Opas: Valitse oikea seerumi Filorgalta

Kuinka valita omalle ihotyypille ja ihon tarpeelle sopiva seerumi? Tässä artikkelissa käymme läpi kuusi eri seerumia Filorgalta ja mätsäämme ne haluamasi lopputuloksen kanssa.

Valitse oikea seerumi

Monet meistä rakastavat seerumeita! Tehokas seerumi kuuluu monen päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, sillä seerumi ei paitsi tehoa ja vaikuta syvällä ihossamme vaan myös saa muut kasvotuotteemme toimimaan ja vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Seerumi sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavallinen kosteusvoide, jonka vuoksi sen aktiiviset ainesosat pääsevät tunkeutumaan syvemmälle ihoomme, siis sinne, missä ensisijainen ihoaktiviteettimme tapahtuu. Mutta kuinka valita omalle ihotyypille ja oman ihon olotilalle sopiva seerumi valtavasta kosmetiikkaviidakosta? Alla opastamme sinua valinnassasi käymällä läpi huippusuositun Filorgan tehokkaat seerumit.

Sinulla on kuiva iho ja haluat lisää hehkua

Mikäli ihosi on kuiva, tarvitsee se runsaasti kosteutusta. Testaa Hydra-Hyal-seerumia, joka on todellinen kosteuspommi ihollesi. Tämä intensiivisesti kosteuttava seerumi kosteuttaa ihoa syvältä 24 tunnin ajaksi tehden ihosta täyteläisen ja samalla häivyttäen ihon hienoja uurteita. Seerumi myös virkistää ihoa sekä tekee siitä heleän.

 1. Hydra-Hyal 30 ml

  FILORGA
  58,50 € Loppuunmyyty

Ihosi on epätasapainossa ja haluat anti-aging-tehoa

Onko sinulle hieman kypsempi iho, jossa esiintyy epäpuhtauksia? Tässä tapauksessa suosittelemme Age-Purify Intensive -seerumia, jossa on kaksivaikutteinen teho; anti-aging sekä tasapainottava vaikutus. Iho muuttuu tasapainoisemmaksi ja kirkkaammaksi ja siinä on vähemmän ryppyjä. Tuote suojaa ihoa tehokkaasti epäpuhtauksilta. Rikastettu kasviuutteilla, jotka palauttavat ihon tasapainon pitkäaikaisella vaikutuksella.

Täältä voit lukea lisää Filorgan Age-Purify-sarjasta.

 1. Age-Purify Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Ihossasi on hienoja juonteita ja haluat nopeita tuloksia

Time-Filler Intensive on tehokas ja koostumukseltaan kevyt seerumi, joka vähentää ryppyjä ja tekee ihosta täyteläisemmän. Sisältää täyteaineiden innoittamia aktiivisia raaka-aineita, jotka auttavat kasvojen lihaksia rentoutumaan. Tuotteella on myös kuoriva vaikutus, jonka ansiosta se auttaa tasoittamaan juonteita ja ihon tekstuuria. Lisäksi seerumi sisältää tehokasta peptidiä sekä kapseloitua hyaluronihappoa, jotka auttavat tekemään ihosta tasaisemman ja kirkkaamman.

 1. Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Ihosi vaikuttaa väsyneeltä ja tarvitsee boostia

Tapaa NCEF-Intensive -seerumi! Tämä tuote on sinulle, kun haluat parantaa ihonlaatuasi ja antaa ihollesi boostin. Kyseessä on innovatiivinen seerumi, jonka geelimäinen koostumus imeytyy syvälle ihosolukkoon antaen iholle äärimmäisen tehokasta hoitoa ja kosteutusta. Seerumi sisältää ihon rakennetta parantavia ainesosia, jotka häivyttävät hienoja uurteita samalla tehden ihosta kiinteämmän. Ihosta tulee suojattu ja miellyttävä koskettaa.

Vinkki! Tuote sopii käytettäväksi kuuriluontoisena esimerkiksi uuden vuodenajan alussa tai stressaavan elämänjakson aikana.

 1. NCEF-Intensive Serum 30 ml

  FILORGA
  71,90 € Loppuunmyyty

Ihosi vaikuttaa elottomalta

Onko sinulla kypsä iho ja haluat pitkäkestoisia anti-aging-tuloksia? Sinulle sopiva tuote on Global-Repair Serum, joka on erityisesti suunniteltu elottomalle iholle. Tuote on saanut inspiraationsa kauneustekniikoista, jotka tunnetaan näkyvästi nuorentavista vaikutuksistaan. Kyseessä on tiivistetty seerumi, jonka koostumus tarjoaa intensiivisiä, jälleenrakentavia ominaisuuksia, ja joka ehkäisee näkyviä ryppyjä, ihon kuivuutta, kasvojen veltostumista, pigmentaatiota sekä väsynyttä ihoa.

 1. Global-Repair Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

Haluat kiinteämmän ja kohotetumman ihon

Life-Designer Serum on ikääntyvän ihon hoitoon kehitetty, tehokkaasti kohottava kasvoseerumi, jonka napakoittava koostumus hyödyntää esteettisistä kasvohoidoista tunnettuja aktiiviaineita, jotka tuovat iholle tehokkaan anti-age-hoitovaikutuksen. Tämä kohottava seerumi auttaa tekemään ihon pinnasta sileämmän ja täyteläisemmän näköisen, korostamaan kasvonpiirteitä ja napakoittamaan ihoa. Seerumin tehokkaat aktiiviaineet tuovat iholle paitsi välittömästi kiinteyttävän efektin, myös ihoa pitkävaikutteisti kiinteyttävää hoitoa.

Täältä löydät kaikki Filorgan seerumit.

 1. Lift-Designer Serum 30 ml

  FILORGA
Kerro ystävillesi!