Linda Johansenin ihonpuhdistusrutiini ja LNDA-tuotevinkit

Mikä on ihonhoitosi ensimmäinen ja tärkein vaihe? Aivan oikein, puhdistus. Tässä artikkelissa Linda Johansen jakaa oman ihonpuhdistusrutiininsa kanssamme ja vinkkaa ihonpuhdistukseen käyttämänsä LNDA-tuotteet.

Käytätkö rahaa anti-aging-tuotteisiin ja säästät puhdistusaineista? Eikö ihosi perusteellinen puhdistus aamuin illoin innosta? Minusta puhdistus on ihonhoidon tärkein vaihe. Vesipesu ei riitä, sillä yksin vesi ei poista iholtasi öljypohjaista meikkiä, öljyjä, talia ja kuolleita ihosoluja. Ja jos et poista tätä kaikkea iholtasi, kerrostat vain kalliita tuotteita ihon kalvon päälle, ja tuotekerrokset estävät koostumuksen tehon. Kyse ei ole ainoastaan kasvojen puhdistamisesta. Mikäli kamppailet suurentuneiden ihohuokosten kanssa, on ihon puhdistus yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä. Tali, öljyt, pinttynyt lika ja kuolleet ihosolut kertyvät ihohuokosiin, mutta päivittäinen ihon syväpuhdistus kiristää ja pienentää ihohuokosten kokoa – iho näyttää sileämmältä ja terveemmältä. Puhdas iho on paras mahdollinen alusta seerumille ja kosteusvoiteelle, ja muut tuotteet pääsevät oikeuksiinsa vasta, kun iho on oikein puhdistettu – aamuin illoin. On siis tärkeää, että löydät puhdistustuotteet, joista pidät ja joita käytät kahdesti päivässä!

Mikä on kaksinkertainen puhdistus?

Ihanteellisia tuloksia varten suosittelen aina kaksinkertaista puhdistusta eli kirjaimellisesti ihon kahteen kertaan puhdistamista. Ensinnäkin käytän aina öljypohjaista puhdistusainetta (kokeile ihanaa voiteesta öljyksi muuttuvaa Cleansing Balmia) meikin, öljyjen, pinttyneen lian ja aurinkovoidejäämien puhdistamiseen. Sen jälkeen puhdistan öljyn jäämät ja puhdistan ihon talista ja muista epäpuhtauksista vesipohjaisella puhdistusaineella (Foaming Face Wash tai Salicylic Face Wash ovat molemmat hyviä). Itse viimeistelen mielelläni Salicylic Tonic -kasvovedellä, joka puhdistaa syvemmältä tai Balancing Tonic -kasvovedellä ravitakseni ja rauhoittaakseni kasvojani. Molemmat jättävät ihosi sitä kuivattamatta upean puhtaaksi, mutta silti kimmoisaksi – valmiina seerumia tai kosteusvoidetta varten.

Vinkki: Pese kaikki puhdistustuotteesi, kuorintasi ja naamiosi pois mikrokuitukintaalla. Sen avulla kaikki tuotteen tai öljyjen jäämät iholla poistetaan varmasti ja kuorit ihon kevyesti sitä puhdistaessasi.

PUHDISTUSRUTIININI

Ihossani on näkyviä ihohuokosia ja se on taipuvainen näppylöihin. Lisäksi käytän meikkiä päivittäin. Siksi käytän kaikkia kolmea puhdistusainetta osana päivittäistä rutiiniani – varmistaakseni, että ihoni on sisältä ja ulkoa läpikotaisin puhdas. Käytän aamuisin antibakteerista Salicylic Face Wash -puhdistusainetta. Huuhtelen sen mikrokuitukintaalla ja viimeistelen Salicylic Tonic -kasvovedellä. Näin ihohuokoset puhdistetaan tehokkaasti öljyistä ja kuolleista ihosoluista jättäen iholle ihanan, raikkaan ja rauhallisen tunteen sekä vähentäen tuntuvasti näppyjen määrää. Muistathan: moninkertainen puhdistus tarkoittaa sitä, että tarvitsen kutakin tuotetta vähemmän. Et siis käytä tuotteita sen enempää kuin jos puhdistaisit kerran vain yhdellä tuotteella. Joten, kun investoit kahteen tai kolmeen puhdistusaineeseen, kestää niistä kukin pitkään. Puhdistan ihoni iltaisin ensin Cleansing Balmilla ja sitten Foaming Face Washilla, jotka sulattavat pois meikin, saasteiden ja lian viimeisetkin rippeet. Huuhtelen puhdistusaineeni aina mikrokuitukintaalla ja lisään Salicylic Tonic -kasvovettä uudelleen ennen seerumin ja yövoiteen levittämistä. Jos ihoni on epätasapainoinen tai jos olen hoitanut sitä happopohjaisella koostumuksella, käytän sen sijaan Balancing Tonic -kasvovettä.

Ihonhoitovalikoimaani kuuluu kolme puhdistusainetta. Ne ovat ominaisuuksiltaan yksilöllisiä ja toimivat hyvin yhdessä.

Cleansing Balm on öljypohjainen puhdistusaineeni. Se on voide pullossa, mutta sulaa öljyksi iholla ja poistaa helposti kaiken meikin – jopa vedenkestävän ripsivärin. Se sopii täydellisesti kuivasta normaalille iholle ja toimii parhaiten kaksinkertaisen puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena.

Foaming Face Wash on vaahtoava, vesipohjainen puhdistusaine ja sopii kaikille ihotyypeille hyvin kuivaa ja kuivunutta ihoa lukuun ottamatta. Se pesee pois meikin, mutta vedenkestävän meikin poistamiseen täysin tarvitset öljypohjaisen tuotteen. Joten tämä ei sovellu yhtä hyvin meikin poistoon kuin Cleansing Balm -puhdistusaineeni.

Salicylic Face Wash on vaahtoava puhdistusaine, joka sisältää salisyylihappoa, ja sopii rasvaiselle ja yhdistelmäiholle. Se syväpuhdistaa ihohuokoset tehokkaasti ja pitää ne puhtaina.

 1. Cleansing Balm 100 ml

  Linda Johansen Skincare
  42,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 2. Foaming Face Wash 100 ml

  Linda Johansen Skincare
  42,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 3. Salicylic Face Wash 30 ml

  Linda Johansen Skincare
Kerro ystävillesi!