C-vitamiinin hyödyt ihonhoidossa

Huolehdi talvi-ihostasi C-vitamiinin avulla. Tässä artikkelissa käymme läpi tämän superaineen tehon seerumeissa, kasvonaamioissa ja puhdistustuotteissa.

Täältä löydät kaikki C-vitamiinia sisältävät tuotteemme.

Mitä C-vitamiini on ja mihin se on hyväksi?

Oletko väsynyt kalpeaan talvi-ihoon ja tummiin silmänalusiin? Kuiva ja kylmä ilma jättää jälkensä ihoomme (valitettavasti), mutta onneksi oikeiden tuotteiden avulla voimme saada upean terveen hehkun kasvoillemme. C-vitamiini tai askorbiinihappo, kuten sisällysluettelossa usein lukee, on antioksidantti, joka antaa iholle hehkua ja kirkkautta, toimii aktiivisesti pigmentaatiota vastaan ja suojaa ympäristön saasteilta. Lisäksi tämä supervitamiini tasoittaa ihon sävyä ja hienoja juonteita. C-vitamiinia löydät muun muassa seerumeista, puhdistustuotteista ja kasvonaamioista.

Etsitkö kokonaista ihonhoitosarjaa, joka sisältää C-vitamiinia? Siinä tapauksessa Ole Henriksenin Truth -sarja voi kiinnostaa sinua.

C-vitamiini ihonhoidossa

Vanhentuessamme ihomme menettää luonnollista kollageenia, ja siinä C-vitamiinilla on tärkeä rooli! Ainesosa edistää kollageeniproteiiniaineen tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman. C-vitamiinilla on myös suojaava vaikutus muun muassa ilmansaasteista ja auringosta muodostuvia vapaita radikaaleja vastaan. Levitä C-vitamiinia sisältävää tuotetta siksi mielellään aamuisin, koska iho on alttiina ympäristön haittavaikutuksille päivisin. On myös hyvä tapa yhdistää C-vitamiinia sisältävä ihonhoitotuote aurinkovoiteen kanssa (SPF), koska se minimoi pigmenttiläiskien syntyä ja viilentää ihoa auringonoton jälkeen.

C-vitamiini seerumeissa

Miksi C-vitamiiniseerumeista on tullut niin suosittuja? Tämä voi johtua siitä, että se antaa nopeita tuloksia! Seerumi sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavalliset päivä- tai yövoiteet, ja se voi siksi tunkeutua syvemmälle ihoon, jossa tapahtuu pääasiallinen ihoaktiivisuutemme. Muun muassa nimenomaan tässä kohtaa voimme vaikuttaa ihoomme, ja mikäli valitsemme seerumin, joka sisältää C-vitamiinia, voimme hoitaa ihoamme syvältä käsin ehkäisten hienoja juonteita sekä ihon kuivuutta ja kalpeutta.

Toplista: C-vitamiiniseerumit

 1. Nordic-C 30 ml

  Lumene

  Uudistunut kirkastava teknologia sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia, jotka elvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa.

  29,50 € Loppuunmyyty
 2. Truth Serum 30 ml

  Ole Henriksen

  Päivittäinen multivitamiiniannos ihollesi. Tämä seerumi kirkastaa ihoa ja tekee ihonsävystä heleän samalla antaen iholle pitkäkestoista kosteutusta.

 3. C-Tetra Serum 30 ml

  Medik8

  C-vitamiiniseerumi, joka lisää kollageenin tuotantoa sekä suojaa ihoa auringon vaurioilta ja vapailta radikaaleilta.

C-vitamiinia sisältävät kasvonaamiot

Anna ihollesi ylimääräinen boostaus käyttämällä C-vitamiinia sisältävää kasvonaamiota, joka piristää välittömästi! Nordicfeelin valikoimasta löydät sekä geeli- että kangasnaamiot. C-vitamiinia sisältävä kangasnaamio on täydellinen käytettäväksi auringossa vietetyn päivän jälkeen, kun haluat viilentää ihoa.

Toplista: Kasvonaamiot C-vitamiinilla

 1. VITAMIN-C Energizing Sheet Mask

  Pixi

  Kangasnaamio, joka antaa iholle ekstraboostin C-vitamiinia.

 2. Vitamin-C Caviar Balm 45 ml

  Pixi

  Kasvoille jätettävä naamio täynnä antioksidantteja, jotka stimuloivat kollageenituotantoa ja tuovat iholle upeaa hehkua.

 3. Nordic-C 150 ml

  Lumene

  Kirkastava geelinaamio virkistää välittömästi väsyneen ja samean näköisen ihon. Raikas koostumus sisältää muun muassa ihoa kirkastavaa, runsaasti C-vitamiinia sisältävää pohjoista lakkaa. Jättää ihon luonnollisen raikkaan ja heleän näköiseksi.

 4. Vita Lightbeam Essential Mask

  Mediheal

  Kangasnaamio auttaa kirkastamaan sameaa kasvojen ihoa. Kangasnaamion seerumi hyödyntää mm. C-vitamiinijohdannaista, joka tunnetaan kyvystään heleyttää ihoa ja tasoittaa pigmenttimuutoksien aikaansaamia sävyvirheitä.

 5. Vitamin Cocktail Mask&Night cream 60 ml

  MOSSA

  Monitoimituote sopii käytettäväksi joko yövoiteena joka ilta tai pikakaunistavana naamiona silloin, kun iho tarvitsee nopeasti lisäenergiaa.

C-vitamiinia sisältävät puhdistustuotteet

C-vitamiini auttaa antamaan iholle välittömän hehkun, mikä tekee siitä täydellisen ainesosan myös ihon puhdistuksessa! Käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävältä ja saa kauniin hehkun.

Toplista: Kasvojen puhdistustuotteet C-vitamiinilla

 1. Truth 147 ml

  Ole Henriksen

  Monitoiminen puhdistusaine geelivoiteena, joka poistaa meikin, ylimääräisen öljyn ja epäpuhtaudet.

 2. Vitamin-C Juice Cleanser 150 ml

  Pixi

  Tehokas kasvovesi täynnä antioksidantteja, jotka stimuloivat kollageenituotantoa ja tuovat iholle upeaa hehkua.

 3. Nordic-C 125 ml

  Lumene

  Hehkuvan ihon tavoittelu alkaa puhdistuksesta. Kuoriva puhdistusgeeli heleyttää kahdella tapaa: Hellävarainen syväkuorinta biohajoavilla helmillä puhdistaa ihon välittömästi. C-vitamiinin ja lakan kirkastava vaikutus takaa heleän ihon päivästä toiseen. Kaikki tämä puhdistavassa geelikoostumuksessa, jossa on mukana puhdasta arktista lähdevettä.

 4. Nordic-C 125 ml

  Lumene

  Puhdistusvoide, joka imeytyy ihoon nopeasti ja poistaa tehokkaasti kasvo- ja silmämeikin. Voide huuhtoutuu pois eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Ihosta tulee upea ja hehkuva.

 5. Daily Fresh Citron Cleansing Foam 150 ml

  Holika Holika

  Hellävarainen ja hehkua antava puhdistusaine päivittäiseen käyttöön. Erittäin lompakkoystävällinen!

  4,90 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!