähentämällä pintajuonteita ja ryppyjä sekä tasoittamalla pigmenttimuutoksia. Suositellaan kaikille ihotyypeille ja sopii hyvin myös erittäin kuivalle iholle. Kaikki ihot tarvitsevat kosteutusta!

  78,95 € Loppuunmyyty
 3. Multi-Protective Day Creme 50 g

  Exuviance

  Päivävoide kuivalle ja herkälle iholle. Suositellaan normaalille iholle, jolla on taipumusta kuivuuteen, myös ruusufinnin tai kuivan aknen hoitoon. SPF20.

  48,95 € Loppuunmyyty
 4. Soothing Toning Lotion 200 ml

  Exuviance

  Kevyt ja kosteuttava kasvovesi, joka poistaa iholle mahdollisesti jääneen meikin ja puhdistusaineen, sekä rauhoittaa ja palauttaa ihon pH-tasapainon. PHA eli glukonolaktoni kosteuttaa kevyesti ja edistää ihosolujen uusiutumista. Sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkälle iholle.

  41,95 € Loppuunmyyty
 5. Sheer Refining Fluid 50 ml

  Exuviance

  Kevyt päivävoide, joka tuo kosteutta rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Sopii hyvin myös herkälle iholle. SPF35.

  48,95 € Loppuunmyyty
 6. Clarifying Facial Cleanser 212 ml

  Exuviance

  Puhdistusgeeli rasvaiselle/akne -iholle. Tuote on syväpuhdistava, kevyesti kuoriva, talineritystä säätelevä ja ihoa hoitava. Sopii ongelmaiholle.

  41,95 € Loppuunmyyty
 7. Essential Daily Defense Créme 50 g

  Exuviance

  Päivävoide iholle, joka ei ole erityisen herkistynyt. Suositellaan normaalille ja sietokykyiselle iholle, jolla on taipumusta kuivuuteen. SPF20.

  48,95 € Loppuunmyyty
 8. Ultra Restorative Creme 50 g

  Exuviance

  Suositellaan käytettäväksi yövoiteena mutta myös erittäin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Sopii erinomaisesti myös atooppiselle ja ihottumaiselle iholle sekä herkälle iholle.

  61,95 € Loppuunmyyty
 9. Age Reverse 50 g

  Exuviance

  Peptidit, retinoli ja patentoitu NeoGlukosamiini vaikuttavat yhdessä tehokkaasti solujen uudistumista lisäävästi, kiinteyttävät ihoa ja silottavat ryppyjä sisältä- ja ulkoapäin. SPF30.

  73,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!