SENSAIn ihonhoito-opas: Tavoitteena täydellinen iho

SENSAIn ihonhoitotuotteet yhdistävät japanilaisen perinteen ja modernin teknologian, luoden kokonaisvaltaisen lähestymistavan kauniin ja terveen ihon saavuttamiseksi. Tämä opas auttaa sinua ymmärtämään Sensain ihonhoitorutiinin salat ja kuinka voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Ihonhoitoseremonia kauniin silkkisen ihon saavuttamiseksi. SENSAI-ihonhoitotuotteet tunnetaan ylellisyydestään ja tehokkuudestaan, jotka perustuvat vuosisatojen ikäiseen japanilaiseen kauneusperinteeseen. Tuotteiden ytimessä on Koishimaru-silkki, joka kosteuttaa ja parantaa ihon kimmoisuutta. SENSAI suosittelee ainutlaatuista ihonhoitorituaalia nimeltä Saho. Saho on kolmen vaiheen rutiini (”Kaksoispuhdistus, Kaksoiskosteutus, Kaksoislevitys”), joka on suunniteltu suoritettavaksi joka päivä samalla tavalla, täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Optimaalinen tie silkkiseen ihoon saavutetaan toistamalla tätä rauhoittavaa ja hoitavaa menetelmää, joka juhlistaa elämän kauneutta syvältä sisältä. SENSAIn ihonhoitorutiini ei ole pelkästään päivittäinen hoitotapa, vaan se on myös rituaali, joka tuo arkeen ylellisyyden ja hyvinvoinnin tunteen. Kun omaksut SENSAIn ihonhoitofilosofian, huomaat pian, kuinka iho muuttuu pehmeämmäksi, hehkuvammaksi ja tasapainoisemmaksi.

Kaksoispuhdistus

SENSAIn kaksivaiheinen puhdistusrutiini, ”Double Cleansing”, varmistaa, että iho on täydellisesti puhdistettu ja valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden arvokkaat ainesosat. Ensimmäisessä vaiheessa poistetaan meikki ja epäpuhtaudet öljypohjaisella puhdistusaineella, minkä jälkeen iho puhdistetaan vesipohjaisella puhdistusaineella syväpuhdistuksen aikaansaamiseksi. Tämä valmistaa ihon seuraaville hoitovaiheille, kuten kosteutukselle ja ravitsemiselle, jotka ovat olennaisia kirkkaan ja nuorekkaan ihon saavuttamiseksi.

1. vaihe: kasvojen puhdistus öljypohjaisella puhdistusaineella (Silky Purifying -sarja)

 1. Silky Purifying Cleansing Oil 150 ml

  Sensai

  Myydyin tuote. Samettisen pehmeä koostumus. Tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja silkin sileän.

 2. Silky Purifying Cleansing Gel 125 ml

  Sensai

  Raikkaan sileä ja täyteläinen koostumus. Sisältää rapsiöljyyn kapseloitua silkkiuutetta.

 3. Silky Purifying Cleansing Cream 125 ml

  Sensai

  Ylellisen pehmeä koostumus. Antaa pehmeän, kosteutetun ja silkin sileän ihon.

 4. Silky Purifying Cleansing Milk 150 ml

  Sensai

  Elegantti silkinpehmeä koostumus. Poistaa meikin ja lian nopeasti ja hellävaraisesti.

  48,95 € Loppuunmyyty
 5. Silky Purifying Cleansing Balm 125 ml

  Sensai

  Uniikissa koostumuksessa silkinpehmeä balsami muuttuu öljyksi. Poistaa meikin ja lian nopeasti ja hellävaraisesti.

 6. Silky Purifying Gentle Make-up Remover 100 ml

  Sensai

  Hellävarainen ja hajusteeton puhdistusaine, jonka avulla puhdistat silmä- ja huulimeikin hellävaraisesti. Poikkeuksena 38ºC Mascara.

2. vaihe: kasvojen puhdistus vesipohjaisella puhdistusaineella (valitse ihotyypin mukaan, Silky Purifying -sarja)

 1. Silky Purifying Mud Soap Wash & Mask 125 ml

  Sensai

  Vaahtoava puhdistusaine ja kasvonaamio yhdessä tuubissa. Käytä maskina 2–3 kertaa viikossa ja anna vaikuttaa 1–2 minuuttia mikäli mahdollista. Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

 2. Silky Purifying Clear Gel Wash 145 ml

  Sensai

  Rikas puhdistusgeeli, joka sulaa ihoon. Sisältää eksklusiivisen Skin Brilliance -teknologian. Sopii kaikille ihotyypeille.

 3. Silky Purifying Creamy Soap 125 ml

  Sensai

  Vaahtoaa välittömästi herkullisen kermaiseksi vaahdoksi, joka antaa raikkaan ja täydellisesti puhdistetun ihon. Iho tuntuu täydellisen puhtaalta ja kosteutetulta. Sopii normaalille, kuivalle ja sekaiholle.

 4. Silky Purifying Milky Soap 150 ml

  Sensai

  Vaahtoaa välittömästi herkullisen kermaiseksi vaahdoksi, joka antaa raikkaan ja täydellisesti puhdistetun ihon. Antaa pitkäkestoisen kosteutetun tunteen. Sopii normaalille, kuivalle ja sekaiholle.

Erittäin tehokas puhdistusliina

 1. Sponge Chief

  Sensai

  Täydellinen ratkaisu nopeaan ja helppoon puhdistukseen, kuorintaan ja naamioihin. Iho tuntuu virkistyneeltä, puhdistetulta ja saa hehkua. Käyttö: Kostuta vedellä ja pyyhi pois puhdistusaine tai naamio iholta. Käytön jälkeen huuhtele miedolla puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä (noin 30 astetta) ja anna kuivua ilmavasti. Älä käytä huuhteluainetta.

Kasvokuorinnat:

 1. Silky Purifying Silk Peeling Powder 40 g

  Sensai

  Entsyymikuorinta, joka tarjoaa ihon erityisen hellävaraisen kuorinnan. Silkkisen pehmeä koostumus syväpuhdistaa ja poistaa kuolleet ihosolut. Tekee ihosta raikkaan, tasaisen ja silkin sileän. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Levitä kosteutetulle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

 2. Silky Purifying Silk Peeling Mask 90 ml

  Sensai

  Uniikki kuorintanaamio, joka on voidemaisessa muodossa. Sisältää aprikoosiuutetta ja silkkikuorintaa. Poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä kosteuttaa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Paina annostelijaa 2-3 kertaa saadaksesi sopivan määrän kämmenelle. Hiero varovasti ihoon pyörivin liikkein kunnes rakeet ovat liuenneet. Anna naamion vaikuttaa noin 1 minuutin ajan. Poista kosteutetulla SPONGE CHIEF -liinalla tai vaahtoamalla lämpimällä vedellä ja huuhtele pois.

Kaksoiskosteutus

Kaksoiskosteutusrituaali on suunniteltu kosteuttamaan ja valmistamaan iho optimaalisesti, jotta se voi rikastua ravinnolla.

Valmistele & kosteuta: Hoitoneste kosteuttaa ihoa tehden siitä kiinteämmän ja pehmeämmän sekä vahvistaa jälkeenpäin käytettävien hoitotuotteiden vaikutusta.

Ravitse & rikasta: Emulsio ja/tai voide antavat ravintoa, joka rikastaa ihoa lisäämällä sen kimmoisuutta sekä elvyttää ihon.

Kaksoislevitys

HIERO: Hiero poskia, silmänympäryksiä, otsaa ja alas suuta kohti. Toista useita kertoja.

HIERO: Hiero nenästä otsaan ja alas kaulaan. Toista useita kertoja.

PAINELE: Paina ihoa useiden sekuntien ajan viidessä eri kohdassa leuan ja otsan välillä.

Seuraavaksi esittelemme eri SENSAI-ihonhoitosarjoja sekä Expert Items -kokoelman.

SENSAI Ultimate: Sinulle, joka rakastat luksusta

 1. Ultimate The Cleansing Oil 150 ml

  Sensai

  Ensimmäiseen vaiheen öljypohjainen puhdistustuote. Ihoa kiinteyttävä ja tasoittava anti-age-vaikutus.

 2. Ultimate The Creamy Soap 125 ml

  Sensai

  Toisen vaiheen vesipohjainen puhdistustuote. Saanut inspiraation japanilaisesta teeseremoniasta. Harjan avulla valmistat erittäin hienoa vaahtoa, joka puhdistaa ihon tehokkaasti.

 3. Ultimate The Lotion I 125 ml

  Sensai

  Tehokas anti-ageing lotion kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tuloksena nuorekas iho. Käytetään puhdistuksen jälkeen tuomaan kosteutusta ja valmistamaan ihon tuleville Ultimate-tuotteille. Tämä tuote sopii rasvaiselle ja normaalille iholle.

 4. Ultimate The Lotion II 75 ml

  Sensai

  Antaa iholle ihanan samettisen tunteen. Tämä kosteustuote sopii normaalille ja kuivalle iholle. Saatavilla sekä 75 ml että 125 ml koossa.

 5. Ultimate The Emulsion 100 ml

  Sensai

  SENSAIn ylellisin emulsio, jossa on kermainen koostumus. Kevyt mutta ravitseva emulsio, joka yhdistää essenssin raikkaan tunteen ja öljyn rikkauden. Saatavilla sekä 60 ml että 100 ml koossa.

 6. Ultimate The Cream 40 ml

  Sensai

  Rikas kasvovoide, joka antaa ihollesi taivaallisen tunteen ja näkyviä tuloksia. Ensimmäisestä kosketuksesta lähtien iho näyttää kiinteämmältä ja tasaisemmalta sekä hehkuu terveellistä hehkua.

 7. Ultimate The Mask 75 ml

  Sensai

  Tämä ainutlaatuinen yönaamio tuo välittömästi iholle "hehkuvan hunnun", vastustuskykyä, ravintoa ja kosteutusta. Koostumukseltaan rikas yönaamio levitetään aina kasvovoiteen jälkeen.

SENSAI Absolute Silk: Puhtain ilmentymä Koishimaru-silkkiä

 1. Absolute Silk Cleansing Milk 150 ml

  Sensai

  "Pre cleanser", ensimmäisen vaiheen puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää kasviperäistä skvalaania, jojobansiemenöljyä ja oliiviöljyä. Näppärä ja nopea tapa poistaa päivän meikit ja lika kasvoilta esim. töiden jälkeen pumpulilapun avulla. Sopii käytettäväksi myös silmämeikin poistoon.

 2. Absolute Silk Micro Mousse Wash 180 ml

  Sensai

  Syväpuhdistava toisen vaiheen ylellinen vaahto poistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti. Nauti uskomattoman hienosta vaahdosta esimerkiksi suihkussa. Sopii kaikille ihotyypeille. Johtaa kirkkaampaan ihoon ja vähemmän näkyviin ihohuokosiin.

 3. Absolute Silk Micro Mousse Treatment 90 ml

  Sensai

  Rikas ja ilmava, kevyesti vaahtoava anti-age-hoito, jossa on mikroskooppisia hiilidioksidikuplia, jotka boostaavat ihoa. Valmistaa ihon seuraaville tuotteille sekä tehostaa niiden vaikutusta. Iho uudistuu, pehmenee ja saa uuden hehkun, samalla kun hienot juonteet vähenevät.

 4. Absolute Silk Cream 40 ml

  Sensai

  Ravitseva ja kevyt voide ilmavalla koostumuksella. Jättää iholle kuin silkinkaltaisen hunnun. Sopii normaalille, kuivalle ja sekaiholle.

 5. Absolute Silk Fluid 80 ml

  Sensai

  Koostumukseltaan nestemäinen voide, joka on raikas mutta silti ravitseva. Tarjoaa syväkosteuttavan ja vahvistavan vaikutuksen iholle. Sopii normaalista rasvoittuvalle ja sekaiholle.

 6. Absolute Silk Illuminative Cream 40 ml

  Sensai

  Edistää hyaluronihapon tuotantoa ihossa. Peittää ihon kosteuttavaan huntuun. Antaa iholle kauniin hehkun ja estää tummien läikkien ja ryppyjen muodostumista.

SENSAI Cellular Performance: Anti-age-ihonhoitosarja ihanilla koostumuksilla ja rauhoittavilla tuoksuilla

 1. Cellular Performance 125 ml

  Sensai

  Tämä kevyt voide kyllästää ihon kosteudella ja virkistää sitä välittömästi. Sopii normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle.

 2. Cellular Performance 125 ml

  Sensai

  Tämä täyteläinen voide kyllästää ihon kosteudella ja antaa täyteläisen, pehmeän ja raikkaan tunteen levitettäessä. Sopii normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

 3. Cellular Performance 100 ml

  Sensai

  Tämä kevyt emulsio ravitsee ihoa ja antaa sille virkistävän tunteen. Sopii normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle.

 4. Cellular Performance 100 ml

  Sensai

  Tämä täyteläinen ja runsas emulsio ravitsee ihoa ja antaa sille pehmeän tunteen. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.

 5. Cellular Performance 100 ml

  Sensai

  Tämä erittäin täyteläinen ja runsas emulsio ravitsee ihoa ja antaa sille mukavuuden tunteen. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

 6. Cellular Performance 40 ml

  Sensai

  Rikas anti-age-voide, joka ravitsee ja silottaa ihoa sekä antaa upean hehkun. Sisältää korkean pitoisuuden HA/COL Booster -yhdistettä, mikä tehostaa kiinteyttävää vaikutusta entisestään. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja karhealle iholle.

 7. Cellular Performance Advanced Day Cream 50 ml

  Sensai

  Erittäin pehmeä ja miellyttävä voide UV-suoja-ominaisuudella, joka suojaa ihoa faktoreilta, jotka saavat ihon vanhenemaan. Miellyttävä tuoksu herättää aistit.

 8. Cellular Performance 40 ml

  Sensai

  Täydellinen anti-age-seerumi on täynnä hyaluronihappoa kosteuttaakseen ihoa ja antaakseen sille uutta kimmoisuutta ja hehkua. Seerumi on pehmeää ja hienoa koostumukseltaan, imeytyy nopeasti, palauttaa ihon optimaalisesti ja vahvistaa ihon luonnollisia korjausprosesseja.

 9. Cellular Performance 100 ml

  Sensai

  Kuin kauneusuni tuubissa. Tämä samettisen pehmeä naamio on täydellinen ravitseva kasvonaamio, jota voi käyttää yön yli tai 10 minuutin "pyyhi pois" -naamiona. Naamio parantaa ihonsävyä ja lisää ihon kiinteyttä.

SENSAI Cellular Performance -sarja sisältää myös erillisen Extra Intensive -sarjan, jonka tuotteet antavat nopeita ja pitkäkestoisia tuloksia. Tuotteet auttavat ihoa palauttamaan menetetyn elinvoiman, hehkun ja kosteuden samalla antaen iholle uutta energiaa ja vastustuskykyä.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Samoin SENSAI Cellular Performance -sarja sisältää myös erillisen Lifting-sarjan, joka hoitaa kasvolihaksia intensiivisesti ja antaa niille uutta energiaa korostaakseen kasvonpiirteitä. Tuloksena on iho, jolla on tasaisempi, kiinteämpi ja nuorekkaampi ilme sekä selvästi kiinteytynyt iho.

SENSAI Expert Items: Ihonhoitorutiinia täydentävät tuotteet

 1. Dual Essence 30 ml

  Sensai

  Essenssi, jossa on intensiivinen anti-age-vaikutus kaksivaiheisella koostumuksella, joka minimoi ryppyjä ja hienoja juonteita, elvyttää ihoa ja antaa säteilevän hehkun. Ihoa ravitaan, se muuttuu täyteläiseksi, pehmeäksi ja kiinteäksi.

 2. Essence Day Veil 40 ml

  Sensai

  Miellyttävä anti-ageing päiväessenssi, jossa on Optical Lamella Technology -koostumus. Suojaa ihoa UV-säteiltä, ehkäisee kuivumista ja antaa iholle elinvoimaa ja hehkua. SPF 30 UVA/UVB.

 3. Total Lip Treatment 15 ml

  Sensai

  Anti-age-essenssi huulille, joka näkyvästi tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja antaa nuorekkaat ja pehmeät huulet. Stimuloi hyaluronihapon tuotantoa syväkosteutuksen ja täyteläisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

 4. Total Eye Treatment 35 ml

  Sensai

  Refreshing Eye Essence on silkinpehmeä essenssi, joka levitetään nikkelittömällä, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla applikaattorilla. Se liukuu kevyesti iholla ja rentouttaa koko silmänympärysalueen pitkän päivän jälkeen. Melty Rich Eye Cream on helmiäishohtoinen voide, joka lämmittää koko silmänympärysalueen ja kosteuttaa ihoa aamuin illoin.

Kerro ystävillesi!