Get the perfect winter glow – Parhaat tuotteet hehkuvaan talvi-ihoon

Jaamme parhaat tuotteet, jotka auttavat saavuttamaan täydellisen hehkuvan talvi-ihon.

Talvi-ihon haasteita voivat olla kuivuminen, ärsytys, punoitus, hilseily ja jopa ihon ohentuminen. Lisäksi kylmä ja kuiva ilma voivat tehdä ihon herkemmäksi ulkoisille ärsykkeille. Kosteuttaminen on avainasemassa talvella, sillä se on tärkein teko ihonhoidossa talvikaudella. Hehkuvan ihon salaisuus piilee juuri kosteutuksessa.

Tässä artikkelissa vinkkaamme sinulle parhaat tuotteet, jotka auttavat saavuttamaan terveen ja hehkuvan talvi-ihon.

 1. Nordic-C 125 ml

  Lumene

  Poista pitkäkestoinenkin kasvo- ja silmämeikki hellävaraisesti mutta tehokkaasti LUMENE Nordic-C [Valo] Kirkastavalla puhdistusbalsamilla. Normaalille ja kuivalle iholle sopiva silkkinen koostumus sisältää ihoa kirkastavaa pohjoista lakkaa ja C-vitamiinia, saaden ihon näyttämään välittömästi virkistyneemmältä, sileämmältä ja heleämmältä.

 2. Glow Tonic 250 ml

  Pixi

  Pixin kehuttu ja palkittu Glow Tonic on kuolleita ihosoluja poistava kasvovesi, jolla on kuoriva vaikutus ja joka antaa iholle upean hehkun. Kasvovesi kosteuttaa ihoa ja säännöllisesti käytettynä se auttaa saamaan kiinteämmältä tuntuvan ihon. Lisäksi säännöllisesti käytettynä häivyttää hienoja juonteita ja laajentuneita ihohuokosia.

 3. Radiant Glow 15 ml

  IDA WARG Beauty

  Syväkosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide, joka sisältää valoaheijastavia pigmenttejä, jotka luovat heti kirkastavan vaikutelman. Peekaboo Active edistää ihon luonnollista kiinteytymistä, mikä johtaa joustavampaan ihoon ja hienojen juonteiden vähenemiseen.

  16,90 € Loppuunmyyty
 4. Princess Eye Patch

  Kocostar

  Silmänympärysiholle tarkoitetut hydrogeelinaamiot, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Hydrogeeli lukitsee kosteuden tehokkaasti ihoon. Naamiot sisältävät hoitonestettä, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa antaen kauniin hehkun. Silmänympäryslaput tuntuvat iholla viilentäviltä ja raikastavilta.

 5. Radiant Glow 150 ml

  IDA WARG Beauty

  Hohtoa tuova pre-seerumi. Sisältää luonnonmukaista retinolia bakuchiolia ja 5 % niacinamidea, joka supistaa ihohuokosia, vähentää punoitusta ja tekee ihosta sileämmän. Skvalaani tuo seerumiin lisäkosteutta.

 6. Glow Serum 30 ml

  Beauty of Joseon

  Suurihuokoiselle ja tulehtuneelle iholle suunniteltu hehkua antava seerumi. Sisältää 60 % propolisuutetta ja 2 % niasiiniamidia. Auttaa hillitsemään talineritystä ja pitää ihon kosteutettuna pitkään.

 7. Truth 50 ml

  Ole Henriksen

  Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel-Crème -geelivoide tuo iholle 24 tuntia vaikuttavaa kosteutusta samalla kun se kirkastaa ja napakoittaa ihoa sekä häivyttää siltä hentoja juonteita ja ryppyjä. Geelivoide on omiaan kuivalle ja samealle iholle, jota stressi, väsymys ja saasteet ovat rasittaneet.

 8. Glowmotions - Rio Sunset 75 ml

  Sol de Janeiro

  Glow-öljy, joka heijastaa valoa ihonsävystä riippumatta. Sisältää Sol de Janeiron signatuurisekoituksen, Brazilian Beauty Blendin, joka on pehmentävä, rauhoittava ja kosteuttava, sekä tuoksun Cheirosa '62.

  38,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 9. Chamomile Body Spray 100 ml

  Kerstin Florian

  Kerstin Florian Chamomile Body Spray on hyväntuoksuinen vartaloöljy, jossa on kamomillan tuoksu. Suihke tekee ihosta pehmeän ja sileän, joka tekee ihosta samalla kauniin hehkuvan.

  28,90 € Loppuunmyyty
 10. Body Superfood C-vitamin* & Mango Kroppskräm 380 ml

  Garnier

  Garnier Body Superfood 48H Nutri-Glow -vartalovoide sopii kuivalle, heleyttä kaipaavalle ja samealle iholle. Koostumus imeytyy nopeasti, antaa iholle kaunista heleyttä ja kosteuttaa 48 tunnin ajan. Koostumus sisältää C-vitamiinia & mangouutetta.

Täältä löydät koko laajan ihonhoitovalikoimamme. Käytä suodatin-ominaisuutta apunasi löytääksesi lisää kosteuttavia ja hehkua antavia tuotteita.

Kerro ystävillesi!