Myydyimmät syväpuhdistavat shampoot

Paras syväpuhdistava shampoo eli clarifying shampoo syväpuhdistaa tehokkaasti hiukset ja päänahan tasapainottaen samalla hiuspohjan talineritystä. Tästä artikkelista löydät parhaat shampoot muotoilutuotejäämien ja epäpuhtauksien poistamiseen.

Hiuksia hemmottelevien tehohoitojen käytöstä puhutaan jatkuvasti, mutta moni unohtaa täysin syväpuhdistavan shampoon. Syväpuhdistava shampoo voi kuitenkin olla yllättävänkin tarpeelliseksi osoittautuva tuote, kun sille vain antaa mahdollisuuden.

Syväpuhdistavan shampoon käyttöä ei todellakaan kannata unohtaa, sillä paitsi että sen avulla voidaan kirkastaa hiusväriä ja lisätä hiusten kiiltoa, voi se myös tehostaa hemmottelevien hiusnaamioiden vaikutuksia ja jopa parantaa muotoilutuotteiden tehoa. Jos hiukset näyttävät sameilta ja kampaus tuntuu jatkuvasti lattealta, kannattaa syväpuhdistavalle shampoolle antaa mahdollisuus.

Mikä syväpuhdistava shampoo on?

Syväpuhdistava shampoo auttaa puhdistamaan hiuksista niihin kertyneet epäpuhtaudet, ilmansaasteet, muotoilutuotteet ja esimerkiksi mineraalikertymät tavallista shampoota tehokkaammin. Saatavilla on erilaisia koostumuksia ja jotkut syväpuhdistavat shampoot ovat esimerkiksi tarkoitettu puhdistamaan erityisesti klooriveden rippeitä, jotka saattavat tuoda vaaleille hiuksille vihertäviä vivahteita. Tietyillä asuinalueilla vesi saattaa sisältää tavallista enemmän mineraaleja, jolloin hiuksiin kertyy jatkuvasti sameuttavia jäämiä.

Mitä hyöytyä syväpuhdistavan shampoon käytöstä on hiuksille?

Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista tehokkaasti kaiken sen, mihin tavallisen shampoon miedosti pesevä koostumus ei kykene. Jos käytät hiuksissa säännöllisesti muotoilutuotteita, saattavat ne kertyä hiuksiin samentamaan hiusväriä sekä jopa tekemään hiuksta raskaat ja latteat. Erityisesti hennot hiukset voivat iloita syväpuhdistavan shampoon hiuksille keveyttä tuovasta vaikutuksesta. Myös rasvoittuva hiuspohja hyötyy syväpuhdistavasta shampoosta, sillä se puhdistaa siitä talin tehokkaasti ja voi jopa auttaa pidentämään pesuvälejä. Erilaiset tehohoidot pääsevät lisäksi imeytymään paremmin hiuksiin, kun niiden pinta on puhdas.

Milloin syväpuhdistavaa shampoota kannattaa käyttää?

Jos käytät runsaasti hiustenmuotoilutuotteita, kannattaa syväpuhdistava shampoo sisällyttää viikottaiseen hiustenhoitoon. Parasta on puhdistaa hiukset ensin syväpuhdistavalla shampoolla ja hemmotella niitä sen jälkeen hiusnaamiolla. Jos käytät muotoilutuotteita hiuksissasi harvemmin, voi hiuksille riittää, että ne syväpuhdistetaan 1-2 kertaa kuukaudessa. Syväpuhdistava shampoo on myös erinomainen tuote käyttää hiuksissa ennen värjätystä tai permanenttia.

Voiko syväpuhdistavaa shampoota käyttää värjätyissä hiuksissa?

Koska syväpuhdistava shampoo pesee hiuksia tavallista shampoota tehokkaammin, voi se kuluttaa suoravärien väripigmenttejä ja siten haalistaa hiusväriä. Vaalennetuissa hiuksissa syväpuhdistava shampoo kirkastaa väriä, mutta mikäli hiuksiin on lisätty esimerkiksi kellertävyyttä neutralisoivia taittopigmenttejä, voi syväpuhdistava shampoo pestä myös ne mukanaan. Jos hiusvärisi tuntuu haalistuvan helposti, älä käytä syväpuhdistavaa shampoota liian usein.

Syväpuhdistavan shampoon voi kuitenkin yhdistää sävyttävän hiusnaamion pariksi, jolloin se raivaa hiusten pinnalta kaiken sävyä samentavan ja hiuksia latistavan. Näin naamion ravitsevat ainesosat voivat imeytyä hiuksiin tehokkaammin ja sävyä tuovat pigmentit pääsevät kiinnittymään hiuksiin paremmin sekä elävöittämään hiusväriä.

 1. No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo 250 ml

  Olaplex

  Olaplexin syväpuhdistava shampoo sisältää syväpuhdistusteknologian, joka ei pelkästään poista tuotejäämiä ja rasvaisuutta vaan se poistaa myös raskasmetalleja, mineraaleja, klooria ja epäpuhtauksia hiuksista sekä hiuspohjasta vain yhden käytön jälkeen. Shampoo säilyttää hiuksissa kosteuden ja välttämättömät hiusproteiinit.

 2. System 6 Cleanser 1000 ml

  Nioxin

  Ammattilaistason shampoo, joka poistaa talia, tuotejäämiä ja ympäristön jättämää likaa hiuspohjasta ja hiuksista. Lopputuloksena syväpuhdistetut ja tuuheat hiukset.

 3. Deep Cleansing Detox Shampoo 100 ml

  Löwengrip

  Syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hiuksiin ja hiuspohjaan kertyneitä epäpuhtauksia sekä tuotejäämiä ainutlaatuisen miselliteknologian avulla. Shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti kuivattamatta hiuksia tai hiuspohjaa.

 4. Cleant Mint Purifying Shampoo 250 ml

  Fudge

  Koe sulfaatiton, syväpuhdistava shampoo, joka tekee hiuspohjasta terveen ja raikkaan.

 5. Specifique 250 ml

  Kérastase

  Shampoo puhdistaa hiuspohjaa ja vähentää ylimääräistä rasvaa ja tuoksuja. Lisää tyven ilmavuutta 61% ja Jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

 6. Bc Clean Balance 250 ml

  Schwarzkopf Professional

  Syväpuhdistava shampoo, joka poistaa tuotejäämät, epäpuhtaudet ja ulkoiset epäpuhtaudet ja jättää hiukset raikkaiksi ja terveiksi.

 7. RENA 300 ml

  Björk

  Björkin raikkaan sitruksinen RENA-shampoo on hellävarainen syväpuhdistava shampoo, joka poistaa tehokkaasti tuotejäämät ja palauttaa hiuspohjan tasapainon. Rauhoittava koostumus sisältää limeä ja vihreää teetä, joka vähentää liiallista talintuotantoa ja ehkäisee hiuspohjan ongelmia. Shampoo vähentää kutinaa ja ärsytystä, ehkäisee hilsettä ja tekee hiuksista raikkaan tuntuiset.

 8. Volupt 250 ml

  Sebastian Professional

  Tehosta tuuheutta ja syväpuhdista ohuet hiukset Sebastian Professionalin Volupt -shampoolla. Pehmentäviä hiukkasia ja luonnollista bambu-uutetta sisältävä ammattimainen shampoo jättää hiukset tuuheiksi ja pehmeiksi.

 9. Clarifying Shampoo Three 300 ml

  Paul Mitchell

  Auttaa puhdistamaan hiuksista niihin kertyneen kloorin, raudan ja mineraalit, jotka saattavat samentaa hiusväriä. Syväpuhdistava shampoo sopii täydellisesti torjumaan klooriveden aikaansaamaa vihertävyyttä vaaleista hiuksista.

 10. Healing Colorcare 50 ml

  L'ANZA

  Erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty hellävarainen syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista kloorin, metallit, kemikaalit ym. kerrostumat. Shampoo sisältää aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat hiuksia ja samalla antavat tehokkaan UV-suojan.

Täältä löydät laajan valikoiman shampoita tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Kerro ystävillesi!