Swiss Clinic

Mikroneulaus Swiss Clinicin kanssa

Oletko kiinnostunut mikroneulauksesta? Käymme läpi kaikki mitä sinun tulee tietää metodista.

Swiss ClinicMikroneulaus Swiss Clinicin kanssa
Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia kauneustuotteita ja kauneushoitoja aktiivisilla ja luonnollisilla aineksilla. Merkiltä löydämme muun muassa tuotteet mikroneulausta varten, joka on hyvin tehokas metodi, jota käyttävät sekä ammattilaiset että kotikäyttäjät parantaakseen ihon ulkonäköä.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on menetelmä, jolla on uskomattomia vaikutuksia iholle. Käsittely tapahtuu mikroneulaustelojen eli dermarollerien avulla. Niistä käytetään myös nimitystä Skin Roller, jotka pienten mikroneulojen kanssa tekevät iholle tuhansia pieniä reikiä. Reiät saavat aikaan prosessin, jossa iho alkaa reagoida tuottamalla lisää kollageenia ja elastisuutta. Mikroneulausta voi käyttää muun muassa parantamaan ihon rakennetta, ehkäisemään ryppyjä, tasoittamaan ihonsävyä sekä minimoimaan aknearpia. Mikroneulausrulla on myös erinomainen väline ihon epäpuhtauksien sekä pigmenttimuutosten hoitoon ja ihon kimmoisuuden parantamiseksi.

Mikroneulaus Skin Rollerin avulla

Skin Rollerin avulla saat aikaan parhaan mahdollisen ihonhoitorutiinin. Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 mikroneulausrulla-paketti sisältää neulausvarren sekä kolme erilaista vaihdettavaa neulapäätä ihon mikroneulaamista varten. Mikroneulaushoito on yksinkertainen ja kivuton kotona omatoimisesti suoritettava hoito, joka antaa näkyviä tuloksia ja takaa ihonhoitotuotteiden maksimaalisen tehokkaan imeytymisen. Skin Roller on valmistettu kirurgin teräksestä. Pakkauksessa saat kolme vaihdettavaa neulapäätä. Neulapäät tulee vaihtaa säännöllisesti, sillä sinun tulee aina käyttää teräviä neuloja. Neulapäät ovat ostettavissa erikseen.

 • 0,2 mm: Käytetään kasvoille ja silmänympärysiholle. Saa aikaan tasaisen ihon rakenteen, minimoi aknearpia sekä ryppyjä.
 • 0,5 mm: Anti-aging -käsittely kasvoille. Voi käyttää yhdessä Rejuvenating Serumin kanssa tehostamaan käsittelyä vielä lisää.
 • 0,5 mm: Isompi neulapää vartalolle. Käytetään minimoimaan arpia, selluliittia sekä kiinteyttämään ihoa.

Mikroneulaus kotona – vaihe vaiheelta

Puhdistus

hygienia on kaiken A ja O, kun olet tekemässä mikroneulaushoitoa. Tämän vuoksi pidä huoli siitä, että Skin Rollerisi on täysin puhdas ennen kuin aloitat. Pese kasvot huolellisesti ennen käsittelyä.

Skin Roller

Käytä Skin Rolleria kasvojen koko alueella tai tarpeen mukaan vain tietyillä alueilla.

Käsittelyn jälkeen

Heti käsittelyn jälkeen iho voi parhaiten, mikäli se saa kosteutusta ja ravintoa seerumin tai kasvonaamion muodossa. Anna kasvonaamion mielellään vaikuttaa yön yli. Käytä aurinkosuojaa päivällä.

Puhdista Skin Roller

Jokaisen käsittelyn jälkeen sinun tulee puhdistaa Skin Rollerisi huolellisesti.

Tuotteet mikroneulausta varten

 1. Sanitizing Spray

  Swiss Clinic
  3,95 € Loppuunmyyty

Älä tee mikroneulausta mikäli:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Sinulla on tulehtunut akne ja/tai avoin haava ihossa
 • Kärsit ihosairaudesta ja/tai kohtuuttomasta arpien muodostumisesta
 • Olet erityisherkkä nikkelille
Kerro ystävillesi!