C-vitamiinin hyödyt ihonhoidossa

Huolehdi talvi-ihostasi C-vitamiinin avulla. Tässä artikkelissa käymme läpi tämän superaineen tehon seerumeissa, kasvonaamioissa ja puhdistustuotteissa.

Täältä löydät kaikki C-vitamiinia sisältävät tuotteemme.

Mitä C-vitamiini on ja mihin se on hyväksi?

Oletko väsynyt kalpeaan talvi-ihoon ja tummiin silmänalusiin? Kuiva ja kylmä ilma jättää jälkensä ihoomme (valitettavasti), mutta onneksi oikeiden tuotteiden avulla voimme saada upean terveen hehkun kasvoillemme. C-vitamiini tai askorbiinihappo, kuten sisällysluettelossa usein lukee, on antioksidantti, joka antaa iholle hehkua ja kirkkautta, toimii aktiivisesti pigmentaatiota vastaan ja suojaa ympäristön saasteilta. Lisäksi tämä supervitamiini tasoittaa ihon sävyä ja hienoja juonteita. C-vitamiinia löydät muun muassa seerumeista, puhdistustuotteista ja kasvonaamioista.

Etsitkö kokonaista ihonhoitosarjaa, joka sisältää C-vitamiinia? Siinä tapauksessa Ole Henriksenin Truth -sarja voi kiinnostaa sinua.

C-vitamiini ihonhoidossa

Vanhentuessamme ihomme menettää luonnollista kollageenia, ja siinä C-vitamiinilla on tärkeä rooli! Ainesosa edistää kollageeniproteiiniaineen tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman. C-vitamiinilla on myös suojaava vaikutus muun muassa ilmansaasteista ja auringosta muodostuvia vapaita radikaaleja vastaan. Levitä C-vitamiinia sisältävää tuotetta siksi mielellään aamuisin, koska iho on alttiina ympäristön haittavaikutuksille päivisin. On myös hyvä tapa yhdistää C-vitamiinia sisältävä ihonhoitotuote aurinkovoiteen kanssa (SPF), koska se minimoi pigmenttiläiskien syntyä ja viilentää ihoa auringonoton jälkeen.

C-vitamiini seerumeissa

Miksi C-vitamiiniseerumeista on tullut niin suosittuja? Tämä voi johtua siitä, että se antaa nopeita tuloksia! Seerumi sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavalliset päivä- tai yövoiteet, ja se voi siksi tunkeutua syvemmälle ihoon, jossa tapahtuu pääasiallinen ihoaktiivisuutemme. Muun muassa nimenomaan tässä kohtaa voimme vaikuttaa ihoomme, ja mikäli valitsemme seerumin, joka sisältää C-vitamiinia, voimme hoitaa ihoamme syvältä käsin ehkäisten hienoja juonteita sekä ihon kuivuutta ja kalpeutta.

C-vitamiinia sisältävät kasvonaamiot

Anna ihollesi ylimääräinen boostaus käyttämällä C-vitamiinia sisältävää kasvonaamiota, joka piristää välittömästi! Nordicfeelin valikoimasta löydät sekä geeli- että kangasnaamiot. C-vitamiinia sisältävä kangasnaamio on täydellinen käytettäväksi auringossa vietetyn päivän jälkeen, kun haluat viilentää ihoa.

C-vitamiinia sisältävät puhdistustuotteet

C-vitamiini auttaa antamaan iholle välittömän hehkun, mikä tekee siitä täydellisen ainesosan myös ihon puhdistuksessa! Käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävältä ja saa kauniin hehkun.

Kerro ystävillesi!