BOSS Alive – kevään ihastuttavin uutuustuoksu

Löydä BOSS Alive - ainutlaatuisen voimaannuttava uutuustuoksu naisille. Hajuveden hedelmäiset ja puiset nuotit kietoutuvat täydelliseksi yhdistelmäksi vaniljan aromien kanssa tehden tuoksusta vastustamattoman.

Nordicfeelin trenditiimi

BOSS Alive – inspiraatio tuoksun takana

BOSS Perfumes esittelee BOSS Alive -tuoksun, joka on rohkeiden naisten luoma hajuvesi kaikille pelottomille naisille. Tuoksun on luonut parfymööri Annick Ménardo. BOSS Alive on luotu innostamaan kaikkia maailman naisia elämään täyttä elämää omilla ehdoilla. Hajuveden houkutteleva tuoksu huokuu naisellisuutta, voimakkuutta ja karismaa – ominaisuuksia, joita BOSS-nainen arvostaa ja vaalii elämässään. BOSS Alive -kampanjassa nostetaan esiin neljä lahjakasta naista: Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine ja Chloe Bennet. Kampanjassa nämä sankarittaret kertovat siitä, mikä saa heidät tuntemaan itsensä eläväiseksi ja voittamattomaksi. Tuoksun mainosvideo nostaa esiin energiaa hehkuvia naisia, jotka nauttivat elämästään ja arkipäivästään Los Angelesissa. BOSS Alive on luotu inspiroimaan naisia rohkeuteen, voittamattomuuteen ja elämän kirjavien sekä rikkaiden sävyjen tavoitteluun.

BOSS Alive – vastustamattoman tuoksun rakenne

BOSS Alive on tuoksu, joka on luotu naisilta naisille. Hajuvesi säteilee itsevarmuutta ja eleganttia naisellisuutta. Tuoksun hedelmäiset nuotit yhdistyvät vastustamattomasti puisiin aromeihin, jotka puolestaan sulautuvat yhteen lämpimän vaniljan kanssa, luoden täydellisen houkuttelevan lopputuloksen. Tämä ainutlaatuinen hajuvesi on todellinen voimatuoksu! Hajuveden alkutuoksu ottaa valtaansa mustaviinimarjojen kirpeillä ja omenan energisillä aromeilla. Alkutuokussa erottuvat myös makeat auringon paahtamat luumut sekä kaneli ja vanilja. Hajuveden sydäntuoksu muodostuu lumoavan arabianjasmiinin ja timjamin nuoteista. Sydäntuoksuun syvyyttä luovat setripuun ja santelipuun tuoksunuotit. Nautinnollisen hajuveden viimeistelevät tyylikkäät nutkansypressin ja oliivipuun nuotit.

BOSS Alive

 1. BOSS Alive 30 ml

  Hugo Boss
 2. Alive Deo Spray 100 ml

  Hugo Boss
 3. Alive Shower Gel 200 ml

  Hugo Boss
  33,95 € Loppuunmyyty
Kerro ystävillesi!