Testin parhaat kuivashampoot

Tämä artikkeli on sinulle, joka etsit täydellistä kuivashampoota! Me NordicFeelillä olemme testanneet useita vaihtoehtoja ja tässä listaamme meidän TOP 4 kuivashampoot!

NordicFeel Lifestyle

Kuivashampoiden TOP 4

Vegaaninen tuote

Maria Nila Dry Shampoo

Dry Shampoo Maria Nilalta on täydellinen kuivashampoo, joka vie rasvaisuuden pois antaen samalla upeaa volyymia hiuksille. Tuoksu on miellyttävä ja tekee lopputuloksesta raikkaan. Suuri plussa siitä, että tuote sisältää 100 % vain vegaanisia raaka-aineita.
Arvosana: 4,8/5

Budjettituote eri hiussävyille

Batiste Dry Shampoo

Dry Shampoo Medium & Brunette Batistelta on vaalen ruskea ja sopii siksi täydellisesti bruneteille. Tuote saa lisäpisteitä siitä, että sitä käyttämällä hiukset tuntuvat luonnollisen raikkailta. Tuoksu on mukavasti aika makea.
Tuotetta löytyy myös tummanruskeassa sävyssä: Dark&Deep Braun ja vaaleassa sävyssä: Light & Blonde.
Arvosana: 4,7/5

Kaunista volyymia ja tekstuuria

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

Dryclean Dry Shampoo Lernbergeriltä sopii parhaita hiustyypeille, jotka kaipaavat lisävolyymiä ja rakennetta. Se antaa hiuksille uskomatonta volyymiä ja tuotetta voi käyttää koko hiuksen pituudelta. Tuotteessa on ihana bergamotin, päärynän, omenan ja vaniljan tuoksu.
Tuotetta löytyy myös ruskealla pigmentillä: Dryclean Dry Shampoo (Brown) sekä mustalla pigmentillä: Dryclean Dry Shampoo (Black).

Arvosana: 4,4/5

Täydellinen ohuille hiuksille

Sebastian Drynamic

Drynamic Sebastianilta poistaa rasvaisuuden tunteen ja antaa hiuksille runsaasti rakennetta – täydellinen sinulle, jolla on ohuet ja liukkaat hiukset. Suihkuta kevyesti, ellet halua reilusti tekstuuria hiuksiin. Hyvä ja miellyttävä tuoksu, joka ei ole liian voimakas.
Arvosana: 4,3/5

Dry Shampoo 250ml

Maria Nila
Lue enemmän

Dry Shampoo Medium & Brunette 200ml

Batiste
Lue enemmän

Dryclean Dry Shampoo (Brown) 300ml

Lernberger Stafsing
Lue enemmän

Drynamic Dry Shampoo 212ml

Sebastian
Lue enemmän
Kerro ystävillesi!