Kaikki mitä sinun tulee tietää Medik8-tuotemerkistä

Oletko utelias Medik8-tuotemerkistä? Merkiltä löytyy ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät joitakin tehokkaimpia ja tärkeimpiä ainesosia terveen ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Täällä kerromme kaiken mitä haluat tietää merkin yksinkertaisesta CSA-filosofiasta.

Medik8 – ihonhoitoa aktiivisilla ainesosilla

Ehkä olet aiemmin kuullut käsitteestä ”aktiiviset ainesosat”? Tämän tyyppisten ihonhoitotuotteiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti ja moni etsii luottotuotemerkkiä, jonka tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia. Medik8 on ihonhoitomerkki, joka on erittäin pidetty sekä ”aloittelijoiden” että parantumattomien kauneusharrastajien joukossa. Me ymmärrämme miksi merkki puhuttelee niin monia! Medik8-tuotemerkillä on nimittäin yksinkertainen CSA-filosofia, jossa C tarkoittaa C-vitamiinia, S aurinkosuojaa (engl. sun protection) ja A tarkoittaa A-vitamiinia. Nämä kolme vaihetta antavat ihon täynnä hehkua, parannellun ihon struktuurin sekä tasaisemman ihon sävyn. Alla käymme läpi Medik8:n CSA-filosofian eri tuotteet.

 • Käytä C-vitamiinia aamuisin, mielellään C-vitamiiniseerumia, mutta myös voide toimii.
 • Käytä aina aurinkosuojaa.
 • Levitä kasvoille A-vitamiinia iltaisin seerumin tai voiteen muodossa.

Medik8 C-vitamiini & C Tetra Serum

Glow on monien toivelistan kärjessä, ja siinä C-vitamiinilla on tärkeä rooli. Medik8:n C-Tetra Serum on C-vitamiiniseerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Tuote stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta, tiiviyttä ja rakennetta sekä kirkastaa ihoa. Täältä voit lukea lisää C-vitamiinin hyödyistä.

Tuotevinkit

 1. C-Tetra Serum 30 ml

  Medik8

  Sisältää 7% C-vitamiinia. Mullistava 100-prosenttisen stabiili C-vitamiiniseerumi, joka auttaa torjumaan auringon aiheuttamia vaurioita. Tuote stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta, tiiviyttä ja rakennetta ja kirkastaa ihoa

 2. C-Tetra Luxe 30 ml

  Medik8

  Sisältää 14% C-vitamiinia. 100-prosenttisen stabiili C-vitamiiniseerumi, joka auttaa torjumaan auringon aiheuttamia vaurioita. Tuote stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta, tiiviyttä ja rakennetta ja kirkastaa ihoa

 3. Daily Radiance Vitamin C 50 ml

  Medik8

  C-vitamiinipitoinen päivävoide, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee heleämpi, sileämpi ja nuorekkaamman näköinen. Kevyt ja luonnollinen sitruksen tuoksu.

Medik8 aurinkosuoja

Aurinkosuojan tulee olla itsestäänselvä osa ihonhoitorutiiniasi ja erityisesti siinä tapauksessa, mikäli haluat välttää pigmenttiläiskiä (kyllä, koskee myös pilvisiä päiviä). Mieluiten snun tulisi käyttää aurinkosuojaa päivittäin ympäri vuoden suojataksesi ihoasi maksimaalisesti. Medik8:n aurinkosuoja imeytyy helposti ihoon ilman rasvaista kalvoa, joka tekee siitä helposti levitettävän.

Tuotevinkit

 1. Advanced Day Total Protect SPF 30 50 ml

  Medik8

  Anti-age -kosteusvoide entistä täyteläisemmällä koostumuksella ja suojakertoimella (SPF) 30. Auttaa ihosoluja uudistumaan tehokkaammin, mikä vähentää juonteita ja ryppyjä iholla. Varastoi kosteutta kuivalla ja aikuisella iholla, sekä ihon altistuttua auringolle tai talven tuulille.

 2. Daily Radiance Vitamin C 50 ml

  Medik8

  C-vitamiinipitoinen päivävoide. Tuote suojaa ihoa antioksidantein sekä laajakirjoisella UV-suojalla SPF 30.

 3. Advanced Day Eye Protect SPF 30 15 ml

  Medik8

  Kevyt silmänympärysvoide päiväkäyttöön. Vähentää turvotusta ja juonteita. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 30, 5-kertaisen UVA-suojan, suojan ilmansaasteita, infrapunavaloa ja sinistä valoa vastaan sekä anti-A.G.E-teknologian.

Medik8 A-vitamiini – Retinoli

Haluatko minimoida hienoja juonteita, pigmenttiläiskiä ja aknea? Siinä tapauksessa tulisi sinun investoida retinoli-tuotteisiin (tunnetaan myös nimellä A-vitamiini), ja mieluiten seerumin muodossa. Medik8:n valikoima sisältää useita retinolia sisältäviä seerumeita, jotka aktiivisesti työskentelevät parantaakseen ihon struktuuria. Retinoli on hyvin tehokas tuote ja eri ihotyypit voivat sietää eri pitoisuuksia tätä tehoainetta. Medik8:n tuotteiden joukosta voit helposti valita retinolin intensiviteetin katsomalla kuinka suuren prosenttiosuuden retinolia seerumi sisältää. Mikäli sinulla on hyvin herkkä iho, voi bakuchiol olla hyvä vaihtoehto.

Täältä löydät koko Medik8-tuotevalikoiman.

Tuotevinkit

 1. Retinol 3 TR 15 ml

  Medik8

  Kevyt A-vitamiiniseerumi, joka imeytyy nopeasti ihoon ja elvyttää ihoa. Sisältää 0,3 % retinolia sekä tokoferoliasetaattia, joka tekee tuotteesta muita retinolituotteita huomattavasti stabiilimman. Auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja häivyttämään hyperpigmentaatiota.

 2. Intelligent Retinol 6TR Serum 15 ml

  Medik8

  Retinol 6TR Intense on kevyt A-vitamiiniseerumi, joka parantaa ihon sävyä ja rakennetta häivyttäen juonteita ja ryppyjä sillä välin, kun nukut. Koostumus sisältää skvaleenia, joka syväkosteuttaa ihoa tehden siitä täyteläisen ja sileän.

 3. Intelligent Retinol 10TR Serum 15 ml

  Medik8

  Nopeasti imeytyvä seerumi Retinol 10TR Intense auttaa nostamaan ihon kollageenitasoja ja nopeuttamaan ihosolujen uudistumista 1% retinolin avulla. Time Release -teknologia ehkäisee ihoärsytystä ja kuivuutta.

 4. Bakuchiol Peptides 30 ml

  Medik8

  Kollageenituotantoa stimuloiva seerumi, joka silottaa juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon kosteustasapainoa. Toimii antioksidanttisesti ja häivyttää hyperpigmentaatiota.

Kerro ystävillesi!