Toplista: 10 kosteuttavaa hiusnaamiota

Listaamme kymmenen kosteuttavaa hiusnaamiota, jotka pelastavat kuivat kutrit. Hiustenhoitotuotteiden joukosta löytyy monia vaihtoehtoja, jotka voivat palauttaa hiusten kosteustasapainon ja tehdä niistä elinvoimaiset ja kiiltävät.

Kylmän ja kuivan talvikelin vaikutus hiuksiin voi olla haastava. Onneksi on olemassa useita tehokkaita hiusnaamioita, jotka voivat auttaa kosteuttamaan ja elvyttämään kuivia talvihiuksia. Tässä top 10 -lista kosteuttavista hiusnaamioista, jotka tarjoavat helpotusta ja hoitoa juuri tähän vuodenaikaan. Näiden tuotteiden avulla voit säilyttää hiustesi terveen ja kiiltävän ulkonäön, vaikka ulkona paukkuisikin pakkasta.

Toplista: Hiusnaamiot

 1. 1

  Hair Food Banana Mask 400 ml

  Garnier

  Hiusnaamio kuiville hiuksille, joka ravitsee intensiivisesti samalla kun se tekee hiuksista pehmeät ja helpommin selvitettävät.

 2. 2

  FUKT 200 ml

  Björk

  Intensiivisesti kosteuttava hiusnaamio kuiville, pörröisille ja värjätyille hiuksille

 3. 3

  True Soft 250 ml

  Maria Nila

  Hiuksia pehmentävä hiusnaamio, joka kosteuttaa ja vahvistaa hiussolukkoa tehokkaasti tehden hiuksista silkkisen sileät. Sisältää arganöljyä, joka vähentää hiusten pörröisyyttä ja staattista sähköisyyttä samalla tuoden hiuksiin upean kiillon.

 4. 4

  Money Masque 215 ml

  Color Wow

  Money Masque on erittäin kosteuttava hiusnaamio, joka sisältää runsaasti kasvipohjaisia ​​proteiineja, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita Välimeren alueelta. Ainesosien koostumus tekee hiuksistasi kiiltävät, kimmoisat ja antaa niille ylellisen tunteen.

 5. 5

  Moisture Recovery Treatment Balm 250 ml

  Joico

  Intensiivisesti kosteuttava hiusnaamio kuiville ja paksuille hiuksille. Se antaa hiuksille runsaasti kosteutta ja kimmoisuutta. Lisäksi tehohoito tekee hiuksista todella pehmeän tuntuiset.

 6. 6

  Moisture Hair Mask 200 ml

  Björn Axén

  Intensiivisesti kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille ja päänahalle. Rikastettu hyaluronihapolla ja anti-dehydration -teknologialla, joka ravitsee ja pehmentää hiuksia sekä antaa kiiltoa ja kiiltoa.

 7. 7

  All Soft 250 ml

  Redken

  Redken All Soft Heavy Cream on tehokas ja hoitava hiusnaamio kuiville ja hauraille hiuksille. Tämä hiusnaamion koostumus sisältää Redkenin Moisture Complex -ainesosayhdistelmän ja arganöljyä. Se antaa hiuksille säteilevää kiiltoa ja pehmeyttä.

 8. 8

  No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml

  Olaplex

  Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask on kevyt hiusnaamio, jonka vaikutus ulottuu syvälle hiukseen. Patentoidun Olaplex Bond Building Technology -teknologian ansiosta korjaavan hiusnaamion tiivistetty koostumus antaa hiuksiin kiiltoa ja täyteläisyyttä hoitaen ja pehmentäen vaurioituneita hiuksia.

 9. 9

  Deep Repair Hair Masque 500 ml

  Nioxin

  Ammattilaistasoinen hiusnaamio on erityisesti kehitetty hoitamaan hiustenlähtöä samalla hoitaen kuivia ja/tai värjättyjä hiuksia syvältä.

 10. 10

  INVIGO Enrich Mask 150 ml

  Wella Professionals

  Tehokosteuttava hiusnaamio. Sopii erityisesti kuiville ja stressaantuneille hiuksille. Nutri-Enrich-koostumus sisältää goji-marjaa, joka antaa hiuksille uutta elinvoimaa ja vahvistaa niitä.

Täältä löydät kaikki ravitsevat, hoitavat ja kosteuttavat hiusnaamiot.

Kerro ystävillesi!