Rakastatko suklaata? Tutustu näihin hajuvesiin

Haluaisitko hajuveden, jonka tuoksu muistuttaa suklaasta? Tässä listaamme neljä suosikkihajuvettä, jotka tuoksuvat yhtä herkulliselta kuin suklaa.

Boss The Scent Private Accord

Puoleensavetävä, houkutteleva ja aivan ihana! Boss The Scent Private Accord on suklaisten tuoksujen numero yksi! Tuoksu pohjautuu syvään Cacao Absoluten viettelevyyteen. Tuoksusta löytyy myös paahdetun tonkapavun, mandariinin ja osmanthuksen tuoksunuotit.

Lady Million Privé

Paco Rabannen Lady Million Privé on uskomattoman puoleensavetävä tuoksu. Tuoksunuotteina ovat kaakao, hunaja sekä vanilja. Tuoksusta löytyy vähän kaikkea: makeutta, puista tuoksua ja lämpimyyttä.

Carolina Herrera Good Girl

Tätä ultrafeminiinistä tuoksua on vaikea lyödä! Carolina Herreran Good Girl koostuu joukosta vietteleviä tuoksunuotteja. Tuoksusta löytyy muun muassa kaakao, paahdettu kahvi sekä tonkapavut.

  1. Good Girl 30 ml

    Carolina Herrera

Lancôme Trésor La Nuit

La Nuit Trésor on vuonna 2015 julkaistu naisellinen tuoksu, jonka ominaisluonteen luovat syvät ja sensuellit herkkusävyt. Tämä tuoksu on täydellinen valinta seksikkäälle yön kuningattarelle. Tuoksu avautuu päärynän, bergamotin ja mandariinin mehukkaalla puraisulla, joka tuoksun sydämessä tapaa ruusun, passionhedelmän, mansikan ja vaniljan sävyt. Lopuksi La Nuit Trésorin sitovat yhteen patsuli, papyrus, suitsuke, litsi, suklaakonvehdit, vanilja, toffee, kahvi, lakritsi ja kumariini.

  1. Trésor La Nuit 30 ml

    Lancôme
Kerro ystävillesi!