Syksyn hajuvesiuutuudet 2020

Kiinnostaako syksyn uutuustuoksut? Täältä löydät kaikki mielenkiintoiset uutuudet, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Syksyn 2020 uutuustuoksut naisille

Kermainen

Vihdoin se on täällä, kuinka olemmekaan odottaneet! Cacharel Yes I Am Fabulous – tällä kertaa intensiivisemmillä ja syvemmillä tuoksunuoteilla. Itämainen vanilja yhdessä hedelmäisten ja makeiden karhunvatukan, heliotroopin ja hasselpähkinämaidon tuoksunuottien kanssa muodostavat tuoksun kermaisuuden.

 1. Yes I Am Fabulous 30 ml

  Cacharel
  33,00 € Loppuunmyyty

Kukkainen twistillä

Yves Saint Laurent Libre Intense on intensiivisempi ja syvempi kuin alkuperäinen versio. Tämän hajuveden tuoksunuoteista löytyy ranskalainen laventeli, appelsiininkukka absolute ja orkidea. Fantastinen fougére-tuoksu sinulle, joka etsit jotakin uniikkia.

 1. Libre Intense 30 ml

  Yves Saint Laurent

Lämmin myski

Pidätkö lämpimistä ja myskisistä hajuvesistä? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua testaamaan uutta Narciso Rodriguezin Narciso Ambrée -hajuvettä! Jumalallinen tuoksu sensuelleilla  frangipani-kukan, ylang-ylang -eteerisen öljyn, myskin ja amberin tuoksunuoteilla.

 1. Narciso Ambrée 30 ml

  Narciso Rodriguez
  55,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Kukkiva & luonnollinen

GUCCI vie meidät jälleen maagiseen kukkivaan puutarhaan! Tällä kertaa GUCCI Bloom Profumo Di Fiori -hajuveden avulla, joka tuoksuu vihreälle ja luonnolliselle. Hajuvedestä löytyvät kukkivat tuberoosauutteen, jasmiinin nupun sekä arabialaisen jasmiinin tuoksunuotit, jotka yhdistyvät eteerisen ylang-ylang -öljyn intensiiviseen lämpöön ja makeuteen. Tuoksun rikas pohja muodostuu santelipuusta, benzoinista ja myskistä.

 1. Bloom Profumo di Fiori 30 ml

  Gucci

Rohkea & viettelevä

Carolina Herrera Goodgirl Supreme vie sinut uusiin korkeuksiin. Viettelevä tuoksu mehukkaan gourmand-marjan, egyptiläisen jasmiinin, vetiverin ja kermaisen tonkapavun tuoksunuoteilla. Tämä tuoksu tuo kapinallisen puolesi esiin.

 1. Goodgirl Supreme 30 ml

  Carolina Herrera
  58,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Syksyn 2020 uutuustuoksut miehille

Intensiivinen fougére

Diesel Spirit Of The Brave Intense on intensiivisempi kuin alkuperäinen versio. Tuoksu kuuluu itämaisen Fougéren tuoksuperheeseen ja kyseessä on hyvin elegantti tuoksu. Sisältää lämpimän vaniljan, sypressin ja raikkaan omenan tuoksunuotit. Mielttömän hieno kultainen pullo – symboli menestyksestä ja eleganssista. Pullo on myös varustettu jalkapalloilija Neymar Jr:n ikonisella mustalla leijonatatuoinnilla korostamaan vahvuutta.

 1. Spirit of The Brave Intense 35 ml

  Diesel
  53,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Aromaattinen mestariteos

Lacoste Match Point on täynnä puisia ja aromaattisia tuoksunuotteja, Hajuvesi on sekoitus maskuliinisia vetiver-ruohon, kashmirin ja basilikan tuoksunuotteja, jotka yhdessä saavat aikaan uniikin tuoksun. Todellinen mestariteos, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Lämmin & mausteinen

Ralph Lauren Polo Red EdP on lämmin ja mausteinen tuoksu puisilla ainesosilla. Tuoksusta löytyy inkiväärin, salvian ja luonnonpuun tuoksunuotit. Ylellinen ja sensuelli tuoksu sinulle, joka etsit hieman extraa.

 1. Polo Red 40 ml

  Ralph Lauren
  65,95 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
Kerro ystävillesi!