Parhaat kuivashampoot

Tämä artikkeli on sinulle, joka etsit täydellistä kuivashampoota – sitä ainoaa oikeaa, jonka kanssa jakaa arjen kiireiset hetket. Nordicfeelin trenditiimi testasi koko joukon kuivashampoita ja listasi TOP 5 suosikkia!

NordicFeel Lifestyle

Kuivashampoot TOP 5

Vegaaninen valinta

Maria Nila Dry Shampoo

Maria Nila Dry Shampoo on lyhyesti kuvailtuna täydellinen kuivashampoo. Herkullisen tuoksuinen kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuutta ja tuo tilalle upeaa tuuheutta. Tuuheuttava koostumus ja ihana tuoksu tekevät lopputuloksesta koukuttavalla tavalla raikkaan. Iso plussa 100 % vegaanisista raaka-aineista.

Arvosana: 5/5

Sävyttävä kuivashampoo

Batiste Dry Shampoo

Vaaleanruskeaa sävyä hiuksiin tuova Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette sopii täydellisesti ruskeahiuksisille kaunottarille. Häivytä tyvikasvu ja raikasta hiuspohjaa pesujen välillä – kaikki yhdellä ja samalla tuotteella! Mukavan makea tuoksu maustaa myös tummanruskea Dark & Deep Brown sekä vaaleaa Light & Blonde -sävyä.

Arvosana: 4,8/5

Tuuheutta ja tekstuuria

Löwengrip Good To Go

Löwengrip Good To Go on voimakkaasti tuuheuttava kuivashampoo, joka antaa muotoiluun sopivaa rakennetta kaikille hiuslaaduille. Tehokas kuivashampoo poistaa rasvaisuutta ja raikastaa hiukset muutamalla suihkauksella. Väritön kuivashampoo sopii kaikille hiussävyille.

Arvosana: 4,6/5

Ohuille hiuksille

Sebastian Drynamic

Sebastian Drynamic -kuivashampoo raikastaa hiukset ja antaa runsaasti rakennetta – täydellinen valinta ohuille ja liukkaille hiuksille. Suihkuta kuivashampoota kevyesti, muotoile ja ihastu. Lisää vasta, kun olet varma, että hallitset hiustesi saaman huomion! Miellyttävä, kevyt tuoksu.

Arvosana: 4,6/5

Ihanan raikas

Batiste Dry Shampoo Cherry

Batisten kuivashampoot uivat trenditiimin liiveihin ja tulivat kaappiimme jäädäkseen. Herkullisesti kirsikalta tuoksuva Dry Shampoo Cherry on naisellinen valinta ja ihanaan retrokuosiin puettu kuivashampoo raikastaa hiukset hetkessä. Helppo, tehokas ja koukuttava!

Arvosana: 4,3/5

Kerro ystävillesi!