Hyvästi silmäpussit ja mustat silmänaluset!

Unettomuus, stressi ja/tai huonot elintavat heijastuvat usein myös ihoon. Tässä sinulle muutama vinkki supertuotteista, jotka auttavat sinua häivyttämään kasvojesi kauneuden merkittävimmät häiriköt.

NordicFeel Lifestyle

Mistä pussit silmien alle ja mustat silmänaluset oikein syntyvät?

Huonosti nukutut yöt, allergiat, huonot ruokailutottumukset, geenit, ikä – siinä tärkeimpiä syitä ihon elastisuuden häviämiseen. Erityisesti huonot elintavat ja heikosti nukutut yöt aiheuttavat silmien alle nestekertymää ja muodostavat ”pussit”.

Jos taas ongelmasi ovat mustat silmänaluset, on se useimmiten geneettinen syy. Silmän alueen ohut iho ja pinnalla olevat suonet saavat aikaan tummanpuhuvan tunnelman silmien alle. Ikä ja kollageenin väheneminen saattavat myös merkittävästi vaikuttaa tilanteen syntymiseen.

Käytä iholle sopivia vitamiineja

Taistelussa silmäpusseja ja mustia silmänalusia vastaan on hyvä valita tuotteita, jotka ylläpitävät ihon elastisuutta ja sisältävät iholle tarpeellisia vitamiineja.

Hanki varsinkin tuotteita, joissa on Aloe Veraa, allantoinia, ruiskukkaa ja ruusuekstraktia. Nämä ainesosat pääsääntöisesti rauhoittavat ihoa. Hyaloronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja K-vitamiini supistaa verisuonia ja siten myös vaalentaa mustia silmänalusia.

Mini SPA minuutissa

Uhraa muutama ylimääräinen minuutti päivittäiseen ihorutiiniisi ja tee ihmeitä. Ala taistelu silmäpusseja ja mustia silmänalusia vastaan ja käytä virkistävää silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa ja energisoi herkkää ihoa silmien ympärillä.

Suosittelemme esimerkiksi Filorgan Optim-Eyes Eye Contour Creamia. Pidä tuote jääkaapissa, niin saat extra virkistävän efektin!

Riittävä lepo

Boostaa yön tunteja levittämällä kasvoillesi rauhoittava kasvonaamio tai vaihtoehtoisesti lisää iholle muutama tippa öljyä tai seerumia ennen yövoidetta. Kosteuta silmänympärykset ja eliminoi mustat silmänaluset. Kasvojen ihonsävy muuttuu kaiken kaikkiaan terveemmäksi.

Suosittelemme: Estée Lauder Advanced Night Repair,  Aroma Lisse 2-In-1 Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser och Hydra Zen Masque Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask.

Optim-Eyes Eye Contour Cream 15ml

Filorga
Lue enemmän

Aroma Lisse 2-In-1 Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser 15ml

Decléor
Lue enemmän

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II 15ml

Estée Lauder
Lue enemmän

Hydra Zen Masque Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask 75ml

Lancôme
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!