Clarins: Kasvojen ihonhoito-opas

Etsitkö uutta ihonhoitorutiinia? Clarins tarjoaa vinkit täydellisen ihon saavuttamiseksi. Kosteutus, epäpuhtaudet, ihotyypit... Clarinsilta löydät ratkaisut kaikkiin ihonhoidon tarpeisiin.

Kuinka saada täydellinen iho kasvipohjaisella tavalla

Jokainen nainen tietää, että kaunis iho voi parantaa itseluottamusta ja edistää hyvinvointia ja onnellisuutta. Ja se on totta, yksinkertainen ihonhoitorutiini voi tehdä ihmeitä! Jos mietit, kuinka saada täydellinen iho, Clarinsin kaksivaikutteiset kasvojen ihonhoitotuotteet sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, jotka tuovat esiin ihosi kauneuden sekä tarjoavat aisteja hiveleviä koostumuksia ja tuoksuja, jotka lisäävät huolenpitoa ja hyvinvointia jokaiseen kauneusrutiiniin.

Aloita hellävaraisella puhdistusrutiinilla

Kautta aikojen ikoniset kaunottaret kuten Kleopatra ja Rooman keisarinnat ovat käyttäneet kasviainesosia kasvojen hoitoon. Clarinsin kasvojen puhdistusaineet ja kasvovedet yhdistävät kasviuutteiden käytön taidon edistyneeseen ihonhoitotieteeseen, hyödyntäen ihoasi seuraavasti:

 • Puhdistaen pois kuolleet ihosolut, meikin, ylimääräisen öljyn, bakteerit ja huokosia tukkivan lian.
 • Valmistaen ihoa vastaanottamaan seuraavien tuotteiden täydet hyödyt.

Clarins on luonut parhaat kasvovedet kaikille ihotyypeille. Muista aina viimeistellä puhdistusrutiini hellävaraisella, alkoholia sisältämättömällä kasvovedellä poistaaksesi viimeisetkin kertymät ja tuotteen rippeet.

 1. Gentle Renewing Cleansing Mousse 150 ml

  Clarins
 2. Total Cleansing Oil 150 ml

  Clarins
 3. One-Step Facial Cleanser 200 ml

  Clarins
  18,90 € Loppuunmyyty
 4. One-Step Gentle Exfoliating Cleanser 125 ml

  Clarins
 5. Hydrating Gentle Foaming Cleanser 125 ml

  Clarins
  25,90 € Loppuunmyyty
 6. Purifying Gentle Foaming Cleanser 125 ml

  Clarins
  18,90 € Loppuunmyyty
 7. Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

  Clarins
  19,90 € Loppuunmyyty
 8. Velvet Cleansing Milk 200 ml

  Clarins
 9. Soothing Toning Lotion 200 ml

  Clarins
 10. Purifying Toning Lotion 200 ml

  Clarins
 11. Hydrating Toning Lotion 200 ml

  Clarins
  26,50 € Loppuunmyyty Saatavilla eri kokoja

Silmänympäryshoitoa jokaiselle

Paras ihonhoitorutiini sisältää aina silmänympäryshoidon! Silmien ympärillä olevan herkän ihon hoitaminen — kulmakarvoista poskipäihin — on seuraava tärkeä askel kasvojesi hoidossa Clarinsin tapaan. Olitpa juuri täyttänyt 30, juhlit virheetöntä nelikymppisyyttäsi tai olet yli 50-vuotias klassinen kaunotar, Clarinsilla on juuri sinulle sopiva silmänympärysvoide.

 1. Total Eye Lift - Silmänympärysvoiteet 15 ml

  Clarins
 2. Double Serum Eye 20 ml

  Clarins
 3. Total Eye Hydrate 20 ml

  Clarins
  30,90 € Loppuunmyyty
 4. Total Eye Gel 20 ml

  Clarins
 5. Total Eye Revive 15 ml

  Clarins
 6. Men Energizing Eye Gel 15 ml

  Clarins

Tehosta ihonhoitoa Clarins-seerumilla

Nyt ihosi on valmis hyötymään ongelmia ratkaisevasta seerumista! Kohdennetut Clarins-seerumit käyttävät maailmanlaajuisesti hankittuja kasveja toimittamaan tiivistettyjä ainesosia syvälle ihoon, jotka tehostavat kosteusvoiteesi vaikutuksia. Se on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas tapa kohdistaa hoito tiettyihin iho-ongelmiin, kuten kosteusköyhyyteen ja epäpuhtauksiin.

 1. Double Serum 50 ml

  Clarins
 2. Double Serum Light Texture 50 ml

  Clarins
 3. Hydra-Essentiel Moisturizes And Quenches 30 ml

  Clarins

Kasvojen kosteuttava ihonhoito

Hyvä kosteusvoide on kauniin ihon salaisuus! Se on välttämätön osa ihonhoitoa herkälle iholle, rasvaiselle iholle, kuivalle iholle ja kaikelle siltä väliltä. Clarins tarjoaa parhaita kosteuttavia kasvovoiteita, jotka on suunniteltu toimittamaan kasviuutteita optimaalisissa pitoisuuksissa tuoden esiin ihosi luonnollisen hehkun. Ihosi tarvitsee päivällä erilaista hoitoa kuin yöllä, joten pidä yksi kosteusvoide käsillä aamulla ja toinen ennen nukkumaanmenoa.

Clarinsin valikoima sisältää Hydra-Essentiel-sarjan kosteusköyhälle iholle. Sarjasta löytyy koostumukseltaan kevyempi päivävoide, intensiivinen päivävoide, aurinkosuojan (SPF15) sisältävä päivävoide sekä yövoide ja ihon mattapintaisena pitävä Matte Gel -kosteuttaja.

30+ ikäisille suunnattu Multi-Active-sarja minimoi ikääntymisen ensimerkit ja sarja sisältää kaikille ihotyypeille sopivan päivävoiteen, normaalille ja sekaiholle tarkoitetun päivävoiteen, kuivalle iholle tarkoitetun päivävoiteen ja aurinkosuojan (SPF20) sisältävän päivävoiteen sekä yövoiteen kuivalle iholle ja yövoiteen normaalille ja sekaiholle.

40+ ikäisille suunnattu Extra-Firming-sarja sisältää kiinteyttävän päivävoiteen kaikille ihotyypeille, päivävoiteen kaikille ihotyypeille aurinkosuojalla (SPF15), kuivan ihon päivävoiteen sekä energisoivan ja kauniin hehkun antavan Energy-kosteusvoiteen kaikille ihotyypeille. Sarja sisältää myös kaksi yövoidetta: yövoiteen kaikille ihotyypeille sekä kuivalle iholle.

50+ ikäisille suunnattu sarja on nimeltään Super Restorative ja sarjastä löytyy päivävoiteet sekä kuivalle ihotyypille että kaikille ihotyypeille aurinkosuojalla (SPF15) ja ilman ja lisäksi Rose Radiance -voiteen. Sarjan tuotteet työskentelevät ryppyjä ja epätasaista ihonsävyä vastaan. Sarja sisältää myös yövoiteen kuivalle iholle sekä kaikille ihotyypeille. Extrana sarjasta löytyy lisäksi käsivoide ja kaulan ja dekolteen alueelle suunnattu kiinteyttävä voide.

60+ ikäisille suunnattu Nutri-Lumière-sarja sisältää ihonhoitorutiinin (puhdistuksen jälkeen) ensimmäisen vaiheen Treatment Essencen, joka valmistaa ihon tuleville tuotteille sekä tehostaa niiden vaikutusta. Lisäksi sarja sisältää elvyttävän päiväemulsion, kaikille ihotyypeille sopivan päivävoiteen sekä yövoiteen. Lisäksi sarja sisältää välittömästi hehkua antavan Nutri-Lumière Revive -kosteusvoiteen.

Clarinsin kasvojen hoitoöljyt

Tiesitkö, että eteeriset öljyt ovat yksi herkullisimman tuoksuisista ja tehokkaimmista kasvojen ihonhoitotuotteista? Uskokaa tai älkää, ne ovat myös välttämättömiä rasvaisen ihon ihonhoidossa! Clarinsin kasvojen hoitoöljyt valmistetaan 100% kasviuutteista. Ainesosat kuten sininen orkidea, hasselpähkinä, patchouli, laventeli ja santelipuu auttavat sinua hoitamaan iho-ongelmiasi, kuten kuivuutta, hienoja juonteita, laajentuneita huokosia ja rasvaista ihoa.

 1. Face Treatment Oil Santal 30 ml

  Clarins
 2. Blue Orchid 30 ml

  Clarins
 3. Calm Essentiel Restoring treatment oil 30 ml

  Clarins

Hellävaraiset kuorinnat ja tehokkaat naamiot

Mikään kasvojen ihonhoitorutiini ei ole täydellinen ilman säännöllistä kuorintaa ja kasvonaamioita. Clarinsin kuorivat kasvokuorinnat käyttävät luonnollisesti kuorivia, kasvipohjaisia koostumuksia, jotka eivät koskaan vahingoita ihoasi tai poista sen luonnollisia öljyjä. Kuinka usein sinun tulisi kuoria kasvosi, riippuu siitä, käytätkö fysikaalista vai kemiallista kuorintaa, sekä ihosi tarpeista. Yleisesti ottaen yksi kolmeen kertaan viikossa on ihanteellista. Kasvonaamiot tulee levittää kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, mutta ennen kosteutusta. Ota osaksi ihonhoitorutiiniasi kerran viikossa saadaksesi sileän ja hehkuvan ihon.

 1. Cryo-Flash Cream-Mask 75 ml

  Clarins
 2. Hydra-Essentiel Moisturizes And Quenches 75 ml

  Clarins
 3. SOS Pure 75 ml

  Clarins
 4. SOS Comfort 75 ml

  Clarins
  27,90 € Loppuunmyyty
 5. Comfort Scrub 50 ml

  Clarins
 6. Fresh Scrub 50 ml

  Clarins
 7. Beauty Flash Peel 50 ml

  Clarins

Älä unohda kauniita huulia!

Mikään ei korosta kaunista ihoa kuin pehmeät, luonnollisesti ruusuiset huulet – joten sisällytä huulten hoito päivittäiseen kauneusrutiiniisi. Clarins tarjoaa sinulle parhaat huulituotteet pehmeiden ja täyteläisten huulten saavuttamiseen ylellisillä kosteuttavilla ja hoitavilla koostumuksillaan.

Clarinsin valikoimasta löydät myös muun muassa raikastavat, virkistävät ja hyväntuoksuiset suihkugeelit sekä muut vartalonhoitotuotteet ja tietysti laadukkaat Clarins-meikit.

Kerro ystävillesi!