Näin valitset oikeat Exuviance-tuotteet ihotyypillesi

Tiedät varmasti jo entuudestaan, että sinun tulisi valita ihonhoitotuotteet ihotyyppisi mukaan. Tämä voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty. Tässä artikkelissa käymme läpi tavallisimmat ihotyypit ja vinkkaamme kullekin ihotyypille sopivat Exuviance-tuotteet.

Normaali & sekaiho

Normaalin ihotyypin tunnistaa siitä, että se ei ole öljyinen tai kuiva. Tässä ihotyypissä ihohuokoset ovat usein pieniä ja ihoon ei ilmaannu finnejä lainkaan tai kovinkaan usein. Sekaihossa esiintyy rasvaisempia kohtia erityisesti T-alueella (otsalla, nenällä ja leualla). Nämä molemmat ihotyypit tarvitsevat paljon kosteutusta säilyttääkseen hyvän vastustuskykynsä ulkoisia rasituksia vastaan.

Suosittelemme

Exuviancen MBRACE-sarjaa, joka pohjautuu tehokkaille ja stimuloiville AHA-hapoille. Mikäli et halua käyttää AHA-happoa sisältäviä ihonhoitotuotetta aamuinilloin, suosittelemme yhdistämään EMBRACE-sarjan tuotteita RELAX-sarjan tuotteisiin. Käytä esimerkiksi Glycolic Perfecting Moisturizer -päivävoidetta Radiance-seerumin kanssa. Näin saat hyvän yhdistelmän sekä AHA että PHA -happoja, jotka stimuloivat, kuorivat, vahvistavat ja kosteuttavat ihoa.

Kuiva/herkkä iho

Kuivan iho on vaikeampi säilyttää kosteustasapainonsa. Ihoa kiristää usein puhdistuksen jälkeen ja kasvot tuntuvat yksinkertaisesti kuivilta. Tämä ihotyyppi ärsyyntyy ja punoittaa helposti. Kuiva/herkkä iho tarvitsee suojaa ja kosteutusta!

Suosittelemme

Keskity RELAX-sarjaan, jonka tuotteet pohjautuvat kosteuttavaan ja ihon suojamuuria vahvistavaan PHA-happoon. Mikäli ihosi on kuiva, suosittelemme kosteuttavan seerumin (kuten Radiance-seerumin) käyttöä tai pehmentävän ja ravitsevan öljyn (kuten Citrafirm FACE Oilin) käyttöä. Jos sinulla lisäksi on punoittava iho, suosittelemme testaamaan Antiredness Calming -seerumia, joka rauhoittaa ihoa.

Kypsä iho

Kypsä iho vaatii hieman enemmän huolenpitoa. Käytä tuotteita, jotka tekevät ihosta täyteläisemmän ja tasaisemman. Satsaa seerumiin, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja saa ihonsävyn näyttämään tasaisemmalta.

Suosittelemme

Pitääksesi huolta ikääntyneestä ihosta tehokkasti, tarvitset tuotteita, jotka stimuloivat solunuusiutumista. AF Vitamin C20 Serum -kapselit stimuloivat kollageenintuotantoa ärsyttämättä ihoa, jonka vuoksi ne sopivat loistavasti myös herkälle iholle. Mikäli sinulla on vahva iho, voit testata Super Retinol Concentrate -tiivistettä, joka edistää solujen uusiutumista ja tekee ihosta kiinteämmän, jäntevämmän ja hehkuvamman.

Pigmenttiläiskiä

Pigmenttiläiskiä voi syntyä hormonitoiminnan seurauksena tai auringon UV-valon vaikutuksesta. Monesti myös ikääntyminen aiheuttaa pigmentin entistä epätasaisempaa jakautumista. Käytä ihonhoitotuotteita, jotka vaalentavat ja tasoittavat pigmenttiläiskiä, äläkä koskaan unohda aurinkosuojaa!

Suosittelemme

Superaine, joka sekä työskentelee jo olemassa olevia läiskiä vaalentaen että uusia läiskiä ehkäisten on NeoGlucosamine. Tätä ainetta löydät muun muassa Daily Corrector SPF 35 ja Super Retinol Concentrate -tuotteista. Myös C-vitamiinilla on positiivinen vaikutus ihonsävyyn; Exuviancen C-vitamiinikapselit sisältävät kokonaiset 20% C-vitamiinia. Ne auttavat palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden samalla, kun ne suojaavat ihoa vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta.

 

Täältä löydät kaikki Exuviance-tuotteet.

Kerro ystävillesi!