Syksyn 2019 uutuustuoksut

Millainen on paras syystuoksu? Tietyt hajuvedet sopivat tunnelmaltaan täydellisesti syksyyn ja listasimme alle sekä syksyn 2019 uutuustuoksut että muutaman ihanan klassikkotuoksun. Valitse omaan tyyliisi sopiva syystuoksu alta

Nordicfeelin trenditiimi

Syksy tekee tuloaan ja kuulaiden syysaamujen lisäksi saamme pian nauttia myös syksyn viileistä viimoista ja positiivisuutta koettelevista sateista. Koska syksyssä on kuitenkin ensisijaisesti kyse asenteesta ja uudesta alusta, haluamme tehdä parhaamme helpottaaksemme mielikuvitusmatkaa lämpimän takkatulen ja ystävien kanssa vietettyjen iltojen ääreen. 

Syksy on monille luonnollinen hetki vaihtaa kevyemmästä tuoksusta mausteisempaan ja tummempaan ja perinteisissä syystuoksuissa tuntuvatkin usein erilaiset mausteet, vanilja, tonkapapu ja santelipuu. Alla suosituksemme syksyyn 2019. 

Sensuellit hajuvedet naiselle

BOSS The Scent valloitti saapuessaan koko maailman ja on siitä saakka pitänyt paikkaa yhtenä suosituimmista hajuvesistä sekä miesten että naisten tuoksuissa. Lämmin tuoksu sisältää aavistuksen hedelmäisyyttä ja sensuellia kaakaota. Tässä on itsevarmuutta uhkuva tuoksuperhe, jolle on vaikeaa löytää vertaista.

Uniikki, pehmeä CLEAN 

Sinulle  joka kaipaat hajuvedeltä pehmeyttä ja yhdisteltävyyttä, suosittelemme CLEAN-tuoksuja. Puhtaat, ainutlaatuiset hetket on vangittu pulloihin, joiden avulla siirryt rentouttaviin hetkiin yhdellä syvällä hengenvedolla. Yhdistä rohkeasti useampaa CLEAN-tuoksua kerralla!

Puuterinen ja kevyt tuoksu

Elegantti Lacoste 

Urheiluvaatteista tunnettu Lacoste on luonut useita valloittavia tuoksuja, joista poimimme tähän kolme täyteläisen mausteista suosikkia.

Mausteinen tuoksu naiselle

Upea Kenza

ALANI by Kenza on uusi naisellinen ja lämmin hajuvesi, jossa yhdistyvät hedelmäiset, kukkaisat ja täyteläistä pehmeyttä tuovat vivahteet. ALANI-tuoksu sopii kaiken ikäisille naisille arkeen ja juhlaan, sillä se mukautuu omaan tuoksuusi.

Syystuoksut miehelle 

Seuraavaksi esittelemme syksyn 2019 houkuttelevimmat uutuustuoksut miehelle. Syksyinen miesten tuoksu sisältää mausteisia ja puisia vivahteita, jotka sopivat täydellisesti viileneviin ilmoihin.

Miesten TOP 3 syystuoksut

Kerro ystävillesi!