Hyväntuoksuiset lahjat Hugo Bossilta

Katso joululahjavinkkimme Hugo Bossilta. Mikä hajuvesi sopii äidille tai siskolle, mikä isälle tai veljelle, ja mikä partnerille?

Joululahjavinkit

Äidille, siskolle tai parhaalle ystävälle

Boss Alive Hugo Bossilta on pirskahtelevan lämmin tuoksu, joka sopii niin äidille, siskolle kuin parhaalle ystävälle. Sensuelli tuoksu, josta löytyy raikkaan omenan, happaman mustan viinimarjan sekä lämpimän kanelin tuoksunuotit. Ne kohtaavat madagaskarin vaniljan, arabialaisen jasmiinin sekä timjamin tuoksunuotit. Täydellinen lahja jollekin, joka arvostaa itsevarmuutta ja eleganssia.

Tyttöystävälle

Viettelevän ihastuttava ja flirttaileva The Scent for Her tasapainottelee hedelmäisten sekä kukkaisten tuoksunuottien välillä. Tämä tekee tuoksusta erittäin puoleensavetävän ja samalla leikkisän. Latvatuoksuna vallitsee pehmeän mehukas persikka, joka yhdessä sydäntuoksun makean hunajan ja kukkivan freesian kanssa tekee tuoksusta mielenkiintoisen. Nämä tuoksunuotit yhdistettynä pohjatuoksun kaakaopapuihin saavat aikaan vastustamattoman vetovoimaisen naisten hajuveden, jonka suosiota emme ihmettele yhtään.

Veljelle tai isälle

Boss Bottled on lanseerauksestaan lähtien ollut yksi Suomen myydyimmistä tuoksuista. Tuoksusta on helppo pitää, ja se sopii yhtä hyvin veljelle, isälle kuin poikaystävällekin. Tuoksu avautuu sitrushedelmien, luumun ja omenan yhdistelmällä, joka tuoksun sydämessä tapaa kanelin ja mahongin. Pohjatuoksuna Boss Bottledissa hurmaavat vaniljan, santelipuun ja vetiverin sensuellit sävyt.

Sporttiselle miehelle

Henkilölle, joka jo valmiiksi pitää Boss Bottled -tuoksusta, mutta joka haluaa ripauksen lisää raikkautta, Boss Bottled Tonic on hyvä vaihtoehto. Tuoksu on täydellinen yhdistelmä originaalin version lämpimiä tuoksunuotteja sekä raikasta sitrusta. Inkivääri ja greippi tuovat viileään latvatuoksuun odottamattoman vivahteen, mikä voimistuu hajuveden mausteisilla sydännuoteilla; neilikalla, geraniumilla ja kanelilla.

Rohkealle miehelle

Mikäli etsit intensiivisempää Boss Bottled -versiota, Boss Bottled EdP -hajuvedessä on enemmän  voimakkuutta ja luonnetta. Omena ja bergamotti yhdessä mustapippurin ja tumman vetiverin kanssa saavat aikaan savuisen ja nahkaisen nimikkotuoksun.

Poikaystävälle

Boss The Scent on puoleensavetävä tuoksu, joka sopii erinomaisesti poikaystävälle! Tämä maskuliininen tuoksu sisältää mausteisen inkiväärin, ainutlaatuisen Maninka-hedelmän, ajattoman laventelin sekä seksikkään nahan tuoksunuotit.

Shoppaile Hugo Boss -tuoksulahjat täältä

 1. BOSS Alive 30 ml

  Hugo Boss
 2. Boss Bottled 30 ml

  Hugo Boss
 3. Boss Bottled Tonic 50 ml

  Hugo Boss
 4. Boss Bottled 50 ml

  Hugo Boss
  69,90 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja
 5. Boss The Scent 50 ml

  Hugo Boss
Kerro ystävillesi!