The Ordinary -opas

The Ordinary tarjoaa kattavan valikoiman pelkistettyjä tuotteita erilaisiin ihotilanteisiin. Oppaamme avulla löydät oikeat tuotteet ihosi kunnon perusteella.

NordicFeel Lifestyle

Kärsitkö kuivasta ja kiristävästä ihosta? Vai onko ongelmasi rasvainen ja epäpuhdas iho tai punainen ja kirvelevä iho? Löydät artikkelistamme ratkaisun näihin ongelmiin tehokkaiden The Ordinary -tuotteiden avulla!


Kiristävä tai kutiava iho

Kuiva iho kaipaa ennen kaikkea kosteutta, jota tarjoavat vesimäistä kosteutta sitova hyaluronihappo sekä rasvahappoja sisältävät öljyt.


Epäpuhdas ja rasvainen iho

Epäpuhtaan ihon tasapaino on järkkynyt. Oikeat hoitotuotteet voivat auttaa tasapainottamaan ihon normaaleja toimintoja ja häivyttämään laajentuneita ihohuokosia ja arpia. Epäpuhtaalle iholle suosittelemme kosteutusta sekä mietoa kuorintaa.


Ryppyinen ja samea iho

Ihon ikääntymistä ei voi estää, mutta yhdessä elämäntapojen ja oikeiden hoitotuotteiden yhdistelmällä ikääntymisen näkyviä merkkejä voidaan häivyttää. Anti-age-tarkoituksiin suosittelemme kirkastavia ja kuorivia tuotteita – muista aurinkosuoja!


Punainen ja kirvelevä iho

Herkän ihon hoito vaati erityistä hellyyttä. Oikeilla hoitotuotteilla on mahdollista rauhoittaa punoitusta ja kosteuttaa ihoa ilman kirvelyä. Kokeile uusia tuotteita yksi kerrallaan.

Kerro ystävillesi!