TOP 10: hedelmäiset naisten hajuvedet

Etsitkö makeaa hajuvettä, joka muistuttaa eksoottisia hedelmiä? Tässä listaamme 10 suosituinta hedelmäisiä tuoksunuotteja sisältävää hajuvettä.

Tequila Sunrise

Kesäinen, kepeä, ihastuttava! Escadan viimeisin kesätuoksu Flor del Sol tuoksuu todellakin kesältä ja auringolta. Eläväinen kesäcocktail appelsiinin, makean grenadin ja dahliankukan tuoksunuoteilla.

Meloni

Dolce & Gabbana 3 L’Impératrice on kepeä ja feminiininen tuoksu vesimelonin, kiivin ja raparperin ainesosilla. Todellinen suursuosikki hedelmäisten hajuvesien joukossa.

 1. 3 L'Impératrice 50 ml

  Dolce & Gabbana

Persikka

Kukaan ei ole varmastikaan missannut suursuosikkia Boss The Scent For Her, joka on vallannut hajuvesimarkkinat myrskyn lailla. Kyseinen hajuvesi löytyy myös Nordicfeelin toplistan ykköspaikalta. Hajuvesi sisältää pehmeät persikan, hunajan ja kukkivan freesian tuoksunuotit.

Toinen ihastuttava persikkainen tuoksu on Karl Lagerfeldin Fleur De Pêcher, josta löytyy selkeät persikan, yuzun ja mehukkaan päärynän tuoksunuotit.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 2. Matiers Fleur De Pêcher 50 ml

  Karl Lagerfeld

Päärynä

Pidätkö päärynäjäätelöstä? Moschino Fresh Gold on todella uniikki hajuvesi sekä ulkonäöltään että tuoksultaan. Selkeimmät tuoksunuotit ovat päärynä, mango ja vanilja. Yhtä herkullinen kuin päärynäjäätelö.

Toinen päärynäinen tuoksu on Ariana Granden Ari, josta löytyy päärynän lisäksi makeiden vaahtokarkkien ja vadelman tuoksunuotit.

 1. Ari 50 ml

  Ariana Grande

Mustaviinimarja

Kesään sopivat makeat hajuvedet, jotka muistuttavat mehusta ja kesän marjoista. Ariana Granden viimeisin tuoksu Moonlight on pirskahteleva tuoksu loistavan mustaviinimarjan sekä mehukkaan luumun tuoksunuoteilla. Hajuvedestä löytyy lisäksi makeiden vaahtokarkkien ja sensuellin vaniljan tuoksunuotit.

Be Delicious Fresh Blossom ylistää kesää herkullisen greipin, mustaviinimarjan ja auringon suuteleman aprikoosin tuoksunuoteilla. Täydellinen tuoksu sinulle, joka pidät keveistä ja hienotunteisista hajuvesistä.

Toy 2 Bubblegum Edt on piristävä, mutta samalla tyylikäs pinkki tuoksu-uutuus ikonisessa nallepullossa erottuu joukosta. Tuoksussa yhdistyvät kaneli, inkiväärijauhe, persikankukat, karamellisoidut sitrushedelmät, herkullinen purukumin tuoksu ja mustaherukka.

 1. Be Delicious Fresh Blossom 30 ml

  DKNY
 2. Toy 2 Bubblegum 30 ml

  Moschino

Raikas sitrus

Hollister Canyon Escape EdP naisten hajuvesiuutuus sisältää mm. virkistävät veriappelsiinin, mandariinin ja kaktusveden tuoksunuotit. Täydellisen raikas kesätuoksu!

 1. Canyon Escape For Her 30 ml

  Hollister
  19,90 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!