Hyvästi silmäpussit ja tummat silmänaluset!

Unettomuus, stressi ja/tai huonot elintavat heijastuvat usein myös ihoon. Tässä sinulle muutama vinkki supertuotteista, jotka auttavat sinua häivyttämään kasvojesi kauneuden merkittävimmät häiriköt.

NordicFeel Lifestyle

Mistä pussit silmien alle ja tummat silmänaluset oikein syntyvät?

Huonosti nukutut yöt, allergiat, huonot ruokailutottumukset, geenit, ikä – siinä tärkeimpiä syitä ihon elastisuuden häviämiseen. Erityisesti huonot elintavat ja heikosti nukutut yöt aiheuttavat silmien alle nestekertymää ja muodostavat ”pussit”.

Jos taas ongelmasi ovat mustat silmänaluset, on se useimmiten geneettinen syy. Silmän alueen ohut iho ja pinnalla olevat suonet saavat aikaan tummanpuhuvan tunnelman silmien alle. Ikä ja kollageenin väheneminen saattavat myös merkittävästi vaikuttaa tilanteen syntymiseen.

Käytä iholle sopivia vitamiineja

Taistelussa silmäpusseja ja mustia silmänalusia vastaan on hyvä valita tuotteita, jotka ylläpitävät ihon elastisuutta ja sisältävät iholle tarpeellisia vitamiineja.

Hanki varsinkin tuotteita, joissa on Aloe Veraa, allantoinia, ruiskukkaa ja ruusuekstraktia. Nämä ainesosat pääsääntöisesti rauhoittavat ihoa. Hyaloronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja K-vitamiini supistaa verisuonia ja siten myös vaalentaa mustia silmänalusia.

Mini SPA minuutissa

Uhraa muutama ylimääräinen minuutti päivittäiseen ihorutiiniisi ja tee ihmeitä. Ala taistelu silmäpusseja ja mustia silmänalusia vastaan ja käytä virkistävää silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa ja energisoi herkkää ihoa silmien ympärillä.

Suosittelemme esimerkiksi Filorgan Optim-Eyes Eye Contour Creamia. Pidä tuote jääkaapissa, niin saat extra virkistävän efektin!

Riittävä lepo

Boostaa yön tunteja levittämällä kasvoillesi rauhoittava kasvonaamio tai vaihtoehtoisesti lisää iholle muutama tippa öljyä tai seerumia ennen yövoidetta. Kosteuta silmänympärykset ja eliminoi mustat silmänaluset. Kasvojen ihonsävy muuttuu kaiken kaikkiaan terveemmäksi.

Suosittelemme:

 1. Potent-C Eye Patches 90 g

  Peter Thomas Roth
 2. Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask 5 g

  Shiseido
 3. Double Serum Eye 20 ml

  Clarins
 4. Total Eye Lift - Silmänympärysvoiteet 15 ml

  Clarins
 5. Truth Banana Bright + Eye Crème 15 ml

  Ole Henriksen
 6. Revive Eye Serum 30 ml

  Beauty of Joseon
 7. Nordic-C 15 ml

  Lumene
 8. Advanced Night Repair Eye 15 ml

  Estée Lauder
 9. DetoxifEYE

  Pixi
 10. Absolue Precious Cells 20 ml

  Lancôme
Kerro ystävillesi!