Esittelyssä luonnonkosmetiikkamerkki KORRES

KORRES on kreikkalainen kosmetiikkamerkki, joka tunnetaan luonnonmukaisista ja korkealaatuisista ihonhoitotuotteistaan, hiustuotteistaan ja hajuvesistään. Yhdistämällä perinteisiä kasviainesosia ja modernia tieteellistä tutkimusta, Korres tarjoaa tehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kauneudenhoitoon.

Kreikan maisema on täynnä ainutlaatuista, villiä kasvillisuutta, jota on käytetty perinteisissä lääkinnällisissä tarkoituksissa tuhansien vuosien ajan. KORRES on brändi, joka on syntynyt rakkaudesta luontoon ja intohimosta tieteeseen. Kreikassa vuonna 1996 perustettu KORRES on sitoutunut käyttämään paikallisia kasviainesosia ja perinteisiä yrttilääkkeitä tuotteissaan. Yrityksen filosofia nojaa neljään peruspilariin: luonnollisuus, tieteellisyys, ekologisuus ja rehellisyys.

KORRESin tuotekehitys alkaa luonnon monimuotoisuuden kunnioittamisesta. Merkin tuotteet sisältävät esimerkiksi Kreikan saarten yrttejä, kuten villiä ruusua, jogurttia ja sahramia, jotka ovat tunnettuja ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Jokainen tuote on huolellisesti kehitetty yhdistämällä nämä ainesosat innovatiivisiin teknologioihin, mikä takaa sekä tehokkuuden että turvallisuuden.

Ekologisuus on KORRESille tärkeää. Brändi panostaa kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin pakkauksiin. Heidän tavoitteensa on vähentää ympäristövaikutuksia ja suojella planeettamme tuleville sukupolville.

Lisäksi KORRESin tuotteet ovat täysin rehellisiä ja läpinäkyviä. Kaikki ainesosat ilmoitetaan selkeästi, eikä tuotteissa käytetä parabeeneja, silikoneja tai muita haitallisia kemikaaleja. Tämä tekee KORRESista luotettavan valinnan kaikille, jotka arvostavat luonnollista ja puhdasta ihonhoitoa.

Tutustu KORRESin valikoimaan ja löydä omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet. Anna luonnon hoitaa ihoasi ja koe kreikkalaisen luonnon voima omassa kauneudenhoitorutiinissasi.

KORRES-bestsellerit

 1. Greek Yoghurt 40 ml

  KORRES

  Tehokas geelikosteusvoide sisältää aitoa kreikkalaista jogurttia, klassista superainesosaa, joka rauhoittaa ihoa. Imeytyy välittömästi ihoon ja kosteuttaa 48 tunnin ajan. Voide saatavilla myös paksumpana intensiivisempänä versiona.

 2. Santorini Grape 70 ml

  KORRES

  Kirkastava vulkaaninen kasvonaamio kapseloidulla aktiivihiilellä, joka ehkäisee laajentuneita huokosia ja poistaa ylimääräisen rasvan iholta.

 3. Santorini Grape 30 ml

  KORRES

  Tee ihosta samettisen sileä yhdellä kosteutuspisaralla antioksidanttirikkailla Santorini-rypäleillä samalla kun se tasoittaa epäpuhtauksia ja luo hehkua ilman kiiltoa.

  28,90 € Loppuunmyyty
 4. Santorini Grape 40 ml

  KORRES

  Kevyt voide sisältää runsaasti antioksidantteja sisältäviä Santorini-rypäleitä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti koko päivän ajan.

 5. Black Pine 30 ml

  KORRES

  Kiinteyttävä ja kohottava kasvoseerumi, joka määrittelee kasvojen ääriviivat ja taistelee hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.

 6. Coconut Water Shower Gel 250 ml

  KORRES

  Ihana kookoksen ja merisuolan tuoksu, jossa on hienovaraisia vaniljaisia vivahteita. Geelimäinen vaahtoutuva suihkugeeli yhdistää aloeuutteen, vehnäproteiinit ja malvauutteen, jotka auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.

 7. Santorini Grape Shower Gel 250 ml

  KORRES

  Raikas, hedelmäinen tuoksu mehukkaista viinirypäleistä, marjoista ja orvokeista, ripauksella limeä. Geelimäinen vaahtoutuva suihkugeeli yhdistää aloeuutteen, vehnäproteiinit ja malvauutteen, jotka auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.

 8. Almond Oil + Linseed 125 ml

  KORRES

  Kuiville ja kosteusköyhille hiuksille tarkoitettu naamio on kosteuttava hiusnaamio, joka ravitsee syvältä kuivia ja vaurioituneita hiuksia juuresta latvaan. Manteli- ja pellavansiemenuutteet yhdessä karitevoin kanssa auttavat hiuksia säilyttämään kosteutensa, samalla kun ne lisäävät hiusten tiheyttä ja elastisuutta. Lisäksi naamio ehkäisee hiusten katkeilua, haaroittuneiden latvojen syntymistä ja pörröisyyttä.

 9. Yoghurt Lip balm 4,5 g

  KORRES

  Syväkosteuttava ja ravitseva huulivoide antaa välittömän helpotuksen kuiville ja halkeileville huulille. Sisältää kreikkalaista balsamiöljyä ja E-vitamiinia sekä aurinkosuojan SPF 20.

  11,50 € Loppuunmyyty
 10. White Tea 50 ml

  KORRES

  Raikas tuoksu, joka yhdistää tuoreiden kauniiden leikkokukkien ja virkistävän sitrushedelmien nuotit.

Osta kreikkalaisen luonnonkosmetiikkamerkin KORRESin tuotteet edullisesti täältä.

Kerro ystävillesi!