BJÖRK – Hiustenhoitoa, joka on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle

Etsitkö vegaanisia hiustuotteita, jotka ovat hyväksi sekä sinulle että ympäristölle? Silloin kannattaa tutustua ruotsalaiseen Björk-tuotemerkkiin, joka valmistaa loistavia tuotteita erilaisille hiustyypeille ja tarpeille! Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää tuotemerkistä.

Björk – vegaanista hiustenhoitoa

Ympäristölle fiksujen hiustuotteiden valinta on yhä tärkeämpää monille meistä. Björkin valikoimasta löydät vegaanituotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista kunnioittaen ja huolehtien maaperää. Sarja sisältää shampoot ja hoitoaineet erilaisille hiustyypeille, joista voit lukea lisää alta. Merkiltä löydät myös tehohoito- ja muotoilutuotteita; kuten hiusvahat, lämpösuojat ja hiuslakat. Björk välittää myös sosiaalisesta vastuusta, ja siksi he tukevatkin Ruotsin luonnonsuojeluseuraa sekä Vi-skogenia heidän työssään paremman tulevaisuuden puolesta. Yhdessä Vi-skogenin kanssa Björk istuttaa puita, jotka parantavat ilmastoa, säästävät haavoittuvia lajeja ja auttavat ihmisiä pois köyhyydestä.

Syitä valita Björk:

 1. Tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia.
 2. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.
 3. Pakkaukset valmistetaan kierrätetystä muovista.
 4. Kehitetty ja testattu yhteistyössä palkittujen hiusalan ammattilaisten kanssa.
 5. Vegaanista hiustenhoitoa (koskee kaikkia tuotteita Forma Hårt -hiusvahaa lukuunottamatta, joka sisältää mehiläisvahaa).
 6. Pohjoismainen design ja upeat tyylikkäät pakkaukset.

Höjd – volyymia

Kuinka luoda kauniin tuuheat, kuohkeat ja ilmavat hiukset, kun lähtöasetelma on sileä ja litteä? Kokeile volyymia antavaa HÖJD-sarjaa, joka antaa hiuksille täyteläisyyttä ja vahvistaa hiusten rakennetta.

 1. HÖJD 300 ml

  Björk
 2. HÖJD 250 ml

  Björk
 3. FORMA HÖJD 150 ml

  Björk

Laga – vaurioituneille hiuksille

Käytätkö usein muotoilutyökaluja tai värjäätkö hiuksiasi usein? LAGA on sarja, josta löytyy shampoo ja hoitoaine vahingoittuneille, kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Tuotteet ovat kosteuttavia sekä rakentavat ja vahvistavat hiusten rakennetta.

 1. LAGA 300 ml

  Björk
 2. LAGA 250 ml

  Björk

Fukt – pehmentää ja kosteuttaa

Jos sinulla on kuivat, kiharat tai värjätyt hiukset, suosittelemme sarjaa nimeltä FUKT, joka on kosteuttava ja pehmentävä sarja. Tuotteet sisältävät arganöljyä, oliiviöljyä ja koivu-uutetta, jotka tekevät hiuksista ihanan pehmeät ja joustavat.

 1. FUKT 300 ml

  Björk
 2. FUKT 250 ml

  Björk
 3. FUKT 200 ml

  Björk

Ag – vaaleille hiuksille

Vältä kellertävää ​​sävyä hiuksissa käyttämällä hyvää ja laadukasta hopeashampoota ja hoitoaineita! AG soveltuu erityisen hyvin vaaleille hiuksille, koska se vastustaa lämpimiä pigmenttejä ja vahvistaa hiusten rakennetta.

 1. Ag 300 ml

  Björk
 2. Ag 250 ml

  Björk
Kerro ystävillesi!