Antonio Axu

Säilytä hiustesi kylmä sävy Antonio Axun avulla

Antonio Axu on Ruotsissa hyvin tunnettu parturikampaaja, ja hänen tuotemerkkinsä tarjoaa korkealaatuisia, ylellisiä ja leikkisiä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Täällä kerromme parhaat vinkit säilyttää viileä sävy värjätyissä hiuksissa.

Antonio Axu

1. Syväpuhdistava shampoo

Jotta hopeashampoo pääsisi vaikuttamaan kunnolla tulee hiukset ensin pestä syväpuhdistavalla Pre-Toning Shampoolla.

Tämä shampoo ei vain puhdista hiuksiasi perusteellisesti vaan se myös hoitaa niitä vahvistavilla ainesosilla, jotka sekä kosteuttavat että suojaavat.

 1. Pre-Toning Shampoo Care & Prepare 300 ml

  Antonio Axu
  11,50 € Loppuunmyyty

2. Pese hiukset hopeashampoolla

Pese hiukset hopeashampoolla. Anna sen vaikuttaa 5-10minuuttia ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Antonio Axun hopeashampoota voi käyttää päivittäin, sillä se ei kuivata hiuksia.

Hopeashampoo neutralisoi epätoivottavia lämpimiä keltaisen ja oranssin sävyjä. Vaaleille hiuksille suositellaan Silver Shampoo Cool Purple -tuotetta ja ruskeille hiuksille Silver Shampoo Vibrant Blue -tuotetta.

 1. Silver Shampoo Cool Purple 300 ml

  Antonio Axu
 2. Silver Shampoo Vibrant Blue 300 ml

  Antonio Axu
  11,90 € Loppuunmyyty

3. Hopeahoitoaine

Mikäli haluat vilekäkin intensiivisemmän kylmän sävyn voit lopuksi käyttää hopeahoitoainetta. Levitä hopeahoitoainetta koko pituuksilta hiuspohjasta latvoihin ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia riippuen kuinka intensiivisen sävyn haluat saavuttaa.

 1. Silver Conditioner Cool Purple 300 ml

  Antonio Axu
 2. Silver Conditioner Vibrant Blue 300 ml

  Antonio Axu
  10,90 € Loppuunmyyty

4. Suojaa hiukset!

Joka kerta ennen kuin föönaat tai muotoilet hiuksesi lämpötyökalulla on tärkeää suojata hiukset lämpösuojalla. Heat Protection Spray suojaa hiukset samalla tehden niistä pehmeät ja helposti muotoiltavat. Tämä tuote tulisi löytyä jokaisesta kylpyhuoneesta.

 1. Heat Protection Spray 150 ml

  Antonio Axu
Kerro ystävillesi!