Parhaat kuivashampoot

Tämä artikkeli on sinulle, joka etsit täydellistä kuivashampoota – sitä ainoaa oikeaa, jonka kanssa jakaa arjen kiireiset hetket.

NordicFeel Lifestyle

Vegaaninen valinta

Maria Nila Dry Shampoo

Maria Nila Dry Shampoo on lyhyesti kuvailtuna täydellinen kuivashampoo. Herkullisen tuoksuinen kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuutta ja tuo tilalle upeaa tuuheutta. Tuuheuttava koostumus ja ihana tuoksu tekevät lopputuloksesta koukuttavalla tavalla raikkaan. Iso plussa 100 % vegaanisista raaka-aineista.

Arvosana: 5/5

 1. Dry Shampoo 100 ml

  Maria Nila

  Vegaaninen, tehokas, antaa volyymia

Sävyttävä kuivashampoo

Batiste Dry Shampoo

Vaaleanruskeaa sävyä hiuksiin tuova Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette sopii täydellisesti ruskeahiuksisille kaunottarille. Häivytä tyvikasvu ja raikasta hiuspohjaa pesujen välillä – kaikki yhdellä ja samalla tuotteella! Mukavan makea tuoksu maustaa myös tummanruskea Dark & Deep Brown sekä vaaleaa Light & Blonde -sävyä.

Arvosana: 4,8/5

 1. Dry Shampoo Medium & Brunette 200 ml

  Batiste

  Ruskea, raikas, saatavilla eri sävyissä

Tuuheutta ja tekstuuria

Löwengrip Good To Go

Löwengrip Good To Go on voimakkaasti tuuheuttava kuivashampoo, joka antaa muotoiluun sopivaa rakennetta kaikille hiuslaaduille. Tehokas kuivashampoo poistaa rasvaisuutta ja raikastaa hiukset muutamalla suihkauksella. Väritön kuivashampoo sopii kaikille hiussävyille.

Arvosana: 4,6/5

 1. Good To Go 250 ml

  Löwengrip

  Tuuheuttava, helppo, raikastava

Ohuille hiuksille

Sebastian Drynamic

Sebastian Drynamic -kuivashampoo raikastaa hiukset ja antaa runsaasti rakennetta – täydellinen valinta ohuille ja liukkaille hiuksille. Suihkuta kuivashampoota kevyesti, muotoile ja ihastu. Lisää vasta, kun olet varma, että hallitset hiustesi saaman huomion! Miellyttävä, kevyt tuoksu.

Arvosana: 4,6/5

Ihanan raikas

Batiste Dry Shampoo Cherry

Batisten kuivashampoot uivat trenditiimin liiveihin ja tulivat kaappiimme jäädäkseen. Herkullisesti kirsikalta tuoksuva Dry Shampoo Cherry on naisellinen valinta ja ihanaan retrokuosiin puettu kuivashampoo raikastaa hiukset hetkessä. Helppo, tehokas ja koukuttava!

Arvosana: 4,3/5

 1. Dry Shampoo Cherry 200 ml

  Batiste

  Ihanan tuoksuinen, helppo

Kerro ystävillesi!