Beauty Trial Lab – Testasimme uudet miesten hajuvedet

Tervetuloa mukaan Beauty Trial Lab -testikorneriimme, jossa olemme paneutuneet kauden uusimpiin miesten hajuvesiin. Tässä artikkelissa tutustumme näiden tuoksuvaihtoehtojen ominaisuuksiin ja tuoksuprofiileihin.

Tervetuloa Beauty Trial Labin uuteen artikkeliin, jossa testasimme tällä kertaa uudet miesten hajuvedet. Läpikäymme suosikkimme huolellisesti ja kuvailemme tuoksujen eri sävyjä, jotta sinä voit valita parhaan tuoksun juuri sinulle. Psst. Artikkelin naisten hajuvesistä löydät täältä.

 1. Layton Exclusif 75 ml

  Parfums de Marly

  Parfums de Marly Leyton EdP on hienostunut, koukuttava ja lumoava tuoksu, joka vaihtelee lämpimän ja viileän välillä elegantilla sekoituksellaan. Se avautuu bergamotin ja laventelin raikkaalla purskahduksella, joka jatkuu mausteiden sydämenä ja päättyy santelipuun ja vaniljan pohjatuoksuun. Kyseessä on ajaton ja tyylikäs tuoksu, joka sopii erityisesti henkilölle, joka arvostaa ainutlaatuisuutta ja haluaa erottua joukosta. Hajuveden tyylikäs ja ylellinen profiili tekee siitä hyvän valinnan erikoistilaisuuksiin kuten häihin.

 2. The Scent Elixir Parfum 50 ml

  Hugo Boss

  Hugo Boss The Scent Elixir For Him on tuoreimman BOSS-tuoksuduon miesten versio. Tämä kiehtova hajuvesi yhdistelee mausteisten ja puisten aromien voimakkuuden luoden maskuliinisen, magnetisoivan ja elegantin tuoksun. Erottelevina ominaisuuksina ovat sen rikas, syvä ja intensiivinen luonne, joka antaa tunteen ylellisyydestä ja erottuvuudesta. Tämä tuoksu on omiaan miehelle, joka haluaa jättää ikimuistoisen vaikutelman. Sensuelli hajuvesi on luonnollisesti täydellinen match miesten tuoksun kanssa ja sopii loistavasti iltakäyttöön.

 3. Bad Boy Cobalt Elixir 10 ml

  Carolina Herrera

  Carolina Herreran Bad Boy Cobalt Elixir on super hyväntuoksuinen miesten tuoksu, joka on juhlava ja sopii kaikille. Tuoksun latvanuotit ovat mustapippuri ja salvia; sydännuotit ovat tryffeli ja puun vivahteet; pohjanuotit ovat vanilja ja olibaani-puu. Tuoksun intensiivinen ja moniulotteinen luonne tekee siitä myös täydellisen valinnan ilta- ja erityistilaisuuksiin.

 4. Molecule 01 30 ml

  Escentric Molecules

  Escentric Molecules Molecule 01 EdT on ainutlaatuinen ja minimalistinen unisex-hajuvesi, joka sisältää vain yhden ainesosan, Iso E Super -molekyylin. Tämä puumainen ja hieman pippurinen tuoksu ei ole perinteinen hajuvesi, vaan se vuorovaikuttaa ihon kanssa luoden henkilökohtaisen ja uniikin tuoksun, joka vaihtelee käyttäjän oman kemian mukaan. Tuoksu on tunnettu myös siitä, että sen käyttäjä ei välttämättä haista sitä itse, mutta muut kylläkin tunnistavat sen. Tuoksu sopii erityisesti henkilölle, joka arvostaa yksinkertaisuutta ja etsii jotakin ainutlaatuista ja persoonallista. Sen sukupuolineutraali luonne tekee siitä sopivan sekä miehille että naisille.

 5. Born In Roma Uomo Green Stravaganza 50 ml

  Valentino

  Valentinon Born in Roma Uomo Green Stravaganza Perfume on kevään raikkaimman tuoksuduon miesten versio. Erittäin trendikäs hajuvesi hurmaa raikkaudellaan ja sopii täydellisesti esimerkiksi salitreenin jälkeisen raikastavan suihkun jälkeen käytettäväksi. Sitruksisen ja aromaattisen tuoksun latvanuotti on kalabrialainen bergamotti; sydännuotti on kahvi; pohjanuotti on vetiver. Tässä elinvoimaisessa tuoksussa yhdistyvät Rooman urbaani energia ja itsevarma maskuliinisuus, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön sekä erityistilaisuuksiin.

 6. K By Dolce&Gabbana Intense 50 ml

  Dolce & Gabbana

  K by Dolce & Gabbana EdP Intense on kuninkaallisen tuoksuduon karismaattinen ja maskuliininen versio. Hajuvedessä on syvä ja voimakas tuoksu, joka on täynnä italialaista karismaa ja aistillisuutta. Latvanuottina on sahrami; sydännuottina on viikuna; pohjanuottina on nahka. Tämä tuoksu on ihanteellinen modernille ja persoonalliselle miehelle, joka tunnistaa laadukkaan hajuveden. Sopii täydellisesti juhliin ja iltakäyttöön, mutta myös tuomaan ripauksen ylellisyyttä arkipäiviin.

 7. Vetiver Musc For Him 50 ml

  Narciso Rodriguez

  Narciso Rodriguez Vetiver Musc For Him on aromaattinen, puinen ja raikkaan mausteinen uutuushajuvesi miehille. Tuoksu avautuu sypressin, kardemumman ja muskottipähkinän vivahteilla. Tuoksun sydän koostuu myskistä, bourbonin geraniumista, laventelista, punalevästä ja olibaani-puusta. Pohjanuotit ovat vetiver, patsuli ja setri. Erittäin hurmaava ja miellyttävä tuoksu sopii moderneille miehille, jotka arvostavat elegantteja ja moniulotteisia tuoksuja ja jotka haluavat ilmaista yksilöllisyyttään hienostuneella tavalla. Sopii hyvin ilta- ja erityistilaisuuksiin.

 8. This Is Really Him! Intense 50 ml

  Zadig & Voltaire

  Zadig & Voltaire This Is Really Him! on puinen ja sitruksinen miesten hajuvesiuutuus. Tuoksun latvanuotit ovat greippi ja sitruuna; sydännuotit ovat appelsiininkukka ja metalliset vivahteet; pohjanuotit ovat meripihkapuu ja Palo Santo -puu. Kyseessä on monipuolinen tuoksu, joka toimii useissa eri tilaisuuksissa. Sitrushedelmäiset latvanuotit antavat energisen ja raikkaan alun, mikä tekee tuoksusta hyvän valinnan päivittäiseen käyttöön, esimerkiksi töihin tai kaupungille.

 9. Hugo Intense 125 ml

  Hugo Boss

  Artikkelin toinen tuoksu suosikkimerkiltä Hugo Bossilta. Täydellisen freesi, raikas ja piristävä kevättuoksu on ihanan sporttinen ja sopiikin hyvin treenin jälkeisen suihkun jälkeen käytettäväksi. Tuoksun latvanuotit ovat punainen omena, lime, kaneli ja verigreippi; sydännuotit ovat geranium ja punainen timjami; pohjanuotit ovat nahka, setri ja patsuli. So fresh!

 10. French Leather 75 ml

  Memo Paris

  Memo Paris French Leather on ylellinen unisex-hajuvesi, joka yhdistää erilaisia elementtejä luoden samalla kertaa sekä kevyen että syvän tuoksuprofiilin. Tuoksun avaus on mehukas ja raikas lime, jota seuraa sydäntuoksut: vaaleanpunainen pippuri, vihermanteli ja salvia. Kaikki nämä elementit tuovat tuoksuun mausteisen ja modernin sävyn. Tuoksun pohjalla on ruskea myski ja runsas nahka, jotka luovat syvän ja intensiivisen jälkivaikutuksen. Tämä kontrasti tekee French Leatherista mieleenpainuvan ja monikerroksisen tuoksun. Sopii naisille ja miehille, jotka arvostavat hienostuneita ja erottuvia tuoksuja. Hajuveden mukaansatempaava ja elinvoimainen luonne tekee siitä ihanteellisen niin päivä- kuin iltakäyttöönkin.

Kerro ystävillesi!