Hajuvesilahjavinkit ystävänpäivään: Rakkaudella valitut tuoksut

Yllätä kumppanisi tai rakas ystäväsi arvostetulla lahjalla, ihanalla hajuvedellä. Vinkkaamme täydelliset ystävänpäivälahjatuoksut.

Tee ystävänpäivästä unohtumaton lahjalla, joka hivelee aisteja! Tutustu laajaan tuoksuvalikoimaamme, josta löydät uutuushajuvedet ja klassikot sekä naisille että miehille. Valikoimastamme löytyvät myös hurmaavat unisex-tuoksut, jotka sopivat kaikille. Alla vinkkaamme täydelliset ystävänpäivälahjatuoksut.

Naiselle

 1. Party Love 50 ml

  Escada

  Vie itsellesi tärkeä henkilö naurun, tanssin ja viettelevien makeiden herkkujen maailmaan, jossa unelmat ja toiveet heräävät henkiin ja juhliminen ystävien kanssa on vasta alkua. Hajuvesi saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisena.

 2. Cloud 2.0 Intense 100 ml

  Ariana Grande

  Täydellinen tuoksu treffeille. Ariana Grande Cloud 2.0 Intense on kiehtova tuoksu, joka yhdistää makeita ja sensuelleja vivahteita. Tuoksussa on intensiivisempi versio alkuperäisestä Cloudista, tarjoten entistä syvemmän ja lumoavamman kokemuksen. Saatavilla 100 ml kokoisena.

 3. Devotion 50 ml

  Dolce & Gabbana

  Elegantti, sensuelli ja intohimoinen tuoksu, joka on ainutlaatuinen ja ajaton valinta, ja joka korostaa yksilöllistä tyyliä ja jättää jälkeensä pysyvän vaikutuksen. Saatavilla 30 ml, 50 ml ja 100 ml kokoisena.

  91,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 4. Gaultier Divine 50 ml

  Jean Paul Gaultier

  Puoleensavetävä ja lumoava tuoksu, joka yhdistää raikkaita ja sensuelleja elementtejä. Tuoksussa on hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden. Elegantti valinta hänelle, joka arvostaa kevyttä ja naisellista tuoksua päivittäiseen käyttöön. Saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisina.

 5. Her Elixir 30 ml

  Burberry

  Lumoava tuoksu, joka kietoo käyttäjänsä ylelliseen ja aistikkaaseen tunnelmaan. Moderni ja hienostunut valinta hänelle, joka hehkuu naisellista itsevarmuutta. Saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisena.

 6. Paradoxe 50 ml

  Prada

  Seksikäs ja naisellinen kukkaistuoksu kutsuu tutkimaan naiseuden paradoksaalista moniulotteisuutta. Pradan nerolinuppu-uute vangitsee valkoisen kukan raikkaimman ulottuvuuden. Täydellinen tuoksu trenditietoiselle naiselle. Saatavilla 10 ml, 30 ml, 50 ml ja 90 ml kokoisena.

 7. Good Girl Blush 50 ml

  Carolina Herrera

  Tuoksu edustaa modernia ja naisellista eleganssia. Vaniljaisia ja kukkaisia tuoksuvivahteita sisältävä hajuvesi on sekä raikas että makea. Sopii erinomaisesti rohkealle ja tyylikkäälle naiselle. Saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisena.

Miehelle

 1. MYSLF 100 ml

  Yves Saint Laurent

  Moderni ja nuorekas miestentuoksu henkii itsevarmaa maskuliinisuutta ja kiehtovaa kontrastia. Ensimmäinen YSL BEAUTY -tuoksu, jossa on sekä klassisempia kukkien ja metsän sävyjä että modernimpia eloisia tuoksuvivahteita. Sopii raikkaita ja energisia tuoksuja arvostavalle. Saatavilla 60 ml, 100 ml ja 150 ml kokoisina.

 2. Hugo Intense 125 ml

  Hugo Boss

  Tämä lumoavan intensiivinen tuoksu yhdistää limen punaiseen greippiin, omenaan ja kaneliin virkistääkseen aisteja ja vapauttaakseen luovuuden. Sopii aromaattisista ja lämpimän mausteisista tuoksuista nauttivalle herrasmiehelle. Saatavilla 75 ml ja 125 ml kokoisina.

 3. Feelin' Good For Him 50 ml

  Hollister

  Sitruksinen ja aromaattinen tuoksu on suunniteltu erityisesti nuorekkaille miehille, jotka arvostavat raikkaita ja aktiivisia tuoksuja arkeen ja vapaa-aikaan. Saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisena.

 4. Hero 100 ml

  Burberry

  Puinen ja raikkaan mausteinen hajuvesi, joka on modernin miehisyyden ruumiillistuma – elinvoimainen ja maskuliininen, mutta samalla herkkä. Saatavilla 50 ml ja 100 ml kokoisena.

 5. Phantom Le Parfum 50 ml

  Rabanne

  Intensiivinen ja mystinen tuoksu kutsuu esiin vahvoja ja rohkeita tunteita. Tuoksu sisältää aromaattisia ja veniljaisia tuoksuvivahteita. Tuoksu on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät rohkeaa ja persoonallista tuoksua, joka erottuu joukosta. Saatavilla 50 ml, 100 ml ja 200 ml kokoisena.

 6. Stronger With You For Men 50 ml

  Armani

  Lämpimän mausteinen ja vaniljainen tuoksu on suunniteltu henkilöille, jotka arvostavat voimakkaita ja houkuttelevia tuoksuja, jotka samalla heijastavat lämpöä ja tyylikkyyttä. Saatavilla 30 ml, 50 ml ja 100 ml kokoisena.

 7. Layton 75 ml

  Parfums de Marly

  Tyylikkäässä ja vastustamattoman puoleensavetävässä hajuvedessä raikkaat ja virkistävät tuoksuvivahteet sekoittuvat täydellisesti lämpimiin ja makeisiin tuoksuvivahteisiin. Suunniteltu yksilöille, jotka arvostavat ylellisiä ja moniulotteisia tuoksuja. Elegantti valinta erityisiin tilaisuuksiin tai silloin, kun halutaan tuoda esille hienostunutta maskuliinisuutta. Saatavilla 75 ml ja 125 ml kokoisena.

Kerro ystävillesi!