3 puhdistustuotetta, jotka sinulla ehdottomasti tulisi olla

Kasvojen puhdistaminen epäpuhtauksista ja meikistä on todella tärkeää, jotta ihosi pysyisi tasapainossa! Tässä vinkit kolmesta tehokkaasta Decléorin tuotteesta.

NordicFeel Lifestyle

3 in 1 puhdistus

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse on todella fantastinen 3-in-1 tuote. Samalla kun se puhdistaa, se myös kuorii ja kosteuttaa ihon. Iho tuntuu pesun jälkeen erittäin puhtaalta mutta ei kuitenkaan kuivalta koska tuote ylläpitää ihon kosteuden pesun jälkeenkin. Mousse on  erittäin riittoisa. Kostuta kasvosi ja levitä mousse ensin kämmenillesi ja siitä kasvoille. Tunnet tuotteen keveyden ja aistit miedon puhtauden tuoksun. Voit käyttää tuotetta myös silmämeikin puhdistamiseen, mutta monet meistä kuitenkin valitsevat mieluiten juuri meikeille tarkoitetun erikoispuhdistusaineen.

Puhdistava kasvovesi

Kasvovesi unohtuu helposti päivittäisestä puhdistusrituaalista. Kasvovesi on kuitenkin tärkeä: se tasapainottaa ihon pH:n pesun jälkeen ja siten ehkäisee ihon kuivumista. Aroma Cleanse Soothing Micellar Water tuoksuu erittäin miedolta ja sopii herkälle iholle. Älä siis unohda kasvovettä!

Kirkastava kasvokuorinta

Herkkäihoinen ei pysty käyttämään ”kovia” kuorinta-aineita. Life Radiance on hyväksi todettu myös herkälle hipiälle.  Hieman kookkaammat rakeet ja tuotteen sisältämä öljy saavat aikaan miellyttävän ja hellävaraisen kuorinnan. Kasvot tuntuvat käsittelyn jälkeen pehmeältä ja puhtaalta sekä  ihon väri on selkeästi kirkkaampi! Käytä kuorintaa säännöllisesti kesäaikana luodaksesi kaunis ja tasainen rusketus.

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse 100ml

Decléor

Tuote sisältää mm. neroliöljyä, papaijauutetta ja hyaluronaanihappoja, jotka parantavat ihon solurakennetta

Lue enemmän

Aroma Cleanse Soothing Micellar Water 400ml

Decléor

Ihon pH:ta tasapainottava kasvovesi

Lue enemmän

Life Radiance Double Radiance Scrub 50ml

Decléor

Runsaasti Omega 3, 6 ja 9 öljyjä sisältävä tuote. Tuloksena on uusi, raikas iho täynnä elämää

Lue enemmän
Kerro ystävillesi!