Hajuvesivinkit sinulle, joka pidät romanttisista hajuvesistä

Pidätkö kukkaisista ja romanttisista tuoksuista? Olemme koonneet seitsemän ihastuttavaa tuoksua, jotka sopivat käytettäväksi sekä päivällä että illalla.

Romanttiset hajuvedet

Romanttiset hajuvedet sisältävät usein kukkaisia tuoksunuotteja, kuten ruusua, freesiaa, pionia tai jasmiinia. Valitse hajuvesi pehmeillä ja raikkailla kukilla, mikäli pidät kevyemmistä tuoksuista, tai täyteläisempiä ja voimakkaampia tuoksunuotteja sisältävä hajuvesi, mikäli pidät vahvemmista hajuvesistä. Kukkaishajuvesi sopii yhtä hyvin käytett’äväksi töihin, after workille tai treffeille. Kukkaishajuvesi on myös arvostettu lahja antaa jollekin kenestä välität.

Suurin tuoksuperhe on kukkaistuoksut, josta löytyy fantastisia tuoksukombinaatioita, jotka miellyttävät useimpia neniä. Kukkaistuoiksuista löytyy useita eri alaryhmiä, josta kerromme lisää tässä blogikirjoituksessa: Floral Fruity Gourmand, Chypre Floral ja Oriental Floral.

Floral Fruity Gourmand

Tämä on kohtalaisen uusi tuoksuryhmä, joka jatkuvasti kasvaa uusilla hajuvesillä. Hajuvedet, joita kutsutaan nimellä Gourmand, tunnetaan ”syötävistä” tuoksunuoteistaan, kuten karamellista, hattarasta, suklaasta ja vaniljasta. Ariana Granden viimeisin uutuustuoksu on gourmand-tuoksu. Se on makea tuoksu, josta löytyy selkeät macaronin ja kookoksen tuoksunuotit.

 1. Thank U Next 50 ml

  Ariana Grande
 2. L.12.12 Elle Sparkling 30 ml

  Lacoste
  44,00 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Chypre Floral

Chypre-tuoksut ovat saaneet nimensä Kyproksesta. Ne ovat lämpimiä ja kuivia sekä kukkaisia, hedelmäisiä ja metsäisiä. Niiden juurituoksussa on puisia ja sammaleisia tuoksunuotteja kuten bergamottia, tammisammalta, patsulia ja labdanum-pihkaa. Yksi tunnetuimmista tämän kategorian tuoksuista on Christian Diorin Miss Dior. Mikäli pitää siitä, pitää varmasti myös Oscar de la Rentan uudesta Bella Rosa -tuoksusta. Tuoksu lanseerattiin vuonna 2019 ja siitä löytyy ruusun, mandariinin ja jasmiinin tuoksunuotit.

 1. Bella Rosa 30 ml

  Oscar De La Renta

Oriental Floral

Itämaiset hajuvedet tunnetaan sensuelleista ja lämpimistä tuoksunuoteistaan, kuten amberista, myskistä, vaniljasta, pehmeistä puulajeista ja eksoottisista kukista. Tämän kategorian tuoksut ovat usein makeita, lämpimiä ja hieman puuterimaisia. Tavallisimmat kukkaisnuotit ovat gardenia, tuberoosa ja neilikka. Lacoste Pour Femme Timeless lanseerattiin vuonna 2019 ja se on ihana tuoksu gardenian, jasmiinin sekä mandariinin tuoksunuoteilla.

 1. Pour Femme Timeless 30 ml

  Lacoste
  54,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Floral

Tässä pari hurmaavan hyvää hajuvettä puhtailla kukkaisnuoteilla, joista molemmista löytyy ruusua.

 1. Ma Vie 30 ml

  Hugo Boss
  50,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
Kerro ystävillesi!