Hugo Boss The Scent

Upeita BOSS The Scent -tuoksuja löytyy valtavasti ja moneen makuun. Tämän oppaan avulla löydät suosikkisi.

Nordicfeelin trenditiimi

BOSS The Scent Absolute

Suosikkihajuvesi uutena versiona! The Scent Absolute -tuoksut ovat eläväisempiä ja intensiivisempiä tulkintoja alkuperäisestä hajuvedestä. BOSS The Scent Absolute on sarjan sensuellein hajuvesi. Sinulle, joka etsit seksikästä ja jännittävää hajuvettä. Tuoksu on lanseerattu vuonna 2019.

Nasten hajuvesi BOSS The Scent For Her herää ihanilla kermaisilla persikan ja hunajan nuoteilla, joita seuraa kahvin tuoksunuotit. Yhdessä kahvin kanssa, hajuvesi saa uniikin yhdistelmän, jonka pohjatuoksussa yhdistyvät pehmeä vanilja ja vetiveria.

 1. Boss The Scent Absolute For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Hunaja, Persikka, Kahvi, Vanilja, Vetiveria

  58,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Miesten versio BOSS The Scent Absolute on puolestaan mausteinen ja raikkaan inkiväärinen, joka tasapainottuu maninkahedelmän ja pohjatuoksuna olevan vetiverian ansiosta. Sensuelli miesten hajuvesi, jossa on vietteleviä tuoksunuotteja.

 1. Boss The Scent Absolute 50 ml

  Hugo Boss

  Inkivääri, Maninkahedelmä, Vetiveria

BOSS The Scent Private Accord

Private Accord on kuin alkuperäinen tuoksu, lukuun ottamatta pientä uutta twistiä – tuoksu yhdistää Oriental Gourmandin ja Woody Oriental -tuoksut, ihanan Kakao Absolute -tuoksun kanssa. Hajuvesi on lanseerattu vuonna 2018 ja se nousi Nordicfeelin top-listoille välittömästi.

Private Accord For Her on houkutteleva naisten hajuvesi, joka sisältää upeaa ostmanthus-kukkaa ja mehukasta mandariinia. Tummana pohjatuoksuna ovat kaakao ja paahdetut tonkapavut, jotka tekevät tuoksusta viettelevän. Tuoksu, joka on täynnä itsevarmuutta ja sensuellisuutta!

BOSS The Scent Private Accord For Him on miesten hajuvesi, joka sisältää ihanan ja viettelevän tuoksuisia nuotteja. Miesten hajuvedessä on aromaattinen ja voimakas tuoksu, joka on peräisin mokasta. Tuoksunuotteina ovat myös raikas inkivääri ja mehukas maninkahedelmä.

BOSS The Scent For Her Eau de Toilette

Vaaleampi ja kevyempi versio. Voimakas, mutta kevyt, tuoksu joka on raikas ja houkutteleva.  Tuoksu avautuu raikkailla mandariinin ja rosepippurin nuoteilla. Sydäntuoksuna ovat freesia ja appelsiininkukka. Pohjatuoksuna puolestaan perinteiset kaakaopavut.

BOSS The Scent Intense

BOSS The Scent Intense For Her sisältää voimakkaan kaakaon tuoksun. Ihana tuoksunuotti, joka yhdessä vaniljan nuottien kanssa tekee tuoksusta kermaisen. Hajuvesi aukeaa mehukkaalla persikalla, joka voimistuu ostmanthusin ansiosta. Sensuelli pohjatuoksuna on kaakaopavut yhdessä vaniljan kanssa.

Miesten hajuvesi, koka sisältää mausteisia tuoksunuotteja kaardemummasta sekä pohjatuoksuna vaniljan. Hajuvedessä on mausteisia inkiväärin ja kaardemumman nuotteja, jotka kohtaavat maninkahedelmän. Pohjatuoksuna ovat vanilja sekä nahka, jotka herättävät kiinnostuksen.

BOSS The Scent For Her Parfum

Ekslusiivinen, eleganta hajuvesi, jossa tuoksunuotteina sensuellit nuotit. Aivan kuten alkuperäinen versio, tässä tuoksussa on persikan ja ostmahusin mehukkaita nuotteja. Pohjatuoksunva ovat cistus absolute sekä paahdetut kaakaopavut.

BOSS The Scent

BOSS The Scent For Her herättää sinut eloon sensuellilla tuoksuyhdistelmällä. Ensituoksuna ovat mehukas persikka, joka yhdistyy hunajan ja freesian nuotteihin. Sydäntuoksuna ovat ostmanthus ja pohjatuoksuna puolestaan kaakaopavut.

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss

  Persikka, Hunaja, Freesia, Osmanthus, Kaakaopavut

BOSS The Scent For Him -hajuvedessä yhdistyvät mausteinen inkivääri ja maken maninkahedelmä. Makea maninkahedelmä yhdistyy laventelin maskuliinisuuteen. Pohajtuoksuna ovat nahkan intensiiviset nuotit.

 1. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss

  Inkivääri, Maninkahedelmä, Laventeli, Nahka

Kerro ystävillesi!