Curly Girl approved – Parhaat hiusgeelit kiharoiden muotoiluun

Hiusgeeliä pidetään yleisesti lyhyiden hiusten tuotteena, mutta se toimii erinomaisesti myös kiharoiden hiusten muotoilussa ja viimeistelyssä. Geeli antaa joustavaa pitoa ja korostaa kauniisti kiharoiden luonnollista muotoa. Esittelemme tässä artikkelissa suosikkigeelimme kiharoille hiuksille.

Kiharapäiden rakastamassa Curly Girl -metodissa suositaan tuotteita, jotka eivät sisällä hiuksiin kertyviä, veteen liukenemattomia silikoneja. Nykyaikana monet tuotteet sisältävät jo lähtökohtaisesti hiuksesta veden mukana poistuvia silikoneja, mutta helpointa tavalliselle kuluttajalle on valita tuotteita, joissa ei ole silikoneja lainkaan. Seuraavaksi jaamme vinkkejä hiusgeelin käyttöön kiharille hiuksille sekä esittelemme suosikkimme valikoimastamme.

Hiusgeelin käyttö kihariin hiuksiin

Hiusgeelin käyttö Curly Girl -metodissa ei ainoastaan tarjoa tukea ja joustavuutta kiharoille, vaan myös lukitsee hiuksiin pesun ja kosteuttavien tuotteiden vaikutuksen. Tätä varten geeli levitetään runsaasti hiuksiin ja annetaan kuivua luonnollisesti.

pesun aikana ja jälkeen käytettyjä, kosteuttavia ainesosia. Tämän vuoksi geeliä levitetään hiuksiin runsaasti ja hiusten annetaan kuivua geelimassan kanssa. Kun hiukset ja geeli kuivuvat, muodostuu hiusten pinnalle kova kuori, niin sanottu ”cast”. Tämä kuori puristellaan rikki, jolloin kiharoihin jää kaunis, kiiltävä pinta ja ilmava pito.

Kun geeli on levitetty hiuksiin oikein ja kuori puristeltu onnistuneesti rikki, on hiuksia helppo freesata seuraavana päivänä suihkuttamalla niihin vettä. Vesi ikään kuin aktivoi hiusgeelin uudelleen, jolloin kiharat saavat selkeämmän muodon. Suihkuttelu-kikka vähentää myös pesun tarvetta, kun hiukset saa raikastettua yksinkertaisella toimenpiteellä.

 

 1. EIMI 125 ml

  Wella Professionals

  Wella Professionalsin EIMI-hiusgeeli on koostumukseltaan riittoisa ja sen jämäkän geelimäinen koostumus suojaa kiharoita myös UV-säteilyltä. Erityisen hyvä vaativille, voimakasta tukeva kaipaaville kiharoille ja paksuille hiuksille.

 2. Studio Line Mineral & Control 24h Invisible Clean Gel 150 ml

  L'Oréal Paris

  L'Oréal Paris Studio Line Mineral & Control 24h Invisible Clean Gel on todellinen Curly Girl -piirien klassikko, jota suositellaan kaikille kiharatyypeille tuomaan pitoa. Helposti levittyvä, pehmeä geeli sulautuu hiuksiin ja edullinen hinta ilahduttaa kassalla.

 3. Curly Xclusive Anti Frizz Curl Gel 200 ml

  Id Hair

  Id Hairin Curly Xclusive Anti-Frizz Gel antaa pitkäkestoiset ja selkeät kiharat ilman pörröisyyttä. Bouncy curls are waiting for you!

 4. Coils & Curls 125 ml

  Maria Nila

  Maria Nilan Weightless Curl Definer -muotoilugeeli erottelee ja selkeyttää kiharat ja antaa kevyen pidon tuntumatta raskaalta. Tämä tuote kosteuttaa ja hoitaa hiuksia, jättäen ne pehmeiksi ja häivyttäen pörröisyyttä.

 5. Healing Curls Curl Flex 200 ml

  L'ANZA

  L'ANZA:n Healing Curls Curl Flex Memory Gel antaa selkeät, joustavat ja kimmoisat kiharat. Geeli muodostaa kiharat ilman tuotejäämiä – hiukset eivät tunnu jäykiltä tai tahmeilta.

Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita hiusgeelejä, joista moni sopii täydellisesti Curly Girl -metodiin.

Kerro ystävillesi!