10 hedelmäistä hajuvettä

Etsitkö makeaa hajuvettä, joka muistuttaa eksoottisia hedelmiä? Tässä listaamme 10 suosituinta hedelmäisiä tuoksunuotteja sisältävää hajuvettä.

Tequila sunrise

Kesäinen, kepeä, ihastuttava! Escadan viimeisin kesätuoksu Flor del Sol tuoksuu todellakin kesältä ja auringolta. Eläväinen kesäcocktail appelsiinin, makean grenadin ja dahliankukan tuoksunuoteilla.

 1. -20%

  Flor Del Sol 30 ml

  Escada

Melooni

Dolce & Gabbana 3 L’Impératrice on kepeä ja feminiininen tuoksu vesimelonin, kiivin ja raparperin ainesosilla. Todellinen suursuosikki hedelmäisten hajuvesien joukossa.

Toinen hedelmäinen suosikki on Escada Miami Blossom. Siinä on makea ja raikas ananaksen, vesimelonin ja mustikan tuoksu.

 1. 3 L'Impératrice 50 ml

  Dolce & Gabbana
 2. Miami Blossom 30 ml

  Escada
  42,95 € Loppuunmyyty

Persikka

Kukaan ei ole varmastikaan missannut suursuosikkia Boss The Scent For Her, joka on vallannut hajuvesimarkkinat myrskyn lailla. Kyseinen hajuvesi löytyy myös Nordicfeelin toplistan ykköspaikalta. Hajuvesi sisältää pehmeät persikan, hunajan ja kukkivan freesian tuoksunuotit.

Toinen ihastuttava persikkainen tuoksu on Karl Lagerfeldin Fleur De Pêcher, josta löytyy selkeät persikan, yuzun ja mehukkaan päärynän tuoksunuotit.

Kuulostaako persikka ja omenankukka hyvältä yhdistelmältä? Siinä tapauksessa sinun tulisi testata Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh Daze -hajuvettä! Fantastinen tuoksu, joka on hedelmäinen ja kevyen kukkainen.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 2. -25%

  Matiers Fleur De Pêcher 50 ml

  Karl Lagerfeld
 3. Daisy Eau So Fresh Daze 75 ml

  Marc Jacobs
  79,95 € Loppuunmyyty

Päärynä

Pidätkö päärynäjäätelöstä? Moschino Fresh Gold on todella uniikki hajuvesi sekä ulkonäöltään että tuoksultaan. Selkeimmät tuoksunuotit ovat päärynä, mango ja vanilja. Yhtä herkullinen kuin päärynäjäätelö.

Toinen päärynäinen tuoksu on Ariana Granden Ari, josta löytyy päärynän lisäksi makeiden vaahtokarkkien ja vadelman tuoksunuotit.

 1. Fresh Gold 30 ml

  Moschino
 2. Ariana Grande Ari 50 ml

  Ariana Grande

Mustaviinimarja

Kesään sopivat makeat hajuvedet, jotka muistuttavat mehusta ja kesän marjoista. Ariana Granden viimeisin tuoksu Moonlight on pirskahteleva tuoksu loistavan mustaviinimarjan sekä mehukkaan luumun tuoksunuoteilla. Hajuvedestä löytyy lisäksi makeiden vaahtokarkkien ja sensuellin vaniljan tuoksunuotit.

Be Delicious Fresh Blossom ylistää kesää herkullisen greipin, mustaviinimarjan ja auringon suuteleman aprikoosin tuoksunuoteilla. Täydellinen tuoksu sinulle, joka pidät keveistä ja hienotunteisista hajuvesistä.

 1. Moonlight 30 ml

  Ariana Grande
  41,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 2. -25%

  Be Delicious Fresh Blossom 30 ml

  DKNY Fragrances
Kerro ystävillesi!