Beauty Trial Lab – Testasimme uudet hiustenhoitotuotteet

Tervetuloa Beauty Trial Labiin! Tässä artikkelissa testaamme ja arvioimme uusimmat hiustenhoitotuotteet.

Otimme selville, mitkä tuotteet todella toimivat ja ansaitsevat paikkansa päivittäisessä hiustenhoitorutiinissasi. Valmistaudu löytämään uudet suosikkisi ja inspiroidu kokeilemaan jotain uutta!

*Testaajana pohjoismaisen ohuen/hennon ja helposti latistuvan hiuslaadun omaava henkilö, joka värjää hiuksiaan (tumman ruskea) säännöllisesti.

 1. Botanical Repair Bond-Building Flash Treatment 150 ml

  Aveda

  Suihkussa käyettävä silikoniton ja vegaaninen pikahoito hiuksille, joka toimii vain sekunneissa. Erittäin iso plussa siitä, että vaikutusaika on vain sekunteja eikä poishuuhtelua tarvitse odottaa suihkussa esim 10 minuuttia. Yksi käyttökerta riittää siihen, että hiuksista tulee välittömästi ihanan sileät ja kiiltävät. tuoksuu yrttisille aromeille ja eteerisille öljyille.

 2. Color Control Shampoo 200 ml

  Aveda

  Erittäin hyvä 100% vegaaninen uutuusshampoo värjätyille hiuksille. Sopii täydellisesti omille hennoille ja värjätyille hiuksilleni. Shampoo auttaa pitämään värin kirkkaana. Hiuksista tulee ihanan puhtaan tuntuiset ja eloisat. Ei lainkaan latista hiuksia. Ihana tuoksu, joka kestää hiuksissa pitkään.

 3. Première 250 ml

  Kérastase

  Jälleen yksi ehdoton lisäys hiustenhoitorutiiniini, jota on selvästi ennen laiminlyöty liikaa. Se on esishampoo-käsittely rakastamaltani brändiltä, joka poistaa kalkin ja korjaa täysin kaikenlaiset vaurioituneet hiukset. Hiukset jäävät vahvemmiksi, terveemmän näköisiksi ja kiiltävämmiksi - ikään kuin uudistuneiksi. Tuoksukin on miellyttävän puhdas. Kérastaselle annan 10 ylimääräistä pistettä siitä, että he ovat varmistaneet tuotepakkausten päivityksen yhteydessä, että kaikissa hiustenhoitotuotteissa on selkeästi ilmoitettu englanniksi, onko kyseessä huuhtouttuva vai jätettävä hoitotuote.

 4. Première 250 ml

  Kérastase

  Täydellinen shampoo minulle, jonka hiukset katkeilevat helposti, sillä se auttaa tekemään hiuksista vahvemmat. Puhdistaa hiukset tehokkaasti jo yhdellä shampoopesulla – koska olen käyttänyt ensin sarjan pre-shampoota. Sama miellyttävä raikas ja puhdas tuoksu.

 5. Première 200 ml

  Kérastase

  Première-tuotesarjan hoitoaine poistaa kalkin ylikertymää, joka vaikuttaa käsiteltyihin hiuksiin, ja korjaa vauriot kaksivaikutteisesti palauttaen pehmeyden, kosteuden ja vahvuuden. Jättää hiukset ihanan pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi.

  43,90 € Loppuunmyyty
 6. Première 200 ml

  Kérastase

  Première-sarjan hiusnaamio tekee mitä lupaakin eli ehkäisee hiusten katkeilua ja selkeästi korjaa hiusten pintaa.

 7. Première 90 ml

  Kérastase

  Hiuksiin jätettävä korjaava hiusseerumi, joka ehkäisee hiusten katkeilua ja ehkäisee tehokkaasti hiusten pörröisyyttä. Hiuksista tulee ihanan kiiltävät ja hyvinvoivat. Kokonaisuudessaan Première on upea tuotesarja.

Kerro ystävillesi!