Kaikki mitä sinun tulee tietää Medik8-tuotemerkistä

Oletko utelias Medik8-tuotemerkistä? Merkiltä löytyy ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät joitakin tehokkaimpia ja tärkeimpiä ainesosia terveen ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Täällä kerromme kaiken mitä haluat tietää merkin yksinkertaisesta CSA-filosofiasta.

Medik8 – ihonhoitoa aktiivisilla ainesosilla

Ehkä olet aiemmin kuullut käsitteestä ”aktiiviset ainesosat”? Tämän tyyppisten ihonhoitotuotteiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti ja moni etsii luottotuotemerkkiä, jonka tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia. Medik8 on ihonhoitomerkki, joka on erittäin pidetty sekä ”aloittelijoiden” että parantumattomien kauneusharrastajien joukossa. Me ymmärrämme miksi merkki puhuttelee niin monia! Medik8-tuotemerkillä on nimittäin yksinkertainen CSA-filosofia, jossa C tarkoittaa C-vitamiinia, S aurinkosuojaa (engl. sun protection) ja A tarkoittaa A-vitamiinia. Nämä kolme vaihetta antavat ihon täynnä hehkua, parannellun ihon struktuurin sekä tasaisemman ihon sävyn. Alla käymme läpi Medik8:n CSA-filosofian eri tuotteet.

  • Käytä C-vitamiinia aamuisin, mielellään C-vitamiiniseerumia, mutta myös voide toimii.
  • Käytä aina aurinkosuojaa.
  • Levitä kasvoille A-vitamiinia iltaisin seerumin tai voiteen muodossa.

Medik8 C-vitamiini & C Tetra Serum

Glow on monien toivelistan kärjessä, ja siinä C-vitamiinilla on tärkeä rooli. Medik8:n C-Tetra Serum on C-vitamiiniseerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Tuote stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon kimmoisuutta, tiiviyttä ja rakennetta sekä kirkastaa ihoa. Täältä voit lukea lisää C-vitamiinin hyödyistä.

Medik8 aurinkosuoja

Aurinkosuojan tulee olla itsestäänselvä osa ihonhoitorutiiniasi ja erityisesti siinä tapauksessa, mikäli haluat välttää pigmenttiläiskiä (kyllä, koskee myös pilvisiä päiviä). Mieluiten snun tulisi käyttää aurinkosuojaa päivittäin ympäri vuoden suojataksesi ihoasi maksimaalisesti. Medik8:n aurinkosuoja imeytyy helposti ihoon ilman rasvaista kalvoa, joka tekee siitä helposti levitettävän.

Medik8 A-vitamiini – Retinoli

Haluatko minimoida hienoja juonteita, pigmenttiläiskiä ja aknea? Siinä tapauksessa tulisi sinun investoida retinoli-tuotteisiin (tunnetaan myös nimellä A-vitamiini), ja mieluiten seerumin muodossa. Medik8:n valikoima sisältää useita retinolia sisältäviä seerumeita, jotka aktiivisesti työskentelevät parantaakseen ihon struktuuria. Retinoli on hyvin tehokas tuote ja eri ihotyypit voivat sietää eri pitoisuuksia tätä tehoainetta. Medik8:n tuotteiden joukosta voit helposti valita retinolin intensiviteetin katsomalla kuinka suuren prosenttiosuuden retinolia seerumi sisältää. Mikäli sinulla on hyvin herkkä iho, voi bakuchiol olla hyvä vaihtoehto.

Täältä löydät koko Medik8-tuotevalikoiman.

Kerro ystävillesi!