The Ordinary -opas

The Ordinary tarjoaa laadukkaita, tehokkailla aktiiviaineilla täytettyjä tuotteita pikkurahalla. Maailmanmaineeseen pongahtaneen ja kulttisuosikiksi nousseen merkin tuotteissa ei pihistellä tehoaineiden pitoisuuksissa ja jokainen tuote on luotu äärimmäistä tehokkuutta tavoitellen. tarjoaa kattavan valikoiman pelkistettyjä tuotteita erilaisiin ihotilanteisiin. Oppaamme avulla löydät oikeat tuotteet ihosi kunnon perusteella.

NordicFeel Lifestyle

Kärsitkö kuivasta ja kiristävästä ihosta? Vai onko ongelmasi rasvainen ja epäpuhdas iho tai punainen ja kirvelevä iho? Löydät artikkelistamme ratkaisun näihin ongelmiin tehokkaiden The Ordinary -tuotteiden avulla!


Kiristävä tai kutiava iho

Kuiva iho kaipaa ennen kaikkea kosteutta, jota tarjoavat vesimäistä kosteutta sitova hyaluronihappo sekä rasvahappoja sisältävät öljyt.

 1. Hyaluronic Acid 2% + B5 V2 Next Gen 30 ml

  The Ordinary

  Kevyt koostumus täyttää ihon kosteustasot koko päivän ajan ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, tehden kuivasta ihosta kosteutetun ja täyteläisemmän.

 2. Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml

  The Ordinary

  Syväkosteuttava päivävoide, jonka luontaiset kosteustekijät (NMF) pitävät ihon pinnan suojattuna ja kosteutettuna. NMF koostuu useista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramideista, fosfolipideistä, glyseriinistä, sakkarideista, natrium-PCA:sta, hyaluronihaposta ja monista muista ihossa luonnostaan esiintyvistä tekijöistä.

 3. Marine Hyaluronics 30 ml

  The Ordinary

  Vesimäisen kevyt koostumus, joka sisältää meriperäisiä kosteuttavia ainesosia. Ne sitovat iholle kosteutta hyaluronihapon avulla, mutta niiden ansiosta tuote tuntuu hyvin kevyeltä.

  10,95 € Lue enemmän

Epäpuhdas ja rasvainen iho

Epäpuhtaan ihon tasapaino on järkkynyt. Oikeat hoitotuotteet voivat auttaa tasapainottamaan ihon normaaleja toimintoja ja häivyttämään laajentuneita ihohuokosia ja arpia. Epäpuhtaalle iholle suosittelemme kosteutusta sekä mietoa kuorintaa.

 1. 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil 30 ml

  The Ordinary

  100% kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti linolihappoa, linoleenihappoa sekä A-vitamiinia, jotka säilyvät tuotteessa kylmäpuristuksen ansiosta. Ruusunmarjaöljyä käytetään paljon esim. aknearpien hoitoon.

  13,50 € Lue enemmän
 2. Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

  The Ordinary

  Niasiiniamidia (B3-vitamiini) sisältävä hoitotiiviste auttaa häivyttämään iholta epäpuhtauksia ja tukkeumia. Ihoa kirkastavaa 10% niasiiniamidia sisältävä tuote sisältää lisäksi sinkkiä, joka auttaa tasapainottamaan ihon liiallista rasvoittumista.


Ryppyinen ja samea iho

Ihon ikääntymistä ei voi estää, mutta yhdessä elämäntapojen ja oikeiden hoitotuotteiden yhdistelmällä ikääntymisen näkyviä merkkejä voidaan häivyttää. Anti-age-tarkoituksiin suosittelemme kirkastavia ja kuorivia tuotteita – muista aurinkosuoja!

 1. Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

  The Ordinary

  Retinoidiemulsio, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Retinoidiemulsiossa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään ärsytystä, jota saattaa usein esiintyä retinoidien käytön yhteydessä (mukaan lukien retinoli), sekä antamaan paremman ja näkyvämmän tuloksen ikääntymisen merkkien ehkäisyssä.

  14,50 € Lue enemmän
 2. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml

  The Ordinary

  C-vitamiini on tehokas antioksidantti, jonka L-askorbiinihapon puhtaan muodon on osoitettu vähentävän tehokkaasti useita ikääntymisen merkkejä ja antavan hehkua iholle levitettynä.

 3. 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil 30 ml

  The Ordinary

  100% kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti linolihappoa, linoleenihappoa sekä A-vitamiinia, jotka säilyvät tuotteessa kylmäpuristuksen ansiosta. Ruusunmarjaöljyä käytetään paljon esim. aknearpien hoitoon.

  13,50 € Lue enemmän

Punainen ja kirvelevä iho

Herkän ihon hoito vaati erityistä hellyyttä. Oikeilla hoitotuotteilla on mahdollista rauhoittaa punoitusta ja kosteuttaa ihoa ilman kirvelyä. Kokeile uusia tuotteita yksi kerrallaan.

 1. Mandelic Acid 30 ml

  The Ordinary

  Mantelihappo 10 % ja HA tarjoaa kuorivan vaikutuksen ihon pintaan, joka on kevyempi kuin muut alfahydroksihapot. Mantelihapon molekyylimassa on suurempi kuin muissa alfahydroksihapoissa, joten mantelihappo imeytyy ihoon hitaammin. Tämän ominaisuuden ansiosta mantelihappo on erittäin hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkälle iholle.

 2. High-Spreadability Fluid Primer 30 ml

  The Ordinary

  Kevyen pohjustustuotteen myötäilevät silikonit tasoittavat ihon pintaa ja helpottavat meikkivoiteen levittämistä. Uuden sukupolven pohjustustuotteessa on kevyt ja seerumimainen koostumus, joka helpottaa meikkivoiteen levittämistä tasaisesti myös kasvojen kuiviin kohtiin ja hienoihin juonteisiin. Tuote toimii myös kevyenä ja öljyttömänä kosteuttajana antaen luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen.

  12,50 € Loppuunmyyty
 3. 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil 30 ml

  The Ordinary

  Sisältää 100% marokkolaista arganöljyä, joka sopii sekä ihon että hiusten hoitoon. Koska arganöljyn tuotanto on rajallista, yhdistetään se usein muihin ainesosiin kuten silikoneihin. Tämä öljy on kuitenkin 100% arganöljyä.

Kerro ystävillesi!