Näin valitset oikeat Exuviance-tuotteet ihotyypillesi

Tiedät varmasti jo entuudestaan, että sinun tulisi valita ihonhoitotuotteet ihotyyppisi mukaan. Tämä voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty. Tässä artikkelissa käymme läpi tavallisimmat ihotyypit ja vinkkaamme kullekin ihotyypille sopivat Exuviance-tuotteet.

Normaali & sekaiho

Normaalin ihotyypin tunnistaa siitä, että se ei ole öljyinen tai kuiva. Tässä ihotyypissä ihohuokoset ovat usein pieniä ja ihoon ei ilmaannu finnejä lainkaan tai kovinkaan usein. Sekaihossa esiintyy rasvaisempia kohtia erityisesti T-alueella (otsalla, nenällä ja leualla). Nämä molemmat ihotyypit tarvitsevat paljon kosteutusta säilyttääkseen hyvän vastustuskykynsä ulkoisia rasituksia vastaan.

Suosittelemme

Exuviancen MBRACE-sarjaa, joka pohjautuu tehokkaille ja stimuloiville AHA-hapoille. Mikäli et halua käyttää AHA-happoa sisältäviä ihonhoitotuotetta aamuinilloin, suosittelemme yhdistämään EMBRACE-sarjan tuotteita RELAX-sarjan tuotteisiin. Käytä esimerkiksi Glycolic Perfecting Moisturizer -päivävoidetta Radiance-seerumin kanssa. Näin saat hyvän yhdistelmän sekä AHA että PHA -happoja, jotka stimuloivat, kuorivat, vahvistavat ja kosteuttavat ihoa.

Tuotevinkit

 1. Deep Clean AHA Cleanser 212 ml

  Exuviance

  Vaahtoava puhdistusaine, joka puhdistaa ihon kuivamatta tai häiritsemättä ihon suojamuuria.

 2. Radiance Serum 30 ml

  Exuviance

  Seerumi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa sen suojamuuria. Sekä AHA- että PHA-happoja sisältävä koostumus stimuloi solujen uusiutumista. Parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa ihon sävyä tuoden sille ihanan hehkun.

 3. Glycolic Expert Moisturizer 50 ml

  Exuviance

  Kevyt ja kosteuttava AHA-happoja sisältävä voide, jota voi käyttää sekä aamulla että illalla. Stimuloi ihosolujen uusiutumista ja luonnollista kollageenintuotantoa. Toimii myös antioksidanttina iholla.

 4. Glycolic Perfecting Moisturizer 45 g

  Exuviance

  Kosteuttava ja ravitseva AHA-happoja sisältävä voide, joka parantaa ihon rakennetta, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa pigmenttiä.

Kuiva/herkkä iho

Kuivan iho on vaikeampi säilyttää kosteustasapainonsa. Ihoa kiristää usein puhdistuksen jälkeen ja kasvot tuntuvat yksinkertaisesti kuivilta. Tämä ihotyyppi ärsyyntyy ja punoittaa helposti. Kuiva/herkkä iho tarvitsee suojaa ja kosteutusta!

Suosittelemme

Keskity RELAX-sarjaan, jonka tuotteet pohjautuvat kosteuttavaan ja ihon suojamuuria vahvistavaan PHA-happoon. Mikäli ihosi on kuiva, suosittelemme kosteuttavan seerumin (kuten Radiance-seerumin) käyttöä tai pehmentävän ja ravitsevan öljyn (kuten Citrafirm FACE Oilin) käyttöä. Jos sinulla lisäksi on punoittava iho, suosittelemme testaamaan Antiredness Calming -seerumia, joka rauhoittaa ihoa.

Tuotevinkit

 1. Radiance Serum 30 ml

  Exuviance

  Seerumi, joka kosteuttaa intensiivisesti ja vahvistaa ihon omaa suojamuuria.

 2. AntiRedness Calming Serum 29 g

  Exuviance

  Erittäin kevyt seerumi on kehitetty erityisesti herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Koostumus rauhoittaa ihoa heti ja ajan mittaan vähentää punoituksen syntymistä.

 3. CitraFirm FACE Oil 27 ml

  Exuviance

  Ravitseva ja pehmentävä öljy, joka stimuloi solujen uusiutumista ja kollageenintuotantoa sekä toimii antioksidanttina.

 4. SkinRise Morning Glow

  Exuviance

  Ihanat seerumilaput, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kurkku- ja eukalyptusuutteet antavat iholle raikkaan ja virkistävän tunteen. Tuo iholle upean hehkun.

Kypsä iho

Kypsä iho vaatii hieman enemmän huolenpitoa. Käytä tuotteita, jotka tekevät ihosta täyteläisemmän ja tasaisemman. Satsaa seerumiin, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja saa ihonsävyn näyttämään tasaisemmalta.

Suosittelemme

Pitääksesi huolta ikääntyneestä ihosta tehokkasti, tarvitset tuotteita, jotka stimuloivat solunuusiutumista. AF Vitamin C20 Serum -kapselit stimuloivat kollageenintuotantoa ärsyttämättä ihoa, jonka vuoksi ne sopivat loistavasti myös herkälle iholle. Mikäli sinulla on vahva iho, voit testata Super Retinol Concentrate -tiivistettä, joka edistää solujen uusiutumista ja tekee ihosta kiinteämmän, jäntevämmän ja hehkuvamman.

Tuotevinkit

 1. Toning Neck Cream 125 g

  Exuviance

  Kaulan ja dekolteen herkälle iholle kehitetty voide. Palauttaa ihon rakennetta sekä täyteläisyyttä ja tasoittaa ihon sävyä.

  88,95 € Loppuunmyyty
 2. Wrinkle Smooth Topical Peptide 5 g

  Exuviance

  Tiiviste, joka sisältää täyteläisyyttä lisääviä ainesosia, kuten Aminofil ja Citrafill, sekä peptidejä, jotka täyttävät juonteita ja ryppyjä vahvistamalla ihon omaa tukirakennetta.

Pigmenttiläiskiä

Pigmenttiläiskiä voi syntyä hormonitoiminnan seurauksena tai auringon UV-valon vaikutuksesta. Monesti myös ikääntyminen aiheuttaa pigmentin entistä epätasaisempaa jakautumista. Käytä ihonhoitotuotteita, jotka vaalentavat ja tasoittavat pigmenttiläiskiä, äläkä koskaan unohda aurinkosuojaa!

Suosittelemme

Superaine, joka sekä työskentelee jo olemassa olevia läiskiä vaalentaen että uusia läiskiä ehkäisten on NeoGlucosamine. Tätä ainetta löydät muun muassa Daily Corrector SPF 35 ja Super Retinol Concentrate -tuotteista. Myös C-vitamiinilla on positiivinen vaikutus ihonsävyyn; Exuviancen C-vitamiinikapselit sisältävät kokonaiset 20% C-vitamiinia. Ne auttavat palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden samalla, kun ne suojaavat ihoa vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta.

 

Täältä löydät kaikki Exuviance-tuotteet.

Tuotevinkit

 1. Daily Corrector SPF 35 40 g

  Exuviance

  Erittäin kevyt aurinkosuojalla varustettu voide päiväkäyttöön. Kosteuttaa kevyesti ja miellyttävästi. Ehkäisee hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä sekä antaa hehkua.

Kerro ystävillesi!