Rasvainen iho ja hienoja juonteita? Tässä täydellinen ihonhoitosarja sinulle!

Etsitkö ihonhoitotuotteita, jotka työskentelevät ihon epäpuhtauksia vastaan sekä minimoivat hienoja juonteita? Siinä tapauksessa voit lopettaa etsimisen. Filorga on lanseerannut uuden sarjan, joka keskittyy juuri näihin kahteen iho-ongelmaan. Tässä artikkelissa kerromme lisää tuotesarjan tuotteista sekä siitä kuinka niitä tulisi käyttää.

Filorga Age-Purify – rasvaiselle iholle, jossa on ryppyjä

Oletko yksi heistä, jolla on rasvainen iho ja joka käyttää ihoa kuivattavia tuotteita? Mikäli näin on asian laita, tulee sinun ajatella uudestaan! Rasvainen iho (erityisesti sellainen, jossa on hienoja juonteita) tarvitsee erittäin paljon kosteutusta, sillä muutoin iho tuntee itsensä kuivaksi ja päätyy erittämään yhä enemmän talia. Siksi on hyvin tärkeää käyttää tuotteita, jotka on tarkoitettu epätasapainoiselle iholle. Filorgan viimeisin sarja Age-Purify keskittyy hoitamaan juuri tämäntyyppistä ihon olotilaa. Sarjan tuotteen tekevät ihosta mattapintaisen samalla kun iho kosteutuu ja hienot juonteet vähenevät.

Vaihe 1: puhdistus

Age-Purify Clean on puhdistusgeeli, joka soveltuu sekä sekaiholle että epätasapainossa olevalle rasvaiselle iholle.

Puhdistusaine muuntuu ihanaksi vaahdoksi ollessaan kosketuksissa veden kanssa, mikä antaa kasvoille miellyttävän puhtaan tunteen. Etuna tässä puhdistusaineessa on se, että se sisältää yhdistelmän kolmea eri ryppyjä ehkäisevää ainesosaa, joilla on ihoa täytelöittävä ja tasoittava vaikutus. Se sisältää myös happoja ja sinkkiä sekä kasviuutetta, joka auttaa vähentämään näppylöitä.

Hiero märille kasvoille ja huuhtele. Levitä tämän jälkeen seerumia ja kasvovoidetta.

 1. Age-Purify Clean 150 ml

  FILORGA

Vaihe 2: seerumi

Seerumi, joka sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavallinen kasvovoide, pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon ja täten työskentelemään tehokkaammin muun muassa ryppyjä vastaan. Age-Purify Serum sisältää kosteuttavan koostumuksen sekä ryppyjä ja hienoja juonteita tasoittavan vaikutuksen. Seerumi jättää ihon tasapainoon.

Käytä ennen päivä- tai yövoidettasi.

 1. Age-Purify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Vaihe 3: kasvovoide

Age-Purify on tasapainottava kasvovoide, joka kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti samalla suojaten ihoa saasteilta, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Sisältää ilmansaastesuojan, mikä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tupakan savu, liikenteen pakokaasut tai UV-valo eivät pääse kiinni ihoon. Täydellinen kasvovoide sinulle, joka asut ja elät suurkaupungissa.

Levitä aamuinilloin seerumin jälkeen kasvoille ja kaulalle osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

 1. Age-Purify Fluid 50 ml

  FILORGA

Ekstra: kasvonaamio

Tämä puhdistava savinaamio säätelee talintuotantoa sekä tekee ihosta tasaisemman ja kirkkaamman, jossa on vähemmän ryppyjä. Lisäksi naamio jättää ihon uskomattoman pehmeäksi ja raikkaaksi. Age-Purify Mask -naamio sopii käytettäväksi useita kertoja viikossa tai ennen kuin tiedät näppylöiden ilmaantuvan, esimerkiksi ennen kuukautisia.

Vinkki!
Kuori iho ennen naamion levittämistä. Huuhtele kuorinta-aine pois ja levitä paksu kerros kasvonaamiota. Huuhtele 10 minuutin kuluttua.

 1. Age-Purify Mask 75 ml

  FILORGA
Kerro ystävillesi!